Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Canim cok tesekkur ederim, doktora da gttgmde sorarim, protrombin zamani diye bir seye bakilmis kelimeler yakin geldi ama tamamen cahillik de ediyor olabilirim suan
Yok canım bu o değil. Örneği olması lazim yollicam

Eklentiler

• Screenshot_20210318-232353_Word.jpg
    68,3 KB · Görüntüleme: 19
Üstten zor görünür tabii alttan bakmasi lazımdı. Hangi gün gidiceksin haftaya? Anacım bu çocuk işleri de hep böyle. O günü bekle bu günü bekle kucaklayana kadar rahat yok yani
Çarşamba mı gitsem acaba
Eşimin işine göre ayarlarım canım. Gittiğimde kalbimi de duyayım istiyorum biraz geç gitsem iyi olmaz mı

Bezdik yeminle ya bence kanama falan yoksa fitil de gereksiz bu arada zaten tüpçü de bırak demiş
Aynen tğpcğ Fikret bırak dedi hahaha tüpçü diyince böyle diyesim geliyor aynen ya bırakcam gerçekten fitil çok gıcık iğneden de gıcık hep akıyo falan gına gelmişti

Vayy iyimiş kız bende istiyim bakim belki yapar iyi akıl verdin bana bunca zaman 250 den aldıklarıma saysınlar valla

Aynen canim hatt 12.hftada tup bebek
doktoruna gideyim hem hediyesini vereyim hem prolutexi hem de kan sulandiriciyi sorayim, yasadigim yer cok kucuk imkanlar kisitli, o vakte kdr da bebis insallah saglikla cikar
Ayy sende mi hediye götüreceksin bende 12. Haftamda hediye götürcem hem de teşekkür edicem teşekkür edemeden ayrılmıştım merkezden il dışından gittiğim için. En güzeli gitmişken sor bende öyle yapıcam

Aynen canim firsat olmadi gidemedik ama borclu hissediyorum kndimi en azindan belki prolutexi birak vs der bir de bebegi gorur hc gormedi transferden snra senin de oyle sanirim, en son transfere gtmstk smdi Allah nasip ederse bebislerle gtmek eminim cok farkli hissettirir, Allah nasip etsin insallah canim o gunleri de gormeyi benim daha var ama sen hftaya hbr edersin bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…