Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Yaa kızlar zaman ne çabuk geçmiş. Çoğunuzla kasım topiğinden tanışıyoruz zaten kese muayeneleri kalp atışları okudukça heyecanlanıyorum sanki ben de poztifi yeni almış gibiyim sanki kalp atışını yeni duymuşum gibi ama 20 hafta olmuş bile. Inşallah burda doğum haberlerimizi de vermek nasip olur

Ayyy al benden de o kadsr bacım. Seninle Kasım topiğinde tanışmıştık o zaman ben kimyasal olduğumda bana çok destek vermiştin iyi hatırlıyorum bir dahaki transferi konuşuyorduk oldum neredeyse cinsiyet öğrenecem gerçekten zaman çabuk geçiyor hiç dağılmadan burada doğum haberlerini de verelim inşallah birbirimize

Aygülcüm ilk transferin kaçıncı günü beta vermiştin? Kaç çıkmıştı? Düzenli artmişmi baktın mı canım
Canım ufak bir kan görünce 9.gün git test yap dedi. 2 gün sonrada yaptım katlayınca daha yapmadım.
65 (9.gün)
132 (11.gün)
bugünde 21.gün 3476 olmuş.
Bu değerle göremedik haftaya gel dedi.

Bende baktım o çıkıntı ya tekrar paralel gibi eğer doğru çıkıntıysa bakalım
Sonraki kontrol hangi gün şimdi cinsiyeti söyler mi acaba o zaman?
O zaman nasıl üzülmüştüm ya anlatamam çok istedim pozitif olmasını

Benimkini ikili test zamanında söylemişti inşallah sana da bi tahminde bulunur
Ay ne bilim zaten gıcık oldum bugün ona dedim ilaçlara devam mı dedi doğuma kadar öneriyoruz dedi dedim hepsi mi yani 12. Haftada keseriz demiştiniz dedim diyo tüp bebek merkezinle de görüş kesebikiriz o zaman dedi. Dedim kan sulandırıcı ya devam edim o zaman dedim et dedi kendim sordum kendim cevapladım. Tek tek soruyorum şu ilacı kesim mi bunu kesim mi diye gelmiş ablacım evet sadece kan sulandırıcı devam diyor. O kadsr para veriliyor 3 dakka cevap vermek zor geldi sanki uyuz. Bu söylemez kesin bana cinsiyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…