Anladım maşallah ne güzelYaşım 32 fakat benim gebeligim tüp bebek beklerken spontan oldu. 2 embriyoma pgt yapılmıştı. 1 i sagliksizdi
Ay hadi yaa bende ilk fotoda gördüm aşağıda küçük Bi çıkıntı dimi doktor ölçü almışya artı işaretinin hemen üstündekini mi diyosunIlk fotoğrafta nub daha belli ona bakarak söyledim valla
Sağolasın canım benim inşallah hepimiz güzel haberler alırız. Bu arada ilaçları bıraktırdı sadece kan sulandırıcı devamÇok şükür canım çok sevindim hadi haftaya iyi sonuçlar inşallahmaşallah keyfi yerinde gözüküyor minişin
Bence bu değer gayet normal iyi çıkmışBen hiç 3500 görmedimhesabım şaştı
Evet hepimiz tüp bebek yaptıranlar olarak bir araya geldikBu topik tüp bebek yapanlar topiği mi
Evet paralel gibi geldi bana o çıkıntıAy hadi yaa bende ilk fotoda gördüm aşağıda küçük Bi çıkıntı dimi doktor ölçü almışya artı işaretinin hemen üstündekini mi diyosun
Bende baktım o çıkıntı ya tekrar paralel gibi eğer doğru çıkıntıysa bakalımEvet paralel gibi geldi bana o çıkıntı
Ayyy al benden de o kadsr bacım. Seninle Kasım topiğinde tanışmıştık o zaman ben kimyasal olduğumda bana çok destek vermiştin iyi hatırlıyorum bir dahaki transferi konuşuyorduk oldum neredeyse cinsiyet öğrenecem gerçekten zaman çabuk geçiyor hiç dağılmadan burada doğum haberlerini de verelim inşallah birbirimizeYaa kızlar zaman ne çabuk geçmiş. Çoğunuzla kasım topiğinden tanışıyoruz zaten kese muayeneleri kalp atışları okudukça heyecanlanıyorumsanki ben de poztifi yeni almış gibiyim sanki kalp atışını yeni duymuşum gibi ama 20 hafta olmuş bile. Inşallah burda doğum haberlerimizi de vermek nasip olur
Yok hayatım noktayı bile zor gördük. Alttan fazla karıştırmak istemedi doktor. Haftaya çağırdı. Test sonucumu görünce.ayguldiyebiri bugün ultrason görüntüsü aldiniz mi cnm
Canım ufak bir kan görünce 9.gün git test yap dedi. 2 gün sonrada yaptım katlayınca daha yapmadım.Aygülcüm ilk transferin kaçıncı günü beta vermiştin? Kaç çıkmıştı? Düzenli artmişmi baktın mı canım
Çok sevindim canımEvet çok kibaryavrularımızı sağlıcakla alalım inşallah
Benimde bugün 2 li sonucu cıktı düşük risk olarak. Inşallah seninde güzel çıkar canim
Biz gözükür sandık üstten baktık göremedi. Alttan baktı onuda çok kurcalamak istemedi kan ver değerine bakalım dedi. Haftaya gideceğim canım. Bu değerle göremedik.sen sadece kan mı verdin beybi? Yoksa keseye de baktınız mı?
Sağol canımcığımBence bu değer gayet normal iyi çıkmış
Evet tüp bebek. İki arkadaş hariç onlar transfer beklerken sürpriz yaşayanlar. Sen peki tüp bebek mi düşünüyorsunBu topik tüp bebek yapanlar topiği mi
Sonraki kontrol hangi gün şimdi cinsiyeti söyler mi acaba o zaman?Bende baktım o çıkıntı ya tekrar paralel gibi eğer doğru çıkıntıysa bakalım
O zaman nasıl üzülmüştüm ya anlatamam çok istedim pozitif olmasınıAyyy al benden de o kadsr bacım. Seninle Kasım topiğinde tanışmıştık o zaman ben kimyasal olduğumda bana çok destek vermiştin iyi hatırlıyorum bir dahaki transferi konuşuyorduk oldum neredeyse cinsiyet öğrenecem gerçekten zaman çabuk geçiyor hiç dağılmadan burada doğum haberlerini de verelim inşallah birbirimize
Ayy canım benim ya Allah razı olsun çok içten istemişsin demekki çok şükür olduSonraki kontrol hangi gün şimdi cinsiyeti söyler mi acaba o zaman?
O zaman nasıl üzülmüştüm ya anlatamam çok istedim pozitif olmasını
Benimkini ikili test zamanında söylemişti inşallah sana da bi tahminde bulunurAyy canım benim ya Allah razı olsun çok içten istemişsin demekki çok şükür olduhaftaya gel dedi 2 li test yapılacakmış
Ay ne bilim zaten gıcık oldum bugün onaBenimkini ikili test zamanında söylemişti inşallah sana da bi tahminde bulunur
Hayırlısı olsun canım saglikla rabbim kucağına almayı nasip etsin.Yok hayatım noktayı bile zor gördük. Alttan fazla karıştırmak istemedi doktor. Haftaya çağırdı. Test sonucumu görünce.