Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Aygülüm senden de çok güzel haberler bekliyoruz inşallah canım benim, bebişini gör kalp atışını duy, fotosonu al gel inşallah

Badecim geçmiş olsun, neden kasılma oluyormuş ki rahimde, progestan iğne ya da fitil verseydi keşke, ağız kuruluğu yapar diye biliyorum hap şeklinde olanı, acaba kuruluk yaptı da o mu yaktı boğazını, inşallah ciddi bişey yoktur canım, kbabana da geçmiş olsun

o da bi rahatsızlık sebebi . benim daha dedem nenem bilmşyo akrabalar bilmiyo karnım cıksın gören anlar ztn . kv lere de dedik kimseye söylemeyin gerek yok diye . ztn gerek de yok tüp bebek de olsa normalde olsa edep geregi uygun bulmıyrm ben . ama iş yerinde herkes bilyor cnkü sıkıntılı geciyo yatıyorum diye idare ediyorlar . sıkıntısız gecse onlara da 3 aydan sonra söylerdim:) ama 2 nci ayde herkes ögrendi.
bol şanslar bebeginiz hayırlı ugurlu olsun saglıcakla kucagınıza alın inşallah

Ben gittim geldim kızlar sanırım erkendi gözükmedi. Kan verdim 2 saate onun değerlerine bakıp görüşeceğiz doktorla. 5+2 oldum ama varla yok arası emin olamadı.
Daha küçük oldugu için kalp atışını göremediniz sanirim cnm bidaha ne zaman çağırdı.
Kan sonucun guzel çıkar inşallah hayirli haberler al canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…