Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Bulunur bence canim haber ver bana da

Evet Kasım topiğiden hatırlıyorum seni vardın orda. Süpriz bebeklerden biri de sneşn bebiş maşallah kofiyle sana yaa mucize gibisiniz ben bulantı yaşamıyorum inşallah yaşamam. Az önce kahve lekeler geldi doktoruma gittim hemen şükür bişey yokmuş. Geçen salı doktor 6+5 olduğunu söylemişti o zamandan bu zamana saydığımda bugün 7+2 ydim. Ama az evvel usg ye koydu 7+6 yazıyor devamlı değişecek mi bu durum hiç bişey anlamadım

Canim kahve lekeler için genelde kötü bişey demiyolar ...Bende bugün 5+2 yim..Sabah kahverengi çamur gibi lekelenmem oldu .. Doktorumu aradım.Endiselenme kızım yat dinlen dedi. coraspirini kesti...
Bende doktora gitmeyi düşündüm ama gitsem ne gorecekki kalp atımı bile başlamadı daha

Yok sütün yetti mi, yok geç mi yürüdü, yok niye hala konuşmadı, bezi daha duruyor mu vs vs.. bide kıyaslamalar başlayacak. Onun ki şöyle böyle bilmem ne
Ne yapsak kimsenin olmadığı bir dagamj tadinsak ben insanları sevmiyorum artık iki koyun keçi alıp gitsekmi bu şehir hayatından

Doğru demiş iyiki gitmedin zaten daha çok ufaktır 6.haftalarda kalp atımı çıkar. Benim doktorda dedi kırmızıya dönerse haberleşiriz bişey olacağını sanmam dedi kanama alanı yoktu şükür sende de yoktur zaten

Ayy inşallah canım ya Bide söyle bı yazı okudum de Kaan Kocatepe paylaşmış ..Onu okuyunca daha da rahatladım...

Eklentiler

• Screenshot_2021-02-20-12-28-12-493_com.android.chrome.jpg
    87,2 KB · Görüntüleme: 39
Valla sizi okuyunca rahatlıyorum yoksa sürekli tetikteyim kanama gelmiş mi leke geliyor mu anlamadım gitti nasıl geçicek bugünler ama sizleri okumak rahatlatıyor beni iyi ki varsınız
Nasıl geçmesin ki günler. Tutsana tutabiliyor musun tepkisiz kal, beynini boşalt. Herşey olacağına varır. Bırak zaman üstünden akıp gitsin kaç haftalık oldun?

Canim usg nin 3 gün geri 3 gün ileri yanılma payı varmış ona çok takılma sorun yokmuşya ona bak sen benimde bugüne kadar ara ara kahverengi lekelenmelerim oldu her seferinde korkup ben de dr a gitmiştim inşallah sorunsuz bir gebelik geciririz hepimiz
Diğer arkadaşlarımız da en kısa zamanda hamile olduğunu öğrenip bize mujdeli haberleri versinler

Şükür bir sorun yokmuş doğru dedin valla inşallah onlardanda kısa zamanda güzel haberler almış oluruz hepsi dualarımda rabbim Te zamanda herkesin yüzünü güldürsün

Rahatlıktanda ödün vermez şuna hele kalorifermisaynen öyle nekadar az insan okadar rahat kafa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…