- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #18.001
Fıtık ameliyati oldu eşim. 6 hafta çay yok bize deDe bakalım çaycı
Tabi canım sonrasında ikinciyi düşünüyormusun yap beraber büyürler falan filanYok sütün yetti mi, yok geç mi yürüdü, yok niye hala konuşmadı, bezi daha duruyor mu vs vs.. bide kıyaslamalar başlayacak. Onun ki şöyle böyle bilmem ne
Bulunur bence canim haber ver bana daErkekler daha çabuk anlasiliyormus. Sen yine de alışverişe baslama derimsagi aramizda bir gün vardı. Sonradan fark ettim perşembe gittigini hayırlısı olsun ben de erkek hissediyorum en basindan beri. Bakalım bana da tahminde bulunucak mı
Evet Kasım topiğiden hatırlıyorum seni vardın orda. Süpriz bebeklerden biri de sneşn bebiş maşallah kofiyle sana yaa mucize gibisiniz12 olmak üzereyim canım. Benim bulantılarım 7.haftada başlamıştı. Inşallah sen hiç yaşamazsın inan düşünüldüğü gibi degilDr 2 3 haftaya hafifler dedi iple çekiyorum. Bu arada ben de kasımda ilk transferimi olmustum eski gruptanim bende ama negatifle sonuçlanmıştı. Ocakta 2.ciyi olacaktım ki bi baktım normal yoldan gebe kalmışım kofiyle aynı zamanlariz
Herkes aile planlaması müdürü başımızaTabi canım sonrasında ikinciyi düşünüyormusun yap beraber büyürler falan filan
Canim kahve lekeler için genelde kötü bişey demiyolar ...Bende bugün 5+2 yim..Sabah kahverengi çamur gibi lekelenmem oldu .. Doktorumu aradım.Endiselenme kızım yat dinlen dedi. coraspirini kesti...Evet Kasım topiğiden hatırlıyorum seni vardın orda. Süpriz bebeklerden biri de sneşn bebiş maşallah kofiyle sana yaa mucize gibisinizben bulantı yaşamıyorum inşallah yaşamam. Az önce kahve lekeler geldi doktoruma gittim hemen şükür bişey yokmuş. Geçen salı doktor 6+5 olduğunu söylemişti o zamandan bu zamana saydığımda bugün 7+2 ydim. Ama az evvel usg ye koydu 7+6 yazıyor devamlı değişecek mi bu durum hiç bişey anlamadım
Ne yapacaksin çayı anacim yeter ictiginFıtık ameliyati oldu eşim. 6 hafta çay yok bize de
Ne yapsak kimsenin olmadığı bir dagamj tadinsak ben insanları sevmiyorum artıkYok sütün yetti mi, yok geç mi yürüdü, yok niye hala konuşmadı, bezi daha duruyor mu vs vs.. bide kıyaslamalar başlayacak. Onun ki şöyle böyle bilmem ne
Ayyy bak unutmamışsın çay mevzusunu
Nasipse martta başlıcam canim inşallah
Doğru demiş iyiki gitmedin zaten daha çok ufaktır 6.haftalarda kalp atımı çıkar. Benim doktorda dedi kırmızıya dönerse haberleşiriz bişey olacağını sanmam dedi kanama alanı yoktu şükür sende de yoktur zatenCanim kahve lekeler için genelde kötü bişey demiyolar ...Bende bugün 5+2 yim..Sabah kahverengi çamur gibi lekelenmem oldu .. Doktorumu aradım.Endiselenme kızım yat dinlen dedi. coraspirini kesti...
Bende doktora gitmeyi düşündüm ama gitsem ne gorecekki kalp atımı bile başlamadı daha
Ayy inşallah canım yaDoğru demiş iyiki gitmedin zaten daha çok ufaktır 6.haftalarda kalp atımı çıkar. Benim doktorda dedi kırmızıya dönerse haberleşiriz bişey olacağını sanmam dedi kanama alanı yoktu şükür sende de yoktur zaten
Hmm doğru demekki endişelenmemek gerek yeterki kırmızı kan olmasınAyy inşallah canım yaBide söyle bı yazı okudum de Kaan Kocatepe paylaşmış ..Onu okuyunca daha da rahatladım...
Hatırlarsın bir haftayaNe yapacaksin çayı anacim yeter ictiginbizde 11.aydan beri yok çayı neyim unuttuk ha 7.aydada varikosel ameliyatı oldu benim eşimde anlayacağın 6.aydan beri caysiziz alıştık
Nerde o lüks anacımNe yapsak kimsenin olmadığı bir dagamj tadinsak ben insanları sevmiyorum artıkiki koyun keçi alıp gitsekmi bu şehir hayatından
Nasıl geçmesin ki günler. Tutsana tutabiliyor musunValla sizi okuyunca rahatlıyorum yoksa sürekli tetikteyim kanama gelmiş mi leke geliyor mu anlamadım gitti nasıl geçicek bugünler ama sizleri okumak rahatlatıyor beni iyi ki varsınız
Canim usg nin 3 gün geri 3 gün ileri yanılma payı varmış ona çok takılma sorun yokmuşya ona bak senEvet Kasım topiğiden hatırlıyorum seni vardın orda. Süpriz bebeklerden biri de sneşn bebiş maşallah kofiyle sana yaa mucize gibisinizben bulantı yaşamıyorum inşallah yaşamam. Az önce kahve lekeler geldi doktoruma gittim hemen şükür bişey yokmuş. Geçen salı doktor 6+5 olduğunu söylemişti o zamandan bu zamana saydığımda bugün 7+2 ydim. Ama az evvel usg ye koydu 7+6 yazıyor devamlı değişecek mi bu durum hiç bişey anlamadım
Şükür bir sorun yokmuşCanim usg nin 3 gün geri 3 gün ileri yanılma payı varmış ona çok takılma sorun yokmuşya ona bak senbenimde bugüne kadar ara ara kahverengi lekelenmelerim oldu her seferinde korkup ben de dr a gitmiştim inşallah sorunsuz bir gebelik geciririz hepimiz
Diğer arkadaşlarımız da en kısa zamanda hamile olduğunu öğrenip bize mujdeli haberleri versinler