Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Aynen öyle tatlım insan üzülüyor kahroluyor ama öylede zaman geçmiyor güçlü olmak zorundayım heleki eşimin karşısında o bu konuda çok zayıf bende dedim bian önce toparlanma gerek tabiki rabbim vermediyse vardır sebebi

Tabiki canım hayır bundadir sağlıklı ve hayırlı ise olsun tek duam demekki değilmiş olabilir canım bı zamanki çay mevzusu gibiçok şanslısın maşallah yoksa sen ne zaman basliyon tedaviye

Vayy tam şair olacak kadınsınAynen canım dahada kötüsü olabilir hep sukrederim gözü görmeyen veya engelli birini gorunce rabbim kolaylık versin üzülüyorsun ama unutuyorsun gittiğim doktorlar hep daha gençsin ne acele ediyor diyor ama işte etrafın sözü bitmiyor tam herkesin ağzı kapanacak demiştim böyle oldu hayırlısı...

Aaa ne kadarlıksınız cinsiyet tahmininde bulunmuş. Ben 7+2 oldum hiç bulantım yok hala

Aaa ne kadarlıksınız cinsiyet tahmininde bulunmuş. Ben 7+2 oldum hiç bulantım yok hala
12 olmak üzereyim canım. Benim bulantılarım 7.haftada başlamıştı. Inşallah sen hiç yaşamazsın inan düşünüldüğü gibi degil Dr 2 3 haftaya hafifler dedi iple çekiyorum. Bu arada ben de kasımda ilk transferimi olmustum eski gruptanim bende ama negatifle sonuçlanmıştı. Ocakta 2.ciyi olacaktım ki bi baktım normal yoldan gebe kalmışım kofiyle aynı zamanlariz

Sen doğum yapsan, bebeğini kucaklasan insanları susacak mı sanıyorsun sanma yavrum sanma

en son güzel artmıştı senin beta ne olmuşki düzene girer belki ne dedi doktor
Bilmiyorum ki canım en son iyiydi kese muayenesine gittim kese küçükte olsa göründü fakat beta artışı olmuyordu dünde baktırdım düşüşe geçmiş tutmuş fakat ilerleyemedi sanırsam aslında iyi toparlamisti ama olmadı

Allah sabırlar versin canım en kısa zamanda sağlıklı bi hamileliğin olur inşallah

Bunu cok iyi yapmissin canim cok sevindim dilerim diger embryolarin sagliklidir sana can olurlar umudunu yitirme guclu annesin sen

11+1 cıkmış usg de canım. Kayinvalidem yanimdaydi o sordu sürekli dr a cinsiyeti ne ne diye yoksa ben 15. Haftaya kadar beklemek istiyodum garanti olsun diye. Ah şu kayinvalideler
Erkekler daha çabuk anlasiliyormus. Sen yine de alışverişe baslama derim sagi aramizda bir gün vardı. Sonradan fark ettim perşembe gittigini hayırlısı olsun ben de erkek hissediyorum en basindan beri. Bakalım bana da tahminde bulunucak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…