- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 34
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #17.981
Aynen öyle tatlım insan üzülüyor kahroluyor ama öylede zaman geçmiyor güçlü olmak zorundayım heleki eşimin karşısında o bu konuda çok zayıf bende dedim bian önce toparlanma gerek tabiki rabbim vermediyse vardır sebebiBendede kimyasal oldu. Aynı vakitte toplanan yumrutalarla dobmus embrion transferiyle çok şükür pozitif.
Emin olki öyle. Benim temmuzda kimyasal.oldu. bir iki günlük üzüldüm. Sonra var bir haýırdır dedim.. Ben Azerbaycanlıyım. Azerbaycanda eylülde savaş basladı. Eşimi savaşa cağırdılar. Düşündüm ben hamilrle olsaydim o stressle kalırmıydı? Çook şükür bugune. Rabbim en doğru zamanda nasib etsin
Tabiki canım hayır bundadir sağlıklı ve hayırlı ise olsun tek duam demekki değilmiş olabilir canım bı zamanki çay mevzusu gibiBiz elimizden geleni yaptık cnm hayırlısı böyleymiş. Rabbim saglik versin inşallah bu yolda olanlara rabbim maddi manevi kolaylıklar nasip etsin
Yok kız anlamadım bi anda konuyu torba yok falan diyince ne torbası dedim bi an
Şimdilik yok bende torba falan 35 ten sonra ne olur bilmem
Ahahaha evet sanırsam grubun yaşlı beybisi benTorbalı beybianlaşılan bi tek sen de var
Vayy tam şair olacak kadınsınSen de benim kafadansın. Yaşıyoruz ve başımıza herşey gelebilir. Ne olur sanki??? Dünyada petrol mü biter? Güneş mi doğmaz? Atmosfer mi yok olur? Uzaylılar mı istila eder??? Yoo yatiyoruz kalkıyoruz hayat akmaya devam ediyor dostum
Aaa ne kadarlıksınız cinsiyet tahmininde bulunmuş. Ben 7+2 oldum hiç bulantım yok halaEvet bugün gittim canim herşey yolunda şükür de işte mide bulantılarım geçmiyor bişi yiyemiyorumbi tahminde bulundu erkek gibi geldi bana dedi ama net değildi tabiki 2'li neden istemiyorsun. Bende glikoz testi yaptirmayacagim
en son güzel artmıştı senin beta ne olmuşki düzene girer belki ne dedi doktorEvet canım gittim geldim haberler iyi değil kese çok küçük ve beta artmiyor
12 olmak üzereyim canım. Benim bulantılarım 7.haftada başlamıştı. Inşallah sen hiç yaşamazsın inan düşünüldüğü gibi degilAaa ne kadarlıksınız cinsiyet tahmininde bulunmuş. Ben 7+2 oldum hiç bulantım yok hala
Sen kaçınci hafta da gittiğinde cinsiyet tahmininde bulundu? Cok heyecanlıEvet hemşiren haklı bebegin down sendromlu dogacak denilen 2 tane gebe takip ettim ve 2 side sapasağlam doğdu, gayet sagliklilarevet canim seker yukelemesi
Yaşlı demeyelim de torbali diyelimAhahaha evet sanırsam grubun yaşlı beybisi ben
Sen doğum yapsan, bebeğini kucaklasan insanları susacak mı sanıyorsunVayy tam şair olacak kadınsınAynen canım dahada kötüsü olabilir hep sukrederim gözü görmeyen veya engelli birini gorunce rabbim kolaylık versin üzülüyorsun ama unutuyorsun gittiğim doktorlar hep daha gençsin ne acele ediyor diyor ama işte etrafın sözü bitmiyor tam herkesin ağzı kapanacak demiştim böyle oldu hayırlısı...
11+1 cıkmış usg de canım. Kayinvalidem yanimdaydi o sordu sürekli dr a cinsiyeti ne ne diye yoksa ben 15. Haftaya kadar beklemek istiyodum garanti olsun diye. Ah şu kayinvalidelerSen kaçınci hafta da gittiğinde cinsiyet tahmininde bulundu? Cok heyecanlı
Doğru bu kezde hani 2.derlerSen doğum yapsan, bebeğini kucaklasan insanları susacak mı sanıyorsunsanma yavrum sanma
De bakalım çaycıYaşlı demeyelim de torbali diyelim
Bilmiyorum ki canım en son iyiydi kese muayenesine gittim kese küçükte olsa göründü fakat beta artışı olmuyordu dünde baktırdım düşüşe geçmiş tutmuş fakat ilerleyemedi sanırsam aslında iyi toparlamisti ama olmadıen son güzel artmıştı senin beta ne olmuşki düzene girer belki ne dedi doktor
Bilmiyorum ki canım en son iyiydi kese muayenesine gittim kese küçükte olsa göründü fakat beta artışı olmuyordu dünde baktırdım düşüşe geçmiş tutmuş fakat ilerleyemedi sanırsam aslında iyi toparlamisti ama olmad
Allah sabırlar versin canım en kısa zamanda sağlıklı bi hamileliğin olur inşallahBilmiyorum ki canım en son iyiydi kese muayenesine gittim kese küçükte olsa göründü fakat beta artışı olmuyordu dünde baktırdım düşüşe geçmiş tutmuş fakat ilerleyemedi sanırsam aslında iyi toparlamisti ama olmadı
Bunu cok iyi yapmissin canim cok sevindim dilerim diger embryolarin sagliklidir sana can olurlarBen dondurulmadan hepsine biyopsi yaptırmıştım ilerde göndeririz diye sonra dondurdulardi istesem gönderebilirim ama dondurulan gönderilmiyor önerilmiyor bizede öyle demişlerdi her embriyo kendine has o sağlıksız diye buda öyle olacak değil demişlerdi ama demekki sagliksizmis.insallah bakalım
Ayyy bak unutmamışsın çay mevzusunuTabiki canım hayır bundadir sağlıklı ve hayırlı ise olsun tek duam demekki değilmiş olabilir canım bı zamanki çay mevzusu gibiçok şanslısın maşallah yoksa sen ne zaman basliyon tedaviye
Erkekler daha çabuk anlasiliyormus. Sen yine de alışverişe baslama derim11+1 cıkmış usg de canım. Kayinvalidem yanimdaydi o sordu sürekli dr a cinsiyeti ne ne diye yoksa ben 15. Haftaya kadar beklemek istiyodum garanti olsun diye. Ah şu kayinvalideler
Yok sütün yetti mi, yok geç mi yürüdü, yok niye hala konuşmadı, bezi daha duruyor mu vs vs.. bide kıyaslamalar başlayacak. Onun ki şöyle böyle bilmem neDoğru bu kezde hani 2.derler