Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ay senin ağzına sağlık o kadar doğru şeyler söyledin ki birebir düşüncelerimi yazmışsın gerçekten öyle yani.

Dondurulmuş genetiğe gönderiliyor mu ben gönderilmiyor diye biliyorum. Ama bak sen öyle düşünme bu embriyon öyle oldu diye diğerleri de öyle olacak değil. Bak bende ilk transferim betam düştü kimyasal la geçti genetiği bozukmuş dediler halbuki en kalitelisiydi. İkinciye korktum ama öyle olmadı şimdilik. Bence bu durumu yıpratmadan atlat gerisi güzel olacak inşallah

En azından hamile kalabildiğini öğrenmiş oldun hayatım. Buda geçer hiç sıkma canını sen. Daha genç bir çimçimesin

Ben dondurulmadan hepsine biyopsi yaptırmıştım ilerde göndeririz diye sonra dondurdulardi istesem gönderebilirim ama dondurulan gönderilmiyor önerilmiyor bizede öyle demişlerdi her embriyo kendine has o sağlıksız diye buda öyle olacak değil demişlerdi ama demekki sagliksizmis.insallah bakalım

En azından hamile kalabildiğini öğrenmiş oldun hayatım. Buda geçer hiç sıkma canını sen. Daha genç bir çimçimesin
He Doğru ben hamiş olabildim birdahaki daha kolay olur insallah ay bacım genclikmi kaldı gözaltı torbam oldu çocuğu hallettikten sonra torbalarada bir el attiracagim

Aynen canım bana da öyle denmişti hiç sıkma canını sana birşey olmasın yeterli sağlıksız embriyo tutunduysa sağlıklı sı hayli hayli tutar

Aynen canım bana da öyle denmişti hiç sıkma canını sana birşey olmasın yeterli sağlıksız embriyo tutunduysa sağlıklı sı hayli hayli tutar
Aynen öyle bebeğim ilk şoku atlattık hayat devam ediyor Rabbime bin şükür herşerde bir hayır varmış geciktiriyorsa güzelleştiriyordur derler zamanı gelince olacak elimizden geleni yaptık gerisi takdir ilahi...

He Doğru ben hamiş olabildim birdahaki daha kolay olur insallah ay bacım genclikmi kaldı gözaltı torbam oldu çocuğu hallettikten sonra torbalarada bir el attiracagim
Seni böyle görmek ne güzel ya dur daha ben de torba yok kız nerden çıkardın torba bilmem ne

kofi cim sen ne yaptın canim dr a gittin mi? 2 li istediler mi? Cinsiyet tahmininde bulundu mu hiç
Daha bi ayım dolamadı beybi kısmetse çarşamba gidicem. 11+5 oluyor. Bişeyler diycek mi bakalım. Ikili test istemiyorum ya. Sadece ölçüm yapmasını istiycem o kadar. Sen ne yaptin? Gittin mi hiç dr'a?

Daha bi ayım dolamadı beybi kısmetse çarşamba gidicem. 11+5 oluyor. Bişeyler diycek mi bakalım. Ikili test istemiyorum ya. Sadece ölçüm yapmasını istiycem o kadar. Sen ne yaptin? Gittin mi hiç dr'a?
Evet bugün gittim canim herşey yolunda şükür de işte mide bulantılarım geçmiyor bişi yiyemiyorum bi tahminde bulundu erkek gibi geldi bana dedi ama net değildi tabiki 2'li neden istemiyorsun. Bende glikoz testi yaptirmayacagim

Seni böyle görmek ne güzel ya dur daha ben de torba yok kız nerden çıkardın torba bilmem ne
Ne yapalım cicim dünyanın sonu değil ya kazanır çalışır birdaha deneriz hem herşeyde çocuk değil biz iki kişide mutluyuz şimdilikay ne şanslı hatunsun ya torbam yokmu benimki şimdiden var çok canımı sıkıyor bu yaşta hiçte sevmezdim başına geldi

Çok sevindim seni böyle güçlü görmeye canim çok şükür
Kiz torbalarınız ne anlamadım ben

Çok sevindim seni böyle güçlü görmeye canim çok şükür
Kiz torbalarınız ne anlamadım ben
Sende yasamissin aynısını Mecbur canım yoksa hep ah vah sadece yipranacagiz dün çok ağladım bugünde kesin olmayacağını anladım hayat devam ediyor deyip devam edeceğiz rabbim sağlık verdiği sürece mücadelemiz devam edecek kız gözaltı torbası bildiğin netten bakdemekki sendede yok bilmediğini göre

Sadece risk analizi ve boş yere kafa da karıştırabiliyor. Sağlık ocagindaki hemşire bence yaptırma dedi. Yüzde 60'lık bir risk analizi. Sağlam görünen problemli, problemli görünen sağlıklı olabiliyor dedi bakalım dr ne diyecek. Bulanti bende de gecmedi. 2 haftaya biter diye ümit ediyorum glikoz şeker yüklemesi mi? Onu da yaptırmam büyük ihtimal

Sen de benim kafadansın. Yaşıyoruz ve başımıza herşey gelebilir. Ne olur sanki??? Dünyada petrol mü biter? Güneş mi doğmaz? Atmosfer mi yok olur? Uzaylılar mı istila eder??? Yoo yatiyoruz kalkıyoruz hayat akmaya devam ediyor dostum

Torbalı beybi anlaşılan bi tek sen de var

Evet hemşiren haklı bebegin down sendromlu dogacak denilen 2 tane gebe takip ettim ve 2 side sapasağlam doğdu, gayet sagliklilar evet canim seker yukelemesi

Biz elimizden geleni yaptık cnm hayırlısı böyleymiş. Rabbim saglik versin inşallah bu yolda olanlara rabbim maddi manevi kolaylıklar nasip etsin
Yok kız anlamadım bi anda konuyu torba yok falan diyince ne torbası dedim bi an
Şimdilik yok bende torba falan 35 ten sonra ne olur bilmem

Bendede kimyasal oldu. Aynı vakitte toplanan yumrutalarla dobmus embrion transferiyle çok şükür pozitif.
Emin olki öyle. Benim temmuzda kimyasal.oldu. bir iki günlük üzüldüm. Sonra var bir haýırdır dedim.. Ben Azerbaycanlıyım. Azerbaycanda eylülde savaş basladı. Eşimi savaşa cağırdılar. Düşündüm ben hamilrle olsaydim o stressle kalırmıydı? Çook şükür bugune. Rabbim en doğru zamanda nasib etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…