- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 34
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #17.941
Tekrardan şimdi bir doktora geldim bakalım ne diyecekOlan olmus. Orayla irtibatini kes. Sen simdi kalk biz sana ne soylesek bos. Guzel bir doktora git gozuk. Seni ne sekilde yonlendirirse uygula kendi kendini yiyip bitirdin. Guzel haberlerle gel insallah
Hepsi birbirini savunacak canım arasam ne Olcay aradi transfer sonu ya cem beye niye 3verdin diye napaydim keşke 1verseydim Instagram'da iki kahkaha atıyor diye 5mi vereydim lanet gitsinMerkezi ara ve hasta hakları danışmanıyla görüşmek istediğini söyle. Şikayet et dr'u. Bu ne ilgisizlik ahlaksızlık say gitsin. Ben bile sinir oldum. Her yere de yorum yap cem hakkında. Ben asistan tlf.unu arıyordum bile. Aynı merkez benimkiler nasıl cevap veriyor? Bu ne ya
Amin canım Allah razı olsun dualarını kabul etsin ne bileyim millet olup bayılıyor buna ilk günden buyana hep ilgisizliği den şikayet ettim böyle oldu diye değil negatifte olabilir bunu doktora baglayama Allah vermedimi o birşey yapamaz ama hiç bilgilendirmiyor ağzından zorla laf almaya çalışıyorum watsaptan Dr prof Dr cem çelik memnun olanı çok ama ben değil...Canım doktorun kim. İnstagram hesapları vardır kesin. Bu kadar ilgisiz olunmaz. Orda reklamlarını öyle güzel yapıyorlarki. Ben senin yerinde olsam. Her fotonun altına aynı yorumu yapardım olumsuz şekilde. İnsanlar görsün nasıl bir doktor. Ticarethane değil orası. İnsanların en önemli duygularını böyle harcayamazlar. En kısa zamanda Allahım o güzel duyguyu yaşatır sana ve bizlere. Dün adlarınızı bilmesemde hesaptaki isimlerinizle dua ettim. İnşallah en kısa zamanda kavuşursun
Ne araması bacım ya mesajda bari cvp verseler onada raziyimAy gerçekten ya ne sinir bozucu bi durum msj atmışsın okumuşlar telefonla aramak dönüş yapmak ne kadar zor sanki onlar için
Canim gerçekten cok ama cok uzuldum ya bende ayni merkezde ebru hanima gittim cok memnun kaldim ne sorarsam cevapladi mesajlarima aramama cevap verdi transfer test gunum kendi mesaj atti yaptinmi diye.. kanamam oldu aradim hemen gel dedi yani ben cok memnundum sevecen anlayisli.. Inan hep dualarimdasin Rabbim katindan bi mucize versin insallah kimseye muhtac olmadanNe detaylı bilgi verecek ya adamların umrumdamiyiz kafayı yiyeceğim asistana yazdım bunu göndermiş zaten doktordan her soruma cevap alabilsem burda kendimi paralamam canım birdaha asla konuşmayan doktor secmeyeceğim isterse Türkiye'de 1numara olsun bana ders oldu
Bu nasıl Bi umursamaz cevap ya çok sinir oldum o kadar parayı almayı biliyorlarNe detaylı bilgi verecek ya adamların umrumdamiyiz kafayı yiyeceğim asistana yazdım bunu göndermiş zaten doktordan her soruma cevap alabilsem burda kendimi paralamam canım birdaha asla konuşmayan doktor secmeyeceğim isterse Türkiye'de 1numara olsun bana ders oldu
Canim sen ne yaptın, nasıl gidiyor gebelikCanim gerçekten cok ama cok uzuldum ya bende ayni merkezde ebru hanima gittim cok memnun kaldim ne sorarsam cevapladi mesajlarima aramama cevap verdi transfer test gunum kendi mesaj atti yaptinmi diye.. kanamam oldu aradim hemen gel dedi yani ben cok memnundum sevecen anlayisli.. Inan hep dualarimdasin Rabbim katindan bi mucize versin insallah kimseye muhtac olmadanbence bikac gun daha bekle aklinda suphe kalmasin gerkirse tekrar beta ver..
Evet fark var. Kesenin içinde tlf.dan net anlasilmasa da bişey var. Nerdeyse 2 hafta geriden geliyor. ben sana ilaçlarını kes diyemem canim. Öyle yada böyle büyüyor. Ama sonu nasıl olur onu da bilemiyorum. Dr'un ne dedi Bekleyelim diyor mu? Rabbim seni bu cendereden, en hayırlı şekilde kurtarsın biran evvel inşaallahSat 01 Ocak ona göre 7+0 olmaliydi bugun dünkü kese fotosunu da önceki günüde atayım bı fark varmı bak
Keşke de 1 verseydin aynen uyuz adam. Herşey ne kadar basit onlar içinHepsi birbirini savunacak canım arasam ne Olcay aradi transfer sonu ya cem beye niye 3verdin diye napaydim keşke 1verseydim Instagram'da iki kahkaha atıyor diye 5mi vereydim lanet gitsin
Şimdi arasalar eksi -5 veririm ay aglasammi gulsemmi bilemedim ya duruma aklımda deli sorular olmazsa embriyolarimi tasiyayim bile diye dusunuyorumKeşke de 1 verseydin aynen uyuz adam. Herşey ne kadar basit onlar için
Hastahaneye gittim beta verdim yine sonrasinda bir Dr gittim karından baktı kese 7mm tutmuş dedi birhafta daha bekle dedi bir hafta bekle sana birşey kaybettirmez dedi keseden sonra betanın önemi yok dedi ben o a söylemedim beta verdigimi şimdi baktım düşüş var bu gebelik ilerlemeyecek eminim artık herşeyi bıraktım sağol cimcimemEvet fark var. Kesenin içinde tlf.dan net anlasilmasa da bişey var. Nerdeyse 2 hafta geriden geliyor. ben sana ilaçlarını kes diyemem canim. Öyle yada böyle büyüyor. Ama sonu nasıl olur onu da bilemiyorum. Dr'un ne dedi Bekleyelim diyor mu? Rabbim seni bu cendereden, en hayırlı şekilde kurtarsın biran evvel inşaallah
Bende kese icinde bi sey gordumki. Bende kalp atisini duymaya gidince gordum. Keseyi gormeye giderken hic gorulmedi ne yolk sac ne embriyo. Belkide ikiz gebelik mus sonlanmisEvet fark var. Kesenin içinde tlf.dan net anlasilmasa da bişey var. Nerdeyse 2 hafta geriden geliyor. ben sana ilaçlarını kes diyemem canim. Öyle yada böyle büyüyor. Ama sonu nasıl olur onu da bilemiyorum. Dr'un ne dedi Bekleyelim diyor mu? Rabbim seni bu cendereden, en hayırlı şekilde kurtarsın biran evvel inşaallah
Canım şimdi geldim drdan bir hafta daha bekleyelim birşey kaybetmezsin dedi ama beta katmayai bırak düşüşe geçmiş malesef düşmesini bekleyecegimBende kese icinde bi sey gordumki. Bende kalp atisini duymaya gidince gordum. Keseyi gormeye giderken hic gorulmedi ne yolk sac ne embriyo. Belkide ikiz gebelik mus sonlanmisUmut_bebek bence iyi bir doktora gorun.
Cok sukur guzel gidiyor canim ayni devam yaptığım birsey yok pek giremiyorum buraya canli derslerim vs oluyo evden calisiyirum oyle devam sen napiyorsunCanim sen ne yaptın, nasıl gidiyor gebelik
Bence çok iyi doktorun instagramda reklama ihtiyacı yok , ben hiç sevmiyorum bu kadar sosyal medya kullanan doktoru , sen soru sorarsın cevap vermezler ama instagramda sıra sıra hikaye paylaşıyorlar .İlgilenemeyeceksen o kadar hasta alma. Sana gelen insanlar grip olup gelmiyor ,olay bambaşka çok daha özverili ve ilgili olunmalı. O kadar para dersen yetişemezsin işte. Zaten az parada kazanmıyorlar günde 2 hasta az alsa sanki batacaklar .Evet meşhur Dr Instagram'da kahkahayla sonuç bildiren doktor ilk sonucumda dedimki Instagram'da sonucumu paylaşın isimsiz bana hatıra kalsın dedim onu bile paylasmamis düşün artık zorbela cevap alabiliyorunsoruma böyle oldu diye değil ilk günden beri hep bu adamın ilgisizliğinden yakındim Instagram'da ki gibi yakın sandım sırf o dan İstanbul'a gittim keşke gitmeseydim bahcecide remzi abalı var adama aylar önce Instagram'da yazdım benden numaramı istedi kendi numarasını verdi aradı 5 dk konustuk hiç parasız ama ceme 750 TL sadece muayene 1dk zaman ayirabildi kordinator aradı ceme kaç puan diye 3verdim ya çok yoğun doktor dedi bahaneleri bu istese iş çıkışı 2dk arar lanet gitsin hepsine gözlerinde sadece parayiz... Allah'ım bunlarin eline düşürme...
Beta düşmüş müHastahaneye gittim beta verdim yine sonrasinda bir Dr gittim karından baktı kese 7mm tutmuş dedi birhafta daha bekle dedi bir hafta bekle sana birşey kaybettirmez dedi keseden sonra betanın önemi yok dedi ben o a söylemedim beta verdigimi şimdi baktım düşüş var bu gebelik ilerlemeyecek eminim artık herşeyi bıraktım sağol cimcimem
Betası düşmüşBende kese icinde bi sey gordumki. Bende kalp atisini duymaya gidince gordum. Keseyi gormeye giderken hic gorulmedi ne yolk sac ne embriyo. Belkide ikiz gebelik mus sonlanmisUmut_bebek bence iyi bir doktora gorun.
Evet cimcimem düşmüş malesef evet canım geriye embriyolarimiz var BC kalite ama onlara ngs yaptırmadan transfer ettirmeyecegiz bu şekilde daha yıpratıcı oluyor ngs ye giden birtane sağlıksız gelmişti demekki buda sagliksizmis keşke bunuda gonderseydik boşa umut bari etmezdim hemde transfer hakkımı yemezdim sağol canimbenimBeta düşmüş mühakkında hayırlısı olsun çimçimem. Iyi embriyoların varmış daha ben yok sanıyordum en baştan başlamayacaksın sonuçta. Bidaha ki transferin hepsini unuttursun sana inşaallah aşkım
Canim beta kaça düşmüşEvet cimcimem düşmüş malesef evet canım geriye embriyolarimiz var BC kalite ama onlara ngs yaptırmadan transfer ettirmeyecegiz bu şekilde daha yıpratıcı oluyor ngs ye giden birtane sağlıksız gelmişti demekki buda sagliksizmis keşke bunuda gonderseydik boşa umut bari etmezdim hemde transfer hakkımı yemezdim sağol canimbenim
Bu hastahanede geçen perşembe baktırdım 1866 idi bugün baktırdım 1125 e dusmusCanim beta kaça düşmüş