Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Yani ters giden birşey varsa beklemenin anlamı yokmu normalde ben sata göre 6+6 falan alacak sanırsam dün 5+2 yazıyordu kağıtta o tarihleri uyumlu olmuş oluyor yani

Size bir rahatsızlığı yoksa bekleyin 2 hafta daha kadar zaten 7. haftada hiç gelişim olmazsa sizde daha rahat olursunuz . 5+2 daha çok erken .
Yok bana bir rahatsizligi dün tüp doktoruna attim kese fotosunu ve son betayi sağlıksız gebelik sonlandırılabilir demiş ne yapayım ilaçlarımı keseyim dedim evet dedi

Yani ters giden birşey varsa beklemenin anlamı yokmu normalde ben sata göre 6+6 falan alacak sanırsam dün 5+2 yazıyordu kağıtta o tarihleri uyumlu olmuş oluyor yani
Daha çok erken bence son vermek için belki değişebilir ,inşallah rabbim sağlıklı ise can versin ona da . Gelişime bakın belki sonradan gelişecektir.

Daha çok erken bence son vermek için belki değişebilir ,inşallah rabbim sağlıklı ise can versin ona da . Gelişime bakın belki sonradan gelişecektir.
E şimdi ilaçlarda bıraktım dünden buyana ne yapayım ki sahadaki kötüye gider o zaman hafta büyüyünce düşük falan zorlasirmi doktora sorsammi zaten cimbizla ağzından laf alıyoruz dün ben sağlıksız dedim der

Yok bana bir rahatsizligi dün tüp doktoruna attim kese fotosunu ve son betayi sağlıksız gebelik sonlandırılabilir demiş ne yapayım ilaçlarımı keseyim dedim evet dedi
Anladım , o halde ilaçları bırakın ve içinizden ne yapmak geliyorsa onu yapın , bunun esas kararını verecek sizsiniz. Kendinizi nasıl daha rahat hissedecekseniz öyle davranın , ne yaşadığınızı çok iyi biliyorum ,bir tarafta tamam sağlıksız diyorsunuz, diğer tarafta acaba gelişir mi olur mu bir mucize diyorsunuz . Sonuç ne olursa olsun sizin için en hayırlısı olsun.

İşte Dr kese ve beta fotosuna bakınca sağlıksız demiş sonlandırılabilir demiş demekki var bildiği Aynen oyle arkadaşım tamam hersey bitti diyorum sonrada diyorum ya acaba takip ettirsemmi belki degisirmi ilerlemezsede dahada yipranirim diyorum yani çok karışık duygudayim sen anladın beni sağol Allah razı olsun

Tüp bebek doktorunu arayıp detayli bilgi al şu an kafan çok karışık o seni yönlendirecektir msj atıp bekleme direk ara kendisiyle görüşemezsen bile asistanina detayli anlat cnm bakalim ne dicek

Benim daha 5+2 diye ölçtü Dr dün ultrasyon kadiginda öyle yazıyor kafamda karıştı kese göründü azdaha beklemenin faydası yokmuki okudum kese gorundukten sonra betanın önemi yok falan diye ama
Betanın önemi yok derken, kese göründükten sonra o takip edilir demek oluyor. 5+2 ultrasonda olan. Pekii adetine göre dün kaç olması gerekiyordu canım?

Tüp bebek doktorunu arayıp detayli bilgi al şu an kafan çok karışık o seni yönlendirecektir msj atıp bekleme direk ara kendisiyle görüşemezsen bile asistanina detayli anlat cnm bakalim ne dicek
Ne detaylı bilgi verecek ya adamların umrumdamiyiz kafayı yiyeceğim asistana yazdım bunu göndermiş zaten doktordan her soruma cevap alabilsem burda kendimi paralamam canım birdaha asla konuşmayan doktor secmeyeceğim isterse Türkiye'de 1numara olsun bana ders oldu

Eklentiler

• IMG_20210219_114547.jpg
    145,3 KB · Görüntüleme: 95
Ay gerçekten ya ne sinir bozucu bi durum msj atmışsın okumuşlar telefonla aramak dönüş yapmak ne kadar zor sanki onlar için

Canım doktorun kim. İnstagram hesapları vardır kesin. Bu kadar ilgisiz olunmaz. Orda reklamlarını öyle güzel yapıyorlarki. Ben senin yerinde olsam. Her fotonun altına aynı yorumu yapardım olumsuz şekilde. İnsanlar görsün nasıl bir doktor. Ticarethane değil orası. İnsanların en önemli duygularını böyle harcayamazlar. En kısa zamanda Allahım o güzel duyguyu yaşatır sana ve bizlere. Dün adlarınızı bilmesemde hesaptaki isimlerinizle dua ettim. İnşallah en kısa zamanda kavuşursun

Merkezi ara ve hasta hakları danışmanıyla görüşmek istediğini söyle. Şikayet et dr'u. Bu ne ilgisizlik ahlaksızlık say gitsin. Ben bile sinir oldum. Her yere de yorum yap cem hakkında. Ben asistan tlf.unu arıyordum bile. Aynı merkez benimkiler nasıl cevap veriyor? Bu ne ya

Betanın önemi yok derken, kese göründükten sonra o takip edilir demek oluyor. 5+2 ultrasonda olan. Pekii adetine göre dün kaç olması gerekiyordu canım?
Sat 01 Ocak ona göre 7+0 olmaliydi bugun dünkü kese fotosunu da önceki günüde atayım bı fark varmı bak

Eklentiler

• IMG_20210219_101627.jpg
    94,8 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_20210219_101526.jpg
    89,3 KB · Görüntüleme: 83
Olan olmus. Orayla irtibatini kes. Sen simdi kalk biz sana ne soylesek bos. Guzel bir doktora git gozuk. Seni ne sekilde yonlendirirse uygula kendi kendini yiyip bitirdin. Guzel haberlerle gel insallah

Aynen 6 haftalıkta yavaştan belirmeye başlar artık :) nazlı olmasın göstersin kendini lütfen :) 12+1 olduk bugün salı günü gideceğim artık kendi doktoruma geçiyorum bakalım bir şeyler görebilecek mi :)

Bu nasıl üslup ya , birde bu şu meşhur pahalı doktor değil mi ? Parayla rezil olmak böyle bir şey , her şeyin süper gitse gebelik devam etse senin üzerinden reklamını sosyal medyada yapmayı iyi bilirdi ama . Hepsi ticari kafalı bunların. arkadaşım sen normal bir özel hastanede ilgilenecek sana cevap verecek bir doktor bul , devlete de gitme onlarda bakmaz. sorularını sor cevaplarını al sonuç ne olursa olsun kafanda soru işareti kalmasın . bir dahada bu doktorun yakınından geçme.

Evet meşhur Dr Instagram'da kahkahayla sonuç bildiren doktor ilk sonucumda dedimki Instagram'da sonucumu paylaşın isimsiz bana hatıra kalsın dedim onu bile paylasmamis düşün artık zorbela cevap alabiliyorunsoruma böyle oldu diye değil ilk günden beri hep bu adamın ilgisizliğinden yakındim Instagram'da ki gibi yakın sandım sırf o dan İstanbul'a gittim keşke gitmeseydim bahcecide remzi abalı var adama aylar önce Instagram'da yazdım benden numaramı istedi kendi numarasını verdi aradı 5 dk konustuk hiç parasız ama ceme 750 TL sadece muayene 1dk zaman ayirabildi kordinator aradı ceme kaç puan diye 3verdim ya çok yoğun doktor dedi bahaneleri bu istese iş çıkışı 2dk arar lanet gitsin hepsine gözlerinde sadece parayiz... Allah'ım bunlarin eline düşürme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…