Aralık - Ocak Transfer olacaklar

İlk tahmin benden sanırım Erkek diyorum ben ..Sanki orda bı çıkıntı gördüm

Nerden biliyo muayne etmemis anladigim kadariyla. kafasina gore nasil bu sekilde yorumlayabiliyor. Yanlismi hatirliyorum ? Sanki yine bu asistanla bu tarz bisey yasamistin betada.
Beta degerlerinden öyle söyledi sanırım muayene eden Dr net birşey söylemedi ozeldeydi ağrın olursa devletin aciline git dedi e ben ne anladım özele para verdiğimden vallaha bu doktorlar beni çıldırtıyor şu an dimdizlak kaldım tüp Dr gebelik sonlandırılabilir yazmış watsaptan ağzından lafı cımbızla alıyoruz vallaha ne yapacam ben

Neye gore sordun bilmiyorum ama benim cumartesi olucakti, ne oldu bende anlamadm pazartesiye kaldiydi
Benim salı opum oldu canım. 5. Gün pazara denk geliyor o yüzden transferi cumartesiye çektiler ondan sormuştum. Soruşturdum biraz çoğu merkez böyle yapıyormuş doktora gidip içimin rahat olmadığını söyleyince pazar da yaparız istersen ama 4. Güne gelen 5 e de gelir pratikte bişey fark etmez deyince zorlamadım bıraktım öyle

Sen beta vermemismiydin. Zirt pirt betami istiyolar anlamadim. Tup doktorun gormemis gulum motivasyonunu dusurup bebegi etkileme. Biliyorsun kan parcasi suan o Iyi dusun ki iyi olsun.

Ya olumsuz birsey olursa icin icini yiycek keske pazar olsaydi diye. Bak kafana takmissin sen bence onu pazara al kafanda rahat etsin. Yinede sen bilirsin canim. Embriyo konusunda fazla bi bilgm yok. Kafana taktign icin sadece

Sen beta vermemismiydin. Zirt pirt betami istiyolar anlamadim. Tup doktorun gormemis gulum motivasyonunu dusurup bebegi etkileme. Biliyorsun kan parcasi suan o Iyi dusun ki iyi olsun.
Yok 3defa istediler sonra benim betada sorun oldu dün kese görmeye gittim malesef sonlandirilmalj dedi yaşadığım şehirdeki doktor dün ve bugün betayi bu doktor istedi artış için katlama yoktu sonucu hem tüp Dr gönderdim oda tedaviyi kes demiş kestim ilaçları düşürmeyi bekliyecegim artık dönüş yok

Baska bi doktora daha gorunsen

Ya olumsuz birsey olursa icin icini yiycek keske pazar olsaydi diye. Bak kafana takmissin sen bence onu pazara al kafanda rahat etsin. Yinede sen bilirsin canim. Embriyo konusunda fazla bi bilgm yok. Kafana taktign icin sadece
Yok yok içim rahatladı tamamen canım biz hep ya 3 ya 5 diye biliyoruz öyle anlatılıyor ama pratikte 2-3-4-5 her gün konulabiliyormuş. Teşekkür ederim

Kız ne biliym o zaman o kadar üzüldüydüm ki bi doktorda dedi a kalitede şans %60 sa b de %55 dedi. Bende alıştırdım artık zaten umutluyum kist engel olmaz inşallah

Kız ne biliym o zaman o kadar üzüldüydüm ki bi doktorda dedi a kalitede şans %60 sa b de %55 dedi. Bende alıştırdım artık zaten umutluyum kist engel olmaz inşallah
Bugün doktoruma muayenem vardı 4 bc embriyo im var şansım ne hocam dedim açıkca umut etmeyeyim diye embriyo kaliten sandığın gibi kötü değil şansın %55 dedi nasip işi birazda tabiki ama aşırı bi fark yokmuş a sı b si falan

Canim benim dünden beri okuyorum mesajlarını, ama bir umut diye bekledim bu sırada sana dua da ettim. Çok üzüldüm canim. Allah yardımcınız olsun. Kolay değil seni çok iyi anlıyorum. Bu kaçıncı denemendi başka embriyon var mi bilmiyorum ama asla umudunu kaybetme canim. Allah en güzel ve en hayırlı zamanda evlat nasip etsin sana. Evet bence de genetiginde sıkıntı olabilir. Bende ilk negatifle karşılaşınca genetik ayiklamaya yolladim embriyolari anomali çıkan da oldu. Muhtemelen transfer edilende anomaliydi. Tam sağlıklı olan transfer edilecektiki hiç beklemediğim anda spontan gebe kaldığımı öğrendim. Bunları da sana umut olsun diye söylüyorum yanlış anlama ne olur. Senin için dua edicem
Bir de kendiliginden düşmesini bekleme bence çünkü bu ola da bilir olmaya da bilir. Kürtaj en mantiklisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…