Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ben engellilerle çalışmıştım mesleğimin ilk yıllarında. O nedenle transfere girerken sağlıklı değilse hiç tutmasın Allah’ım, ben dayanırım dedim. Gerçekten ilk transferimde negatif alırken bu duama sığındım. Her şey zamanında güzel. Bu günleri andığınızda gülümseyip geçeceksiniz inşallah

Bende hep onu diyorum sağlıklı değilse hiç olmasın bizim içinde o dünyaya gelen sağlıksız bebekler içinde çok zor durum rabbim sağlıklı hayırlı versin şuan bı an önce kurtulmak için ilaclari kestik bekleyeceğim ne zamana düşer bilmem

Şuan aynen daha fazla beklemeye gerek yok zaten olmayacak birşey içinde yıpranmaya gerek yok düşük yapmayı bekleyeceğim nasıl olacak hiçte bilmiyorum inşallah kolay birşey olur çok korkuyorum
Canim inan çok üzüldüm kendim kadar üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah.
Sağlıksızsa beklemenin gerçekten anlamı yok kuzum kolay olur hic korkma ben kuttaj oldum hiç bisey anlamadım kanamam bile olmadı.
Ama kendiliginden nasil düşer onu bilmiyorum ne desem yalan olur

Sağol canım Allah razı olsun sağlıksız kan değerlerinde bunu destekledi zaten hep içimde bir şüphe vardı betada problem olunca hakliymissim malesef bende bilmiyorum bilen arkadaşlar yoeum yapar inşallah benimki daha çok küçük kendiliğinden düşer sanırsam

Hayirlisi böyleymiş canim benim seni o kadar iyi anlıyorum ki ağrısız acısız düşer hic anlamazsın inşallah

Canım çok üzüldüm Rabbim inşallah en hayırlı vakitte hayırla sağlıkla nasip etsin Şu mübarek günde bilmiyoruz tabi ama belki de sağlıksızdi öylesi daha kotu . inşallah kolaylıkla düşer canim ..Dualarımız seninle

Pıhtılaşmanız mı var , bazen onlarda yapabiliyor.
Pıhtılaşmam vardı ilk 12 gün sabah akşam 4000 4000 kullandım 12 günden sonra teke doza düşürdü hatta şuan kesmedi bile çok şükür şuan hiç bişey gelmiyor ama çok korkuyorum şuanlık kontrol yapmayalım tedirgin olman bol bol dinlen dedi tuvalete gitmeye korkuyorum ama elden bişey gelmiyor nasipse devam eder aşlahım kimseye kötü durumu yaşatmasın tez vakitte sağlıklı bebeklerimize kavuşalım

Sizin ne kadarlık oldu? İstemsiz korkuyorum sakin kalmaya düşünmemeye çalışıyorum sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

canım benim Allah razı olsun tanısmasakta verdiğin destek için çok sağol aynen sağlıklı olsaydı zaten benimle kalırdı demekki değilmiş demekten başka birşey diyemiyorum rabbim senin bebeğini sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah kolay olur hiç düşük yaşamadım şuan onun korkusundayim

Sağol canım Allah razı olsun aynen sağlıklı olsa kalırdı demekki değilmiş böylesi daha hayirliymis diyebiliyor um sadece rabbim su mjbarek gün hürmetine bütün evlat hasretiyle yanlara sağlıklı hayırlı evlat nasip eylesin sizin bebeklerinizide kucağınıza almayi

Canım inan bizim halimizden bir tek bizler anlarız bu durumu yaşayanlar olarak..Cevremizdekiler bizi sadece anladıklarını söylerler ama anlamazlar malesef Ama eminim bu imtihanlar sona ericek inşallah bizlerde anneligi tadicaz evlatlarımızı kucaklarımiza alicaz
Ben 3 defa yaşadım canım aslında çok ağrılı birşey değil kolay..Sen o kısmını düşünme üzme kendini Rabbim kolaylastirsin inşallah

Aynen aynı durumda olanlar anlar birbirini inşallah vakti ne zamansa olacaktır diyebiliyor um sadece dediğin gibi kolay olur inşallah

Selam guzel anne adaylariii. Mesajlari okuyamadim az konusun yetisemiyorum Okuycam firsat bulunca Umarim hersey yolundadir herkesin
Ben pazartesi ikili teste gidiyorum. Belki cinsiyet belli olur. Affiniza siginarak Biraz heyecan yaptim Tahmin alabilirmiyimmm bu ne gibi duruyor

Eklentiler

• 20210218_194530.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…