Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Şuan daha antepteyim canım ama dondurulmuş yok raporda 1 aylık oluyo zaten tekrar yaptırmak lazım umayda ücret ne kadar
Antep te olursan tavsiye ederim merkez çok duyulduk değil ama ben urfadan 2-3 doktorun tavsiyesiyle gittim oraya ve muamele falan çok güzel titiz çalışıyorlar ilk etapta 9.500 gibi ücret alındı sonra 2 bin küsür de embriyo dondurma ücreti. Tahliller Ekstra ilaçlar git gel yol parası falan derken 15-20 bin arasını buldu. Ocak sonrası fiyatları değiştimi bilmiyorum. İkinci transfer için sadece 3 bin ödedik. İilk transfer kimyasal olmuştu

Aynen kuşcum az kaldı ha gayret ben de heyecanla bekliyorum

Yarın 9. Hafta bitiyor. 8+6 olucam yani. Dün de 2. Ay bitti 3. Aya girdim çok fazla rakam kullandım. Sözelci olarak hiç tarzım değil
Aynen öyle ne diyon kız bende sozelciydim senin bunu anlamak için sayisalci lazım hadi bakam hayırlısı bı guccuk kızın olur artik

Aynen öyle ne diyon kız bende sozelciydim senin bunu anlamak için sayisalci lazım hadi bakam hayırlısı bı guccuk kızın olur artik
Sana kız gibi mi geldi benim ufak yeğenlerim var. Inatlaşmış ikisi. Biri kız biri erkek diye birinden biri üzülecek ama bakalım hangisi

Sana kız gibi mi geldi benim ufak yeğenlerim var. Inatlaşmış ikisi. Biri kız biri erkek diye birinden biri üzülecek ama bakalım hangisi
Bı an içimden kız geçti niyeyseçocuklar bile heyecanlı demi herkes ne kadar çok istiyor bebeğimiz olsun senin gönlünden ne geçiyor?

bu ne kadar güzel bir haber hemde erkenden görmüşsünüzz maşallah allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

insan bekleyince bu süreçleri de sancılı sancılı yaşayınca 2 bebek ihtimali harika geliyor tabi inşallah ikimizin de ikisi de tutar ve bekleyen herkesiiinn amiiinn

dediğin gibi hem kaset test hem tek embriyo şuan çıkmaması normal canım çıkacak allahın izniyle zamanı gelince insan test olunca dayanamıyor işte ben bu yüzden hemen test almadım yoksa kendimi tutamam bende hiç ben hala aynıyım bugun progesteron iğne günümdü artık bi sağdan bi soldan derken topal oldum , ama hala olumlu hissediyorum aksini düşünmeeyi bile istemiyorum, ara ara kasıkta hafif hislere devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…