- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 35
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #15.421
Ben ilk defa gittim İstanbul'a gezmeye vaktimiz olmadı yemek yerleri falan kapalı olunca ama oo Antep yemeklerine bayılırımAaa bak ne güzel olmuş gezmiş oldun vallaİstanbulu özledim ben de gurbetteyim
Şuan daha antepteyim canım ama dondurulmuş yok raporda 1 aylık oluyo zaten tekrar yaptırmak lazım umayda ücret ne kadarBaşka dondurulmuş var mı canım. Antepte olsaydın umaya git derdim ama mesafe uzak sanırım hatta umayda raporda geçiyormuş raporun varsa eğer
Normalde nerde oturuyorsun. Valla ona yok diyemem ben urfadayım ama Antep yemekleri daha güzelBen ilk defa gittim İstanbul'a gezmeye vaktimiz olmadı yemek yerleri falan kapalı olunca ama oo Antep yemeklerine bayılırım
Konya'ya yakınım ben Antep Urfa farketmez tam benlik kebaplar yağlı etli yemekler ayyhh susalımNormalde nerde oturuyorsun. Valla ona yok diyemem ben urfadayım ama Antep yemekleri daha güzel
Antep te olursan tavsiye ederim merkez çok duyulduk değil ama ben urfadan 2-3 doktorun tavsiyesiyle gittim oraya ve muamele falan çok güzel titiz çalışıyorlar ilk etapta 9.500 gibi ücret alındı sonra 2 bin küsür de embriyo dondurma ücreti. Tahliller Ekstra ilaçlar git gel yol parası falan derken 15-20 bin arasını buldu. Ocak sonrası fiyatları değiştimi bilmiyorum. İkinci transfer için sadece 3 bin ödedik. İilk transfer kimyasal olmuştuŞuan daha antepteyim canım ama dondurulmuş yok raporda 1 aylık oluyo zaten tekrar yaptırmak lazım umayda ücret ne kadar
Gel şekerim misafirim ol buraların yemeklerini yaparım sanaKonya'ya yakınım ben Antep Urfa farketmez tam benlik kebaplar yağlı etli yemekler ayyhh susalım
Aynen kuşcum az kaldı ha gayretYok kofim yaa hiç umutsuzluğa kapılmadım, belirtilerim var çünkü bu sefer daha bi yakın hissediyorum mutlu sonatek embriyo olduğu için erken yaptığımın farkındaydım, testim bitsin de sonlara doğru kafayı yemeyim diye uğraşıyorum kısmet artık yaşayıp göreceğiz 1 haftadan az kaldı kan testine
Yarın 9. Hafta bitiyor. 8+6 olucam yani. Dün de 2. Ay bitti 3. Aya girdimTamam yavrum öyle diyorsanız öyle olsun sen ne kadarlık oldun bu arada
Sağol canım benim Allah razı olsun normalde de severim zaten yemek yemeyi şimdi bahanemizde hazırGel şekerim misafirim ol buraların yemeklerini yaparım sanakıyamam canı da çekiyo sustum sustum
Aynen öyle ne diyon kız bende sozelciydim senin bunu anlamak için sayisalci lazımYarın 9. Hafta bitiyor. 8+6 olucam yani. Dün de 2. Ay bitti 3. Aya girdimçok fazla rakam kullandım. Sözelci olarak hiç tarzım değil
Sana kız gibi mi geldiAynen öyle ne diyon kız bende sozelciydim senin bunu anlamak için sayisalci lazımhadi bakam hayırlısı bı guccuk kızın olur artik
Bı an içimden kız geçti niyeyseSana kız gibi mi geldibenim ufak yeğenlerim var. Inatlaşmış ikisi. Biri kız biri erkek diye birinden biri üzülecek ama bakalım hangisi
Ne demek cnm benim He valla sorma yiyelim gitsinSağol canım benim Allah razı olsun normalde de severim zaten yemek yemeyi şimdi bahanemizde hazır
Ben de sözelci olarak zor anlıyorum seniYarın 9. Hafta bitiyor. 8+6 olucam yani. Dün de 2. Ay bitti 3. Aya girdimçok fazla rakam kullandım. Sözelci olarak hiç tarzım değil
bu ne kadar güzel bir haber hemde erkenden görmüşsünüzz maşallah allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBi aceleci de ben çıktım galiba @Karasbaby den sonra 29 unda 5.gün çift embriyo transferi oldum günlerdir yazılarınızı okuyorum yazmak bugüne kismetmiş biraz önce yaptım erken gebelik testi çift çizgi çıktı dualarım hepinizle inşallah sağlıkla devam etsinler negatif alanlara en kısa sürede sağlıklı gebelik nasip etsin dualarım sizlerle şimdilik bu kervana bende katıldım eğer aranıza almak isterseniz
Asla bir tercihim yok. Benim için evlat olucakBı an içimden kız geçti niyeyseçocuklar bile heyecanlı demi herkes ne kadar çok istiyor bebeğimiz olsun senin gönlünden ne geçiyor?
insan bekleyince bu süreçleri de sancılı sancılı yaşayınca 2 bebek ihtimali harika geliyor tabiAllah razı olsun canım ben de seni hatırlıyorumsabırsız olmakta o kadar haklısın ki inşallah yarın 2 kese görürüm. Hani diyorum acaba bu şımarıklık mı bir evlat peşinde koşarken şimdi iki diye tutturmak nankörlük mü diyorum ama insan istiyor ikisi de benimle kalsın ne yapayım seni çok iyi anlıyorum o yüzden inşallah ikisi de tutar bu haberlerini alırız
Amaaan nerdeee daha var o faslaBen de sözelci olarak zor anlıyorum senimaşallah kız sen cinsiyet öğrenen yakında
Asla bir tercihim yok. Benim için evlat olucakerkekmiş gibi hissediyorum ben de bakalım
dediğin gibi hem kaset test hem tek embriyo şuan çıkmaması normal canım çıkacak allahın izniyle zamanı gelince5. Günden bildiriyorum normal kaset idrar testi tek çizgiYok bi daha yapmıcam, biraz belirtim var diye yapmak istedim ama tek embriyonun 5. Günde normal testle çıkmayacağını bile bile yaptım. Hayırlısı bakalım, sende var mı gelişme