Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Test yapma konusunda kafası normal çalışan biri değilim canım bana sorarsan hemen bugün idrar testi yap derim şaka bi yana test günün bekle bence, en doğru sonucu o zaman göreceğiz

Ee hangisi attı Hangisi attıysa eli uğurlu gelmiş

Bende antepteyim canım sen nerde tedavi görüyosun

Oo senin transfer tam değişik olmuş iyi iyi 2gozun görmesi her zaman bak 2doktor varmış bebidinde 2 olacak inşallah.evet canım bu tedavimde okadar çok yıprandım emek verdik ki anlatamam 24saat uykusuz kaldığımizi biliriz ama iyiki uçak vardı daha kısa sürdü yolculuklarimiz yok benim opu ve transferi cem yaptı başkası yapsın istemedim Memorial fiyat olarak daha uygundu ama orda her seferinde başka Dr muayene ediyormuş falan ben istemedim tek bir elden olsun istedim

Valla şansa öyle birşey denk geldi ama nasip tabi ay canım ben seni biliyorum otel de kalmıştınız Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın kucağınız da görün inşallah sen en iyisini yapmışsın ben de opu muayenelerde hep gittim ttabş benim mesafe yakındı senin daha yorucu olmuş ama sonu o yorgunluğu unutturur

Evet canım otelde kaldığınızda oldu gitgel yaptigimizda.Aynen öyle herşeyi göze alarak gittik ayyy fenami iyi yerinen bakalım uçağa bindim İstanbul'u gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…