- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #15.401
Test yapma konusunda kafası normal çalışan biri değilim canım bana sorarsan hemen bugün idrar testi yap derimYok canım hiç belirti sadece göğüslerim de dolgunluk hissi var bayaAma tabi zaten belirti aramamak lazım..Normalde de zaten belirtiler adet geçtikten bı hafta sonra fln başlıyo...Testi aslında cumartesi kan versem çıkar diye düşünüyorum bı yandan da diyorum bekleyim pazartesi yi bilemedim
Canın sağolsun canım hayırlısı böyleymiş sıkma canını inşallah bir dahakine olacakKızlar benim 3 günden beri hafif kanamam vardı dün yani 11. Gün gittim beta verdim 0.1 yani tutunmadı
Inşallah canım allah razı olsun hepinizdenCanın sağolsun canım hayırlısı böyleymiş sıkma canını inşallah bir dahakine olacak
Ee hangisi attıNeyyy 850 km mii siz hep bu kadar yol mu gittinizkız ben il dışı diyorum ama urfada oturuyorum antebe gidiyorum yani 150-200 km bizim doktorun facesi instası hiç bişeyi yok ama çok babacan Bi doktor prof diye onu tercih etmiştim sağolsun pişman olmadım doktorlar haklı bacım o kadar yoğunlarki ve öylesi merkezi yerler hepten yoğun olur hatta bazı doktor kendisi yapmayıp ekibine yaptırabiliyor . Ben o gün son transferdim doktorum transferime diğer doktor arkadaşı ile katıldı birlikte muhabbet ede ede beni güldürerek transferimi yaptılar ikisi de babam yaşında çok tatlılardı. Biri diyor sen daha çok kadın doğurttun öteki diyo senin her attığın pozitif çıkıyo hadi bana da öğret diyo benim kafa Bi ona Bi ona bakıyo
Bende antepteyim canım sen nerde tedavi görüyosunNeyyy 850 km mii siz hep bu kadar yol mu gittinizkız ben il dışı diyorum ama urfada oturuyorum antebe gidiyorum yani 150-200 km bizim doktorun facesi instası hiç bişeyi yok ama çok babacan Bi doktor prof diye onu tercih etmiştim sağolsun pişman olmadım doktorlar haklı bacım o kadar yoğunlarki ve öylesi merkezi yerler hepten yoğun olur hatta bazı doktor kendisi yapmayıp ekibine yaptırabiliyor . Ben o gün son transferdim doktorum transferime diğer doktor arkadaşı ile katıldı birlikte muhabbet ede ede beni güldürerek transferimi yaptılar ikisi de babam yaşında çok tatlılardı. Biri diyor sen daha çok kadın doğurttun öteki diyo senin her attığın pozitif çıkıyo hadi bana da öğret diyo benim kafa Bi ona Bi ona bakıyo
İnşallah canım, artık ben de merakla bekliyorum, testsiz ve sakin sakin5. gün çok çok erken ama , bence de o yüzden çıkmamıştır. Merakla bekliyorum yeni sonuçları :)
Oo senin transfer tam değişik olmuş iyi iyi 2gozun görmesi her zaman bak 2doktor varmış bebidinde 2 olacak inşallah.evet canım bu tedavimde okadar çok yıprandım emek verdik ki anlatamam 24saat uykusuz kaldığımizi biliriz ama iyiki uçak vardı daha kısa sürdü yolculuklarimiz yok benim opu ve transferi cem yaptı başkası yapsın istemedim Memorial fiyat olarak daha uygundu ama orda her seferinde başka Dr muayene ediyormuş falan ben istemedim tek bir elden olsun istedimNeyyy 850 km mii siz hep bu kadar yol mu gittinizkız ben il dışı diyorum ama urfada oturuyorum antebe gidiyorum yani 150-200 km bizim doktorun facesi instası hiç bişeyi yok ama çok babacan Bi doktor prof diye onu tercih etmiştim sağolsun pişman olmadım doktorlar haklı bacım o kadar yoğunlarki ve öylesi merkezi yerler hepten yoğun olur hatta bazı doktor kendisi yapmayıp ekibine yaptırabiliyor . Ben o gün son transferdim doktorum transferime diğer doktor arkadaşı ile katıldı birlikte muhabbet ede ede beni güldürerek transferimi yaptılar ikisi de babam yaşında çok tatlılardı. Biri diyor sen daha çok kadın doğurttun öteki diyo senin her attığın pozitif çıkıyo hadi bana da öğret diyo benim kafa Bi ona Bi ona bakıyo
Tüp arkadaşlık iyiymişkader ortaklığı diyoruz biz ona
Ahhh canım üzülme demek faydasız inşallah rabbim kendiliginden nasip eder kaçıncı gün embriyosuyduKızlar benim 3 günden beri hafif kanamam vardı dün yani 11. Gün gittim beta verdim 0.1 yani tutunmadı
Aaa antepte misin ben Umay tüp bebekte yaptırdım prof. Hakan Kıran doktorum. Sen nerede yaptırdınBende antepteyim canım sen nerde tedavi görüyosun
Pazartesi sabah toplandı cuma transfer edildi canım 5 oluyo galibaAhhh canım üzülme demek faydasız inşallah rabbim kendiliginden nasip eder kaçıncı gün embriyosuydu
Sen geçen gün annem istedi yaptım demistin vardı birşeyler demi ne dedi dr ilaçları kestirdimiPazartesi sabah toplandı cuma transfer edildi canım 5 oluyo galiba
Kendi doktorum attı tabiEe hangisi attıHangisi attıysa eli uğurlu gelmiş
Devlette YAPTIRDIM canım ben Bartinda oturuyorum ben 1000 km yoldan gidip geliyorumAaa antepte misin ben Umay tüp bebekte yaptırdım prof. Hakan Kıran doktorum. Sen nerede yaptırdın
Testi tekrarla dediler hemşireler cuma tekrar yaptiricamSen geçen gün annem istedi yaptım demistin vardı birşeyler demi ne dedi dr ilaçları kestirdimi
Valla şansa öyle birşey denk geldi ama nasip tabiOo senin transfer tam değişik olmuş iyi iyi 2gozun görmesi her zaman bak 2doktor varmış bebidinde 2 olacak inşallah.evet canım bu tedavimde okadar çok yıprandım emek verdik ki anlatamam 24saat uykusuz kaldığımizi biliriz ama iyiki uçak vardı daha kısa sürdü yolculuklarimiz yok benim opu ve transferi cem yaptı başkası yapsın istemedim Memorial fiyat olarak daha uygundu ama orda her seferinde başka Dr muayene ediyormuş falan ben istemedim tek bir elden olsun istedim
Ay inşallah canım yinede ümitsiz olmayalimTesti tekrarla dediler hemşireler cuma tekrar yaptiricam
Başka dondurulmuş var mı canım. Antepte olsaydın umaya git derdim ama mesafe uzak sanırım hatta umayda raporda geçiyormuş raporun varsa eğerDevlette YAPTIRDIM canım ben Bartinda oturuyorum ben 1000 km yoldan gidip geliyorum
Evet canım otelde kaldığınızda oldu gitgel yaptigimizda.Aynen öyle herşeyi göze alarak gittik ayyy fenami iyi yerinen bakalım uçağa bindim İstanbul'u gördümValla şansa öyle birşey denk geldi ama nasip tabiay canım ben seni biliyorum otel de kalmıştınız Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın kucağınız da görün inşallah sen en iyisini yapmışsın ben de opu muayenelerde hep gittim ttabş benim mesafe yakındı senin daha yorucu olmuş ama sonu o yorgunluğu unutturur
Aaa bak ne güzel olmuş gezmiş oldun vallaEvet canım otelde kaldığınızda oldu gitgel yaptigimizda.Aynen öyle herşeyi göze alarak gittik ayyy fenami iyi yerinen bakalım uçağa bindim İstanbul'u gördüm