- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 34
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #15.381
Hadi yaa gerçi senin doktor biraz fenomen olmuş ondan az görüyorsunuzAynen adamı toplasan tüm tedavide 1dk görmüşümdür yumurta toplama hariç ne bilem bende tebrik falan edecek sanmıştım meşhur sözünü demiş noktayı koymuş (asistanima yazın)hepimizin kaderi ayni
Ben cem çok meşgul İstanbuldaki hasta sayısı daha çok oluncami acaba diye düşünmüştüm demekki işleyiş böyleBen Ankara Selen hoca
Artış gayet iyi şekerim Allah tamamına erdirsin inşaallahKizlar sonucum nasıl sizce
Neyyy biz 850 km gidiyoruz gorusemiyoruz evet adam fonomen onun için ulaşılması zor onlarda haklı ya ne diyelim canları sağolsun yoğunluk çok çünkü senin toktur iyiymiş haHadi yaa gerçi senin doktor biraz fenomen olmuş ondan az görüyorsunuzmeşhur emojiyi koymuş yeşil kalp uzun uzadıya tebrik yazmaz kim bilir onun için ne kadar normal Bi durum ama bizler için mucizevi ben doktorumu çok görüyorum muayenelerde il dışından git gel yapıyoz diye bazen çay kahve ikram ediyo hal hatır soruyo
Ayy suprriz kodum canım benim sağol güzel ilerlemiş demi 2gun sonratekrarlayacagiz inşallah güzelce devam eder sağol canım senin bebisinideArtış gayet iyi şekerim Allah tamamına erdirsin inşaallah
Hani kız ben niye görmüyorumSenin sonucu paylaşmış instagram da Cem hoca
7. Günden sonra deneyecektin şekerim az daha sıksaydın dişini5. Günden bildiriyorum normal kaset idrar testi tek çizgiYok bi daha yapmıcam, biraz belirtim var diye yapmak istedim ama tek embriyonun 5. Günde normal testle çıkmayacağını bile bile yaptım. Hayırlısı bakalım, sende var mı gelişme
Inşaallah yavrum benim. 2 Gün sonra da güzel haberlerini alırızAyy suprriz kodum canım benim sağol güzel ilerlemiş demi 2gun sonratekrarlayacagiz inşallah güzelce devam eder sağol canım senin bebisinide
İnsallah beybim hemen atarım bura yine sonucumu sizler benim tüp arkadaşlarımızInşaallah yavrum benim. 2 Gün sonra da güzel haberlerini alırız
5. gün çok çok erken ama , bence de o yüzden çıkmamıştır. Merakla bekliyorum yeni sonuçları :)Ben de 29 ocakta 5. Gün tek embriyo transferi oldum, kasıklarımda ve belimde arada sızlama ve doluluk hissi oluyor, bugün 5. Günüm idrar testi normal kaset test tek çizgi çıktıDaha erken diye çıkmadığını ümit ediyorum sende var mı belirti denebilecek gelişmeler, ne zaman test yapacaksın
Tüp arkadaşlık iyiymişİnsallah beybim hemen atarım bura yine sonucumu sizler benim tüp arkadaşlarımız
En yakın zamanda duaların kabul olsun inşaallah kardeşimKızlar benim 3 günden beri hafif kanamam vardı dün yani 11. Gün gittim beta verdim 0.1 yani tutunmadı
Yok canım hiç belirti sadece göğüslerim de dolgunluk hissi var bayaBen de 29 ocakta 5. Gün tek embriyo transferi oldum, kasıklarımda ve belimde arada sızlama ve doluluk hissi oluyor, bugün 5. Günüm idrar testi normal kaset test tek çizgi çıktıDaha erken diye çıkmadığını ümit ediyorum sende var mı belirti denebilecek gelişmeler, ne zaman test yapacaksın
Inşallah canım isteyen herkese versin RABBİMEn yakın zamanda duaların kabul olsun inşaallah kardeşim
Yok kofim yaa hiç umutsuzluğa kapılmadım, belirtilerim var çünkü bu sefer daha bi yakın hissediyorum mutlu sona7. Günden sonra deneyecektin şekerim az daha sıksaydın dişiniRabbimnasip arkadaşın betası 12.gün 800 küsür çıktı. Onun bile 5. Gün tek çizgi çıkmıştı. Içine kurt düşürdün yok yere
Allah bu üzüntünü unutturacak mutluluklar yaşatsın sana en kısa zamandaKızlar benim 3 günden beri hafif kanamam vardı dün yani 11. Gün gittim beta verdim 0.1 yani tutunmadı
Amin canım RABBİM o mutluluğu hepimize yaşatsınAllah bu üzüntünü unutturacak mutluluklar yaşatsın sana en kısa zamanda
Neyyy 850 km mii siz hep bu kadar yol mu gittinizNeyyy biz 850 km gidiyoruz gorusemiyoruz evet adam fonomen onun için ulaşılması zor onlarda haklı ya ne diyelim canları sağolsun yoğunluk çok çünkü senin toktur iyiymiş ha