- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 35
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #15.361
Ayyy inşallah ya rabbim evlat ateşiyle yanan herkese nasip etsinMaşallah canım çok iyi
Haydi gözün aydın canım çok güzel değerin maşallahKizlar sonucum nasıl sizce
Amin canım amin sen ne durumdasin?Kızlar sizleri takip ediyorum Allah'ım.saglikla kucağınıza aldirsin.
Sağol canım benim sağol inşallah devamı gelirHaydi gözün aydın canım çok güzel değerin maşallah
İnşAllah canımSağol canım benim sağol inşallah devamı gelir
Ne bileyim sadeceİnşAllah canım14. Gün tekrar istedi mi
Öyle olur zaten ben doktorla hiç iletişime geçemedim ki anca asistanı hemşireye iletişimdeyizNe bileyim sadecegöndermiş o kadar asistanima iletişime geçin demiş her zamanki gibi
Ooo kaptın yeşil kalbiNe bileyim sadecegöndermiş o kadar asistanima iletişime geçin demiş her zamanki gibi
Aynen adamı toplasan tüm tedavide 1dk görmüşümdür yumurta toplama hariç ne bilem bende tebrik falan edecek sanmıştım meşhur sözünü demiş noktayı koymuş (asistanima yazın)Öyle olur zaten ben doktorla hiç iletişime geçemedim ki anca asistanı hemşireye iletişimdeyizdçkısmetse yarın muayenede iletişime geçicem doktorla
Evet kaptım canım kaptik transfer günü embriyonun fotosunu isteyecektim telastan unuttum bir fotomuz bile yok yeşil dev adamimizlaOoo kaptın yeşil kalbihayırlı uğurlu olsun canım tekrardan, herşeyden önemlisi sağlıklı olsun inşallah
Ben de 29 ocakta 5. Gün tek embriyo transferi oldum, kasıklarımda ve belimde arada sızlama ve doluluk hissi oluyor, bugün 5. Günüm idrar testi normal kaset test tek çizgi çıktıMerhaba, bende 30 ocakda transfer oldum..Heyecanla pazartesi yi bekliyorumAllah'ım hepimize o güzel haberleri alıp sağlıkla kucaklarımiza almayı nasip etsin inşallah
İlginç bende nerede okusam faydası var yazıyo anlamadım neye inanıcazayni durumdayiz canim, benim ilki dusuk ikinci de negatif su ana kadar 8. gundeyim. benim geride bir donmus kaldi kalitesi ortaydi. benim planim hemen gelecek ay tekrar deneyip o donmusu da kullanmak o da olmazsa, bi ara vericem hem maddi hem manevi toparlanmak icin bu defa tekrar opu gerekmis olucak ve opudan sonra embryolara ngs uygulatmayi dusunuyorum zaten doktorum da bi kac kez basarisiz olursa ve ya ileri yas oldugunda ngs uyguluyoruz demisti. ben transfer oncesi intralipid serum kullanmadim hic natural killer cells icin. Bu defa doktoruma sorayim dedim ama simdi makaleleri okudum basariya hic bir katkisi saptanmamis. ayrica ek olarak 5 kg fazlam var onu da vermeyi dusunuyorum opu'dan once. bu arada sanki senle agustos-eylul transfer grubunda da vardik. Allah yardimcimiz olsun.
Doktorun kim canımAynen adamı toplasan tüm tedavide 1dk görmüşümdür yumurta toplama hariç ne bilem bende tebrik falan edecek sanmıştım meşhur sözünü demiş noktayı koymuş (asistanima yazın)hepimizin kaderi ayni
Cem çelikDoktorun kim canım
Bahçeci hastaları olarak kaderimiz bu sanırım hep asistanlar ile görüşüyoruzCem çelik
Aa sendemi ordasin kimdesin?Bahçeci hastaları olarak kaderimiz bu sanırım hep asistanlar ile görüşüyoruz
Ben Ankara Selen hocaAa sendemi ordasin kimdesin?
Senin sonucu paylaşmış instagram da Cem hocaAa sendemi ordasin kimdesin?