-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #15.341
Bende burayı okuyumca gaza geldim desem daha doğru olurAklımda yokken senin mesajı okuyunca içime kurt düştü bende mi idrar testi yapsam kafam karıştı benim 27 sinde 5. Gün tek embriyo
İnşallah hepimizin ki sağlıklı ilerler kucağımıza almak nasip olurAramıza almak istemek de nedir hoşgeldin bebişlerinedilerim sağlıcakla ilerler ve kucağına almak nasip olur. 5. Günde çift çizgi görmen muhteşem olmuş belki ikisi birden tutmuş olabilir çizgi koyuluğu nasıldı
Çok güzel, Allah tamamını erdirsin inşallahKizlar sonucum nasıl sizce
Maşallah sağlıkla devam etsinKizlar sonucum nasıl sizce
Allah bebeğine veya bebeklerine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Hay maşallah çok güzel çıkmış 5. Günden
Gözün aydınKizlar sonucum nasıl sizce
Senin minik büyümüş annesi masallahKizlar sonucum nasıl sizce
Evet canım maşallah tam istenilen gibimi artmış demiSenin minik büyümüş annesi masallah
Sağol canım benim inşallah kat kat katlanırGözün aydınKat kat katlansın inşallah.
İnşallah inşallah hepimizinki sağlıkla sonuca ulaşsınMaşallah sağlıkla devam etsin
Amin tatlım insallahÇok güzel, Allah tamamını erdirsin inşallah
5. Günden bildiriyorum normal kaset idrar testi tek çizgivereceğiz inşallah çok inanıyorumgünlerimiz yaklaşıyoor
Merhaba bende kanda yaptırdım 12. Gündü 0.100 çıktı bugünde yumurtlamanın 14. Günü test yapsam mı yeniden hiç umudum kalmadı 0.100 görünceKızlar inanamıyorum 10. Günde kanda gebelik yoktu 0.100 çıkmıştı hatta ilaçları bile bırakacaktı olmadı diye ama bugün 12. Gün beta hcg 72 çıkmış 2 gün sonra tekrarlayacağız iyi bir değer mi 72?
47 den 170e, süpersin tatlım, geliyor bebiş aferin ona, akıllı akıllı büyüyor karnında maşallahKizlar sonucum nasıl sizce
Ay hakikaten öyle ya geliyorum anasının kuzusu ya hiç ümit yokken bu seviyeye gelebilmek muhteşem47 den 170e, süpersin tatlım, geliyor bebiş aferin ona, akıllı akıllı büyüyor karnında maşallahSağlıkla gelsin çiçeğim
Ayy çok güzel bir haber buuBi aceleci de ben çıktım galibaKarasbaby den sonra 29 unda 5.gün çift embriyo transferi oldum günlerdir yazılarınızı okuyorum yazmak bugüne kismetmiş biraz önce yaptım erken gebelik testi çift çizgi çıktı dualarım hepinizle inşallah sağlıkla devam etsinler negatif alanlara en kısa sürede sağlıklı gebelik nasip etsin dualarım sizlerle şimdilik bu kervana bende katıldım eğer aranıza almak isterseniz
3 katından fazlaaaAy hakikaten öyle ya geliyorum anasının kuzusu ya hiç ümit yokken bu seviyeye gelebilmek muhteşemsağol canım benim güzel katlanmış demi
Şimdi gönderdim sonucu3 katından fazlaaakat kat artsın sağlıkla gelsin inşallah canım benim, koydu mu doktor hikayesine acaba
Maşallah canım çok iyiAy hakikaten öyle ya geliyorum anasının kuzusu ya hiç ümit yokken bu seviyeye gelebilmek muhteşemsağol canım benim güzel katlanmış demi