-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #15.321
Merhabalar iyi günler bende tüp bebek yapıldım ocağın 20sınde 5 günlük embriyo transfer yapıldı ara ara kasık ağrısı bel agrısı oluyordu 8 gün sonra kan geldi adet gibi 5 gün sürdü sizde de böyle şey oldu mu yada bilginiz vardı kan geldiği için sonuç negatif mi olur neolursunuz yardım ettin korkutan ölücem artıkTransfer günü de sayarsak bugün 8 oldu, vücudumun da ne yaptığı belli değil bir donuyor bir yanıyor bir sancı oluyor bir geçiyor
30 unda transfer oldum transfer dışında 4. günümdeyim henüzEvet valla uyku devamlı bölünüyorinşallah canım kat ve kat fazla çıkar inşallah test ne zaman idrarda test yapacak mısın kaçıncı gün bugün çok soru sordum
Merhaba normal bir kanama mi yoksa lekelenmemi adet gibi demişsin adet olmuş olabilirsin merkezine bildirdin mi kan testi yapmani tavsiye ederim canımMerhabalar iyi günler bende tüp bebek yapıldım ocağın 20sınde 5 günlük embriyo transfer yapıldı ara ara kasık ağrısı bel agrısı oluyordu 8 gün sonra kan geldi adet gibi 5 gün sürdü sizde de böyle şey oldu mu yada bilginiz vardı kan geldiği için sonuç negatif mi olur neolursunuz yardım ettin korkutan ölücem artık
Daha yeniymiş kız senin30 unda transfer oldum transfer dışında 4. günümdeyim henüzcumartesi 7. günüm oluyor o gün yapayım bir erken gebelik diyorum sence erken mi olur doktor 9. gün test yapabilirsin dedi yani ptesi.. ama beklemem diye düşündümm ne diyosunn inşallah canımm çok sağol
Hayirlisi olsun canim dilerim bebeğin seninledirBildirdim normal dedi ilaçları kullanmaya devam et demişlerdi bugün de ters yaptırdık 1 saat sonra çıkacak sonuç ama çok korkuyorum negatif olur diye
çok yeni çook sabırsızlık işteDaha yeniymiş kız senin7. Gün de de çıkabilir tabi erken gebelikle bekleyemezsin dene ben bu sefer 9. Gün erken gebelik testi yaptım 12. Gün de kan verdim baya beklemişim ay inşallah ikisi de tutunur. 7. Gün erken gebelik testiyle dene istersen kanı 12. Gün vermeyi olanlardan aynı test ile koyuluk takip et 9. Ve 11. Gün idrarla takip etmiştim çok heyecanlı oluyo
Allah razı olsun canım ben de seni hatırlıyorumçok yeni çook sabırsızlık işteben seni kasım-aralıktan takip ediyorum bu sefer temkinli sabırlı bekleyip yaptın testi çok şükür Allah pozitifi nasip etti sana hemde inşallah iki tane inşallah bende yeterki biri tutsun modundayken gitgide kendimi ikize hazırlıyorum kesin tutmuşcasına dediğin gibi bir iki kez idrarda takip ediip sonra doğru kana giderim inşallah her şey yolunda gidrrse
Bende hiç kanama olmadı ama sizin uzun zaman olmuş test neden yapmıyorsunuzMerhabalar iyi günler bende tüp bebek yapıldım ocağın 20sınde 5 günlük embriyo transfer yapıldı ara ara kasık ağrısı bel agrısı oluyordu 8 gün sonra kan geldi adet gibi 5 gün sürdü sizde de böyle şey oldu mu yada bilginiz vardı kan geldiği için sonuç negatif mi olur neolursunuz yardım ettin korkutan ölücem artık
Testi bugün yaptım bekliyoruz daha sonumun gelmesiniBende hiç kanama olmadı ama sizin uzun zaman olmuş test neden yapmıyorsunuz
Aklımda yokken senin mesajı okuyunca içime kurt düştü bende mi idrar testi yapsam kafam karıştı benim 27 sinde 5. Gün tek embriyoBi aceleci de ben çıktım galibaKarasbaby den sonra 29 unda 5.gün çift embriyo transferi oldum günlerdir yazılarınızı okuyorum yazmak bugüne kismetmiş biraz önce yaptım erken gebelik testi çift çizgi çıktı dualarım hepinizle inşallah sağlıkla devam etsinler negatif alanlara en kısa sürede sağlıklı gebelik nasip etsin dualarım sizlerle şimdilik bu kervana bende katıldım eğer aranıza almak isterseniz
Rabbim hepimizin hakkından hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinTesti bugün yaptım bekliyoruz daha sonumun gelmesi
Sanırım öylee canım ama sabah görüncee baya bi moralim bozuldu sonra araştırıncaa biraz içim rahatladı. Hayırlısı bakalımMarkadan markaya değişir canım bazıları daha hassas ölçüyor
İnşallah canım verdim kanı bakalım bekliyoruz inşallah güzel olacak Burdaki güzel kalpli insanların duası ileİnşallah değerin kat kat katlanmıştır ve çok güzel haberler alırsınBenim içinde mucizevi birşey oldu, Allah isteyince herşey oluyor. Güzel haberlerini bekliyoruz
Aramıza almak istemek de nedir hoşgeldin bebişlerineBi aceleci de ben çıktım galibaKarasbaby den sonra 29 unda 5.gün çift embriyo transferi oldum günlerdir yazılarınızı okuyorum yazmak bugüne kismetmiş biraz önce yaptım erken gebelik testi çift çizgi çıktı dualarım hepinizle inşallah sağlıkla devam etsinler negatif alanlara en kısa sürede sağlıklı gebelik nasip etsin dualarım sizlerle şimdilik bu kervana bende katıldım eğer aranıza almak isterseniz
Gayet güzel Allah devamını getirsinKizlar sonucum nasıl sizce
bence gayet güzel , Allah tamamına erdirsin inşallah :)Kizlar sonucum nasıl sizce
Aramıza almak istemek de nedir hoşgeldin bebişlerinedilerim sağlıcakla ilerler ve kucağına almak nasip olur. 5. Günde çift çizgi görmen muhteşem olmuş belki ikisi birden tutmuş olabilir çizgi koyuluğu nasıldı