- 14 Ocak 2013
- 1.162
- 1.125
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #15.301
Cikar cikar hic merak etme hep olumlu dusun bak idrardada cikmis ohh mis gibi sonuc ciktiginda oaylas bizimlede :)))Evet canım olacağım bende çok merak ediyorum inşallah güzel bir sonuç çıkar
Evet idararda çıktı mucizevi bir şeydi benim için öğleden sonra gideceğim hemen paylaşırım burda sağolun canlarımCikar cikar hic merak etme hep olumlu dusun bak idrardada cikmis ohh mis gibi sonuc ciktiginda oaylas bizimlede :)))
Kiz bende inanmak gelmiyo icimdenn hala asiri zor bisey imkansiz bisey gibi geliyo banaEvet idararda çıktı mucizevi bir şeydi benim için öğleden sonra gideceğim hemen paylaşırım burda sağolun canlarım
Maşallahevet :)
Transfer günü de sayarsak bugün 8 oldu, vücudumun da ne yaptığı belli değil bir donuyor bir yanıyor bir sancı oluyor bir geçiyorKaçıncı günün bugün. Ben de transfer olduğumdan beri regl sancısı hep hissettim hala da arada hissediyorum 18. Günüm olmasına rağmen. Ayaklarım da hep buz gibiydi daha yeni yeni ısınıyor endişe etme
Transferi sayma 7. Günün olmuş oluyorTransfer günü de sayarsak bugün 8 oldu, vücudumun da ne yaptığı belli değil bir donuyor bir yanıyor bir sancı oluyor bir geçiyor
Eşim biraz önce iğneye götürmek için gelmişti verelim dedim diyor olmaz bu stresi iki kere yaşayamam cumartesini bekleTransferi sayma 7. Günün olmuş oluyoraynen vücut değişik oluyor ilaçların da etkisiyle. Test yapcak mısın
O da haklı valla insan stres oluyor ben de kanı 12. Gün vermiştim ama öncesinde dayanamadım 9. Gün idrarla denemiştimEşim biraz önce iğneye götürmek için gelmişti verelim dedim diyor olmaz bu stresi iki kere yaşayamam cumartesini bekle
İdrar da daha önce o kadar çok negatifi gördüm ki ona hiç cesaretim yok, cumartesi 10. Gün olacak onu bekliyoruzO da haklı valla insan stres oluyor ben de kanı 12. Gün vermiştim ama öncesinde dayanamadım 9. Gün idrarla denemiştim
Bu sefer görmeyeceksin inşallah hadi bakalım az kalmış sonucu görmeye inşallah güzel haberler verirsinİdrar da daha önce o kadar çok negatifi gördüm ki ona hiç cesaretim yok, cumartesi 10. Gün olacak onu bekliyoruz
3 yıl zaten planımızda yoktu sağlık problemleri dolayısıyla daha yeni yeni düşünmeye basladik artık ama direk tüp bebek mi yaptirmaliyim4 yil uzun bir süre eger maddi ve manevi anlamda hazırsanız tüp bebeğe başlayın derim rezerviniz iyiyse şansınız yüksek demektir dilerim bu yolda emeklerimizin karşılığını alırsınız yaş önemli bir faktör ne kadar genç yapılırsa işlem şansınız artıyor. Dediğim gibi fsh tek başına bir belirleyici değil amh ultrason bunlar önemli değerlendirmeler bazen hersey normal olsa da olmayınca olmuyordilerim en yakin zamanda mucizeniz sizinle olur çok zor süreçler yaşamayan bilemez..
Tekrar vereyim canım teşekkür ederimÖnce amh testi yaptırmanızı öneririm, reglin 3. Gününde yapılması gereken bir test, hatta kan vermişken troidinize de baktırın bence, amh sonucuna göre yumurta rezervinizin ne durumda olduğunu anlayabilirsiniz. Tüp bebeğe başlamak için de bu testleri ister doktorlar. Geçmiş olsun şimdiden
Ben yaptırdım önceki tedavimi novafertilde
[/QUOT yaaa nasildi peki canım bilgi verir misin
İnşallah canımBu sefer görmeyeceksin inşallah hadi bakalım az kalmış sonucu görmeye inşallah güzel haberler verirsin
İnşallah değerin kat kat katlanmıştır ve çok güzel haberler alırsınEvet idararda çıktı mucizevi bir şeydi benim için öğleden sonra gideceğim hemen paylaşırım burda sağolun canlarım
vereceğiz inşallah çok inanıyorumYaa aynen öyle, bende de kıpırdanmalar var, bazen foruma dalıyorum kim ne belirti yaşamış diye, hepsini yaşayıp negatif olan da var, hiç belirti yaşamadan hamile kalan da. Testlerde belli olacak bakalım, inşallah çok çok çok güzel haberler veririz birbirimize canım
1 yil korunmasız ilişkiye rağmen gebelik elde edilemediyse yardimci üreme yöntemlerine başvuruluyor canim yumurta takibi klomen famera gibi ilaçlarla olmadı aşılama olmadı tup bebek daha yeniyseniz yasin gençse tabi ki normal denemeye devam et3 yıl zaten planımızda yoktu sağlık problemleri dolayısıyla daha yeni yeni düşünmeye basladik artık ama direk tüp bebek mi yaptirmaliyim
ben de öyleyim her gece muhakkak uyanıp döne döne zor uyuyorum geriiGece aralıksız uyuyamadım hiçdevamlı Bi o tarafa Bi bu tarafa dönüyorum bacaklarım çok huzursuz oluyo
Evet valla uyku devamlı bölünüyorben de öyleyim her gece muhakkak uyanıp döne döne zor uyuyorum geriiinşallah darısı başımıza senin gibi güzel değerler alırızz benim de 2 embriyo