Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Cikar cikar hic merak etme hep olumlu dusun bak idrardada cikmis ohh mis gibi sonuc ciktiginda oaylas bizimlede :)))
Evet idararda çıktı mucizevi bir şeydi benim için öğleden sonra gideceğim hemen paylaşırım burda sağolun canlarım

Transfer günü de sayarsak bugün 8 oldu, vücudumun da ne yaptığı belli değil bir donuyor bir yanıyor bir sancı oluyor bir geçiyor

3 yıl zaten planımızda yoktu sağlık problemleri dolayısıyla daha yeni yeni düşünmeye basladik artık ama direk tüp bebek mi yaptirmaliyim

Tekrar vereyim canım teşekkür ederim

vereceğiz inşallah çok inanıyorum günlerimiz yaklaşıyoor

3 yıl zaten planımızda yoktu sağlık problemleri dolayısıyla daha yeni yeni düşünmeye basladik artık ama direk tüp bebek mi yaptirmaliyim
1 yil korunmasız ilişkiye rağmen gebelik elde edilemediyse yardimci üreme yöntemlerine başvuruluyor canim yumurta takibi klomen famera gibi ilaçlarla olmadı aşılama olmadı tup bebek daha yeniyseniz yasin gençse tabi ki normal denemeye devam et

ben de öyleyim her gece muhakkak uyanıp döne döne zor uyuyorum gerii inşallah darısı başımıza senin gibi güzel değerler alırızz benim de 2 embriyo
Evet valla uyku devamlı bölünüyor inşallah canım kat ve kat fazla çıkar inşallah test ne zaman idrarda test yapacak mısın kaçıncı gün bugün çok soru sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…