- 21 Ekim 2020
- 101
- 148
- 30
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #15.281
Olabilir haklısın bir cumartesi gelseydi hayırlsıyla bende sizin gibi pozitifleri görebilseydimÇok sağol, amin inşallah canım. Sende pozitif haberi alırsın inşallah. Korkacak hiçbirşey yok, durumun çok normal. Hassasiyet bendede kalmadı. Burada bir çok arkadaş o ilk hassasiyet aldığımız ilaçlardan gelebileceğini söylüyor.
Ay cok guzel bugun test olucaksin hadi bakalim kac cikacak cok merak ediyorummBugün transferinin 11.gunu
İnşallah görürsün sendeOlabilir haklısın bir cumartesi gelseydi hayırlsıyla bende sizin gibi pozitifleri görebilseydim
Kaset testlerin duyarlılıkları fatklı oluyor yıllardır çok yaşadım bu durumuKızlar günaydın bişey sormak istiyorum. Ben salı günü kese görmeye gideceğim ama tabiki halen korkuyorum ara ara sabahları halen idrar testi yapıyorum korkuma. Dün sabah bebetime yaptığımda baya koyuyduu. Bu sabah one step markalı yaptım dün sabahki gibi koyu değildi. Kaset testlerde markadan markaya değişir mi ??
İnşallah yarın sende güzel haberi alırsın, darısı da banaİnşallah görürsün sendegüzel haberlerini bekliyoruz. Benim kan testim yarın.
Hayır kötüye yormayın , benim de geçmişti .Kızlar günaydın, sabah uyandığım biraz göğüs hassasiyetim geçmişti canım sıkıldı bu kötüye mi işaret
Günaydın , markadan markaya değişebilir , en güzeli kan testi ile takip ,ben hiç o idrar testlerini kullanmadım.Kızlar günaydın bişey sormak istiyorum. Ben salı günü kese görmeye gideceğim ama tabiki halen korkuyorum ara ara sabahları halen idrar testi yapıyorum korkuma. Dün sabah bebetime yaptığımda baya koyuyduu. Bu sabah one step markalı yaptım dün sabahki gibi koyu değildi. Kaset testlerde markadan markaya değişir mi ??
Bu aynısını bende yaşıyorum , kötüyü düşünmek çekmek istemiyorum ama sürekli bir şey olacakmış gibi. Sanırım bu stresi 9 ay yaşayacağız.Hee ayni bengebesin diyor hemsire inanmadm. 3. Testten snra az bisy inandim. Daha hala da inanasim gelmiyor korkuyor insan kalbi durdumu atiyomu. Hic bitmiyor hicccc. Kaptirmak istemiyorum kendimi. Hep kotuye alistiriyorum 10. Haftadayim ama ne bilim garip karmasik duygular.
Yapma benim de hassasiyet geçmişti ve pozitifimKızlar günaydın, sabah uyandığım biraz göğüs hassasiyetim geçmişti canım sıkıldı bu kötüye mi işaret
Markadan markaya değişir canım bazıları daha hassas ölçüyorKızlar günaydın bişey sormak istiyorum. Ben salı günü kese görmeye gideceğim ama tabiki halen korkuyorum ara ara sabahları halen idrar testi yapıyorum korkuma. Dün sabah bebetime yaptığımda baya koyuyduu. Bu sabah one step markalı yaptım dün sabahki gibi koyu değildi. Kaset testlerde markadan markaya değişir mi ??
Ne güzel pozitifi görmüşsünSıkıntı
Yapma benim de hassasiyet geçmişti ve pozitifim
Pozitif mi şimdiHayır kötüye yormayın , benim de geçmişti .
Pozitif göreli 10 gün oldu 15 gündür falan göğüs hassasiyeti var bende hala geceleri sağa sola dönerken dayanamıyorum çamaşırı falan çıkartıyorum artık sigmamaya başladı rahatsız ediyo baskda da belirtim yok arada kasik ağrısı normal demişti doktorum dün bı tane kist varmış bebeğe beslenmesi için hormon salgiliyomus dikkate almadık önemli değil o dediKaçıncı günündesin? Benim transfer sonrası bir kaç gün çok hassasiyet vardı, ama bir haftadır hassasiyet yok sadece şiş biraz. Ama bugün pozitif test yaptım çok şükür. Bence korkmana gerek yok. Sanırım daha çok başlarda hassasiyet oluyor. Sonradan yine oluyor mu bilmiyorum.
evet :)Pozitif mi şimdi
Kaçıncı günün bugün. Ben de transfer olduğumdan beri regl sancısı hep hissettim hala da arada hissediyorum 18. Günüm olmasına rağmen. Ayaklarım da hep buz gibiydi daha yeni yeni ısınıyor endişe etmeNe güzel pozitifi görmüşsünKarnımda huzursuz bir sancı var ve ayaklarım üşüyor genelde regl olacağım zaman üşür bilmiyorum ya evde yat yat psikoloji alt üst oluyor.
Evet canım olacağım bende çok merak ediyorum inşallah güzel bir sonuç çıkarAy cok guzel bugun test olucaksin hadi bakalim kac cikacak cok merak ediyorumm
GülümEvet canım olacağım bende çok merak ediyorum inşallah güzel bir sonuç çıkar
Allah razı olsun canım benim öğleden sonra gidip vereceğim kanı inşallah minicigim katlamistir değerini seviniriz hep birlikteGülümhaftaya şu gün kese için çağırdılar lafını duymak istiyorum senden bugün dualarım seninle bitanem