Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Olabilir haklısın bir cumartesi gelseydi hayırlsıyla bende sizin gibi pozitifleri görebilseydim

Kaset testlerin duyarlılıkları fatklı oluyor yıllardır çok yaşadım bu durumu

Günaydın , markadan markaya değişebilir , en güzeli kan testi ile takip ,ben hiç o idrar testlerini kullanmadım.

Bu aynısını bende yaşıyorum , kötüyü düşünmek çekmek istemiyorum ama sürekli bir şey olacakmış gibi. Sanırım bu stresi 9 ay yaşayacağız.

Markadan markaya değişir canım bazıları daha hassas ölçüyor

Pozitif göreli 10 gün oldu 15 gündür falan göğüs hassasiyeti var bende hala geceleri sağa sola dönerken dayanamıyorum çamaşırı falan çıkartıyorum artık sigmamaya başladı rahatsız ediyo baskda da belirtim yok arada kasik ağrısı normal demişti doktorum dün bı tane kist varmış bebeğe beslenmesi için hormon salgiliyomus dikkate almadık önemli değil o dedi

Ne güzel pozitifi görmüşsün Karnımda huzursuz bir sancı var ve ayaklarım üşüyor genelde regl olacağım zaman üşür bilmiyorum ya evde yat yat psikoloji alt üst oluyor.
Kaçıncı günün bugün. Ben de transfer olduğumdan beri regl sancısı hep hissettim hala da arada hissediyorum 18. Günüm olmasına rağmen. Ayaklarım da hep buz gibiydi daha yeni yeni ısınıyor endişe etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…