Aralık - Ocak Transfer olacaklar

1 gunun bile onemi oldugunu biliyormusun ? Transferin 5.gunu yaptgm testte hic bisey yoktu. 6.gun cokkk silik gormustum. 7.gunde aynisiydi. Rahat ol stres yapma canim bunu goremeyenler var bide oyle dusun
Düşünüyorum canım bende bunu görmeyi 9 yıldır bekliyorum olmayacağına okadar alistirmisimki kendimi evde hiç hazır testim bile bulunmaz yeni yeni alır oldum şükürler olsun Rabbime ilk defa hemşire hayırlı olsun hamilesin dedi

Hee ayni ben gebesin diyor hemsire inanmadm. 3. Testten snra az bisy inandim. Daha hala da inanasim gelmiyor korkuyor insan kalbi durdumu atiyomu. Hic bitmiyor hicccc. Kaptirmak istemiyorum kendimi. Hep kotuye alistiriyorum 10. Haftadayim ama ne bilim garip karmasik duygular.

Kizlar bu arada hapy diye bi uygulama kullaniyorum. Mesela bunda 10+0 gosteriyor. Bu aslinda 10+1 olmyormu. Kafami karistryor

Bende inanamıyorum keseyi görmeme rağmen bugün doktoruma hala inanamıyorum hocam diyorum

Aynen öyle işte arkadaşım aslında nasipte ne varsa deyip biraz rahat olmak gerekli oda kişilik meselesi işte yapsmiyorum ne kadar ugrassamda hayırlısı artik

Herkes ayni bence. Hayirlisi olsun Allah herkese hayirli evlatlar versin. Hayirliysa olsun diyorum kendim icin hep. Nasipten ote yol yok
Aynen birazda teslimiyet gerekli aslında ama rabbim herkesin istediğini hayırlı sağlıklı evlat versin kucağımıza alabilmeyi nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun inşallah Gazla alakalı olabilir. Bende transfer olduğum gibi bu sıkıntıyı yaşamıştım

Transferin kaçıncı günü acaba

Kızlar günaydın bişey sormak istiyorum. Ben salı günü kese görmeye gideceğim ama tabiki halen korkuyorum ara ara sabahları halen idrar testi yapıyorum korkuma. Dün sabah bebetime yaptığımda baya koyuyduu. Bu sabah one step markalı yaptım dün sabahki gibi koyu değildi. Kaset testlerde markadan markaya değişir mi ??

Kızlar günaydın, sabah uyandığım biraz göğüs hassasiyetim geçmişti canım sıkıldı bu kötüye mi işaret
Kaçıncı günündesin? Benim transfer sonrası bir kaç gün çok hassasiyet vardı, ama bir haftadır hassasiyet yok sadece şiş biraz. Ama bugün pozitif test yaptım çok şükür. Bence korkmana gerek yok. Sanırım daha çok başlarda hassasiyet oluyor. Sonradan yine oluyor mu bilmiyorum.

Senin adına çok sevindim inşallah sağlıkla devam eder, kanda da baktırdın mı Geçen hafta çarşamba olmuştu transfer bir hafta oldu, benim de şişlik var yanlara doğru genişlemiş sanki göğüslerim, ama sabah kalktığımda sanki hassasiyet azalmış gibi geldi canım skıldı günler geçmiyor.

Çok sağol, amin inşallah canım. Sende pozitif haberi alırsın inşallah. Korkacak hiçbirşey yok, durumun çok normal. Hassasiyet bendede kalmadı. Burada bir çok arkadaş o ilk hassasiyet aldığımız ilaçlardan gelebileceğini söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…