- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #15.241
Kuzum kac gün oldu senin yarın yap bi test yaYok bacım yarın da yapmamsabredebilirim inşallah. Sırayı bozmayalım senden güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Tabikiii stres çok önemli yapmamak lazım. Bebeğin gelişimine etkisi oluyormuş hatta ilk kişisel gelişim anne karnında başladığı için devamlı stresli hamilelelik bebeğin ileride mutsuz karamsar bir kişiliğe sahip olacağını söylüyor. Mutlu bir hamilelik bebeğin de güven duymasını sağlıyormuş.Ben farketmemde bilimsel olarak falan bı açıklaması varmiki hani moralin bozuk olsa kötü dusunsen falan etkilermi diye merak ettim rahim kasılması yapar stres yapmayın diyorlar ya öyle birşey bundada varmiki diye dusundum
Yani stresin betayı düşüreceğini sanmam anca ağır üzüntü falan heralde etkiler ama genel olarak stres etkilerEvet önceden hiç bakmadım hem motivasyon olsun diye bir göz atayım dedim işte bu beta yukselmesinin pskoloji ile alakası olurmuki?
Ayy insallah ya ben transfer oldugum günde başladı şiddetli bel agrım iki gün sürdü..sonra karnım agrımaya başladı iki büklüm oldum resmen.. O da geçti.. Şimdi ara ara bel agrısı başladı yine.. Bir de fitilden dolayı doluluk var o kadar.. İnş rabbim bana da nasip eder yaBacak ağrısı için çok erken olmaz o hemen. Bel ağrısı olduğuna bile şaşırdım 5. Günde inşallah belirtindirben hiç bişey hissetmemiştim 5. Günde falan sadece regl sancısı oluyordu birde gaz ve karın ağrısı şükür pozitifim 12. Günden sonra bel sırt ve bacak ağrısı oldu ama çok şiddetli değil bu söylediğim fitil olayı da bir hafta sonrasında başladı daha çok şimdi iyice öyle önde hissediyorum
İnşAllah canım Allah razı olsun darısı sana inşallahAyy insallah ya ben transfer oldugum günde başladı şiddetli bel agrım iki gün sürdü..sonra karnım agrımaya başladı iki büklüm oldum resmen.. O da geçti.. Şimdi ara ara bel agrısı başladı yine.. Bir de fitilden dolayı doluluk var o kadar.. İnş rabbim bana da nasip eder yasenin adına da çok sevindim canım.. Rabbim saglıklı hayırlı bir sekilde kucagında görmeyi de nasip eder inş
İnş canımİnşAllah canım Allah razı olsun darısı sana inşallahperşembe muayenem var inşallah iki embriyomu da fetüs olarak görebilirim. Senin kaç embriyo transfer edildi
Dua edicem sanaİnş canım1 tane transfer edildi 3.gün embriyosu canım.. İnşallah canım umarım hersey yolunda gider
16ocak oldu transferimTransferden sonraki kaçıncı gününüz böyle gördünüz masallah
Hadi hayırlısı olsun, sağlıcakla kollarımıza alacağımız günlerimiz biran önce gelsinEvet bugün oldu taze transfer
Bugün 4. Günümdü sevinçlimKuzum kac gün oldu senin yarın yap bi test ya
Allah razı olsun canımDua edicem sanainşallah güzel haberler duyarız senden de,
Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyüsün canımEvet bugün oldu taze transfer
Cuma sabah yap o zaman canımBugün 4. Günümdü sevinçlimhaftasonuna doğru yapayım diyorum cuma gibi. Gaza getirmeyin beni zaten her tuvalette dürtülüyorum çişlerim boşa gidiyor diye
Nasil koyulasiyor bilmiyorum ama benimki 15.gun koyulasmisti net. Ben tamamen hayalet gordum hep. Bence takma kafana bugun kacinci gununkiKizlar test yaptım durum sanki pek iç açıcı değil pazar günden bu yana hiç koyulaşma falan yok katlanmadi sanki hayalet çizgide kaldı
5.gun embriyosu. Doktorum 7.gun kanda bak dedi. 20,75 cikmisti. Toplam 3 kere kan verdim bidahada istememisti. Ama sen yinede bekle dr'n dedigi gunde yap canim tekrar tekrar istemesinBirini pazar gün ikindin yaptım bu sabah attigimida gece 5te yaptım ilk idrar olsun diye az bı göğüste hassaslık vardı o falanda kayboldu bilemedim ya Çarşamba test günüm diğerini pazar yaptırmıştım zaten Dr desemde bugün yaptırsam olmazmiki 12 mecburimiki hiç 11 ve 13 günlerde katlanmaya bakan oldumuki?kaç defa bakmak gerek katlanmaya
Transferin Hayirli olsun canim. Guzel haberlerle insallah bebisin tutunsunMerhabalar kızlar bizimde kalınlaşma yavaş arttığı için transfer 1 şubata ertelenmişti dün 5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum çok şükür Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallahdün iyiydim bu akşam gaz ve alt karında doluluk hissi var gazla mı alakalı acaba
Amin inşallahTransferin Hayirli olsun canim. Guzel haberlerle insallah bebisin tutunsun
Transferin 11.gunu bugün yarın belli olacak belkide aceleci davraniyorumdurNasil koyulasiyor bilmiyorum ama benimki 15.gun koyulasmisti net. Ben tamamen hayalet gordum hep. Bence takma kafana bugun kacinci gununki