Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Tabikiii stres çok önemli yapmamak lazım. Bebeğin gelişimine etkisi oluyormuş hatta ilk kişisel gelişim anne karnında başladığı için devamlı stresli hamilelelik bebeğin ileride mutsuz karamsar bir kişiliğe sahip olacağını söylüyor. Mutlu bir hamilelik bebeğin de güven duymasını sağlıyormuş.

Ayy insallah ya ben transfer oldugum günde başladı şiddetli bel agrım iki gün sürdü..sonra karnım agrımaya başladı iki büklüm oldum resmen.. O da geçti.. Şimdi ara ara bel agrısı başladı yine.. Bir de fitilden dolayı doluluk var o kadar.. İnş rabbim bana da nasip eder ya senin adına da çok sevindim canım.. Rabbim saglıklı hayırlı bir sekilde kucagında görmeyi de nasip eder inş

İnşAllah canım Allah razı olsun darısı sana inşallah perşembe muayenem var inşallah iki embriyomu da fetüs olarak görebilirim. Senin kaç embriyo transfer edildi

5.gun embriyosu. Doktorum 7.gun kanda bak dedi. 20,75 cikmisti. Toplam 3 kere kan verdim bidahada istememisti. Ama sen yinede bekle dr'n dedigi gunde yap canim tekrar tekrar istemesin

Transferin Hayirli olsun canim. Guzel haberlerle insallah bebisin tutunsun

3 saat önce pembe lekelenme oldu hastaneyi aradık olabilir dediler çok yatmıyorum iş yapmamak kaydıyla normal ev hayatıma devam ediyorum çalışıyorum ama dönüşümlü oldugum için perşembe işe gidicem ama lekelenme olunca eşim bu hafta gitmesen mi dedi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…