- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 34
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #15.221
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederimMaşallah canımgüzel güzel ilerliyor, sağlıkla devam eder inşallah Çok seviniyorum sizlerin adına, herşey gönlünüzce olsun
Bacak agrısı dısında hepsi var.. Hayırlısı artıkBen de bilemedim ki aynen içim dolu dolu fitili zor koyuyorumbel ağrım var benim de aynen bazen ayakta kalınca ağrıyor hemen yatıyorum. Bugün 17. Günüm transferin başından beri hep regl ağrısı oldu hala da oluyor bende ara ara. Arada karnım ağrıyo kasıklarımda ara ara vuruyor bişey ağrı gibi çok karışık bir de bacaklarım da ağrı olabiliyor özellikle geceleri huzursuz bacak sendromu gibi. Bu arada pozitif miydin kaçıncı günündesin
Gece birdahami yapsam acabaBetanın düşük olması problem değil artışın düşük olması problem ben ilk transferimde 64 88 120 114 99 gibi oldu yani çok az arttı ve sonra düşüşe geçti kimyasal olmuş oldu. Önemli olan artış canım ben senin artacağını düşünüyorum çünkü gebelik testi koyulaştı benim koyulaşmamıştı
Evet hergune bir heyecan sigdiriyoruzOoo maşallah heyecanlı günlermiş her günümüz dolu dolu geçecek desene
Ayyyy inşallah dediğin gibidir ve darısı sana ve isteyen herkese olurHeh işte tam da bundan bahsediyordum
bana da bu artış ikiz gibi geldiMaşallah darısı başıma
Ultrasonda gizlenen ikiz bile duydum
Bacak ağrısı için çok erken olmaz o hemen. Bel ağrısı olduğuna bile şaşırdım 5. Günde inşallah belirtindirBacak agrısı dısında hepsi var.. Hayırlısı artıkdaha 5.gündeyim ya hiç test yapmadım ki artık sonuç ne olur Allah bilir.. Yarın erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba yoksa çok mu erken olur
Yaa aynen öyle, bende de kıpırdanmalar var, bazen foruma dalıyorum kim ne belirti yaşamış diye, hepsini yaşayıp negatif olan da var, hiç belirti yaşamadan hamile kalan da. Testlerde belli olacak bakalım, inşallah çok çok çok güzel haberler veririz birbirimize canımyani hissettiğim her şeyi ilaçlardandır diye geçiştiriyorum kendimce ama insan yattığı yerden kendini dinliyo tabikasıklarımda kıpırdanmalar hissediyorum hafifletilmiş adet ağrısı gibi anlık bide arada gazım oluyor gibii.. sanırım sende de benzer kıpırtılar var dii miii biz bu kadar erkenden başlarsak belirtilere ohoo inşallah belirtidir tabi kendimizi sevindirmece
Yap canım ne olcak yaparsan at sonucunu Bi bakalım. Benim testim yok olsa ben hala yapacamGece birdahami yapsam acabadurduramıyor um kendimi hiç bulasmayacaktim bu test işine ne güzel beklemisim işte 9.gune 9.gunden sonra sapittim yarın öğlen vereyim 2saate cikiyo sonuç hep aynı saatte mi vermem gerek
Yaaaa canım benim kıyamam insan bakıyor beee rabbim almayı nasip etsin en kısa zamandaEvet hergune bir heyecan sigdiriyoruzben bugün trendyoldan ve ek arabadi bile beğendim
Biri seni durdursunYap canım ne olcak yaparsan at sonucunu Bi bakalım. Benim testim yok olsa ben hala yapacamyani artışa bakıldığı için aynı saatlerde vermen daha güzel olur. Ben transferi 5 e doğru olmuştum o yüzden genelde saat 5-6 gibi vermiştim her iki testi de
Evet önceden hiç bakmadım hem motivasyon olsun diye bir göz atayım dedim işte bu beta yukselmesinin pskoloji ile alakası olurmuki?Yaaaa canım benim kıyamam insan bakıyor beee rabbim almayı nasip etsin en kısa zamandaçok heyecanlı oluyordur
Yok bacım yarın da yapmamİnşallah belirtindir canım yinede yarın bir test bekliyorum sendensıraya girdik bakalım yarın ben Perşembe kader cuma sen
Gece aralıksız uyuyamadım hiçkızlar böyle geceleri uykudan uyandıracak sıcak basmaları yaşıyor musunuz
Yani sen onu kendinde farkedemezsin 2 günde psikolojiyi etkilemezEvet önceden hiç bakmadım hem motivasyon olsun diye bir göz atayım dedim işte bu beta yukselmesinin pskoloji ile alakası olurmuki?
Hadi öyle olsun bakalım o zaman senin sıran cumaYok bacım yarın da yapmamsabredebilirim inşallah. Sırayı bozmayalım senden güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Ayy almak nasip olsun, bebeni bindirip gezdirmek nasip olsun canım benimEvet hergune bir heyecan sigdiriyoruzben bugün trendyoldan ve ek arabadi bile beğendim
Bence de 5 gibi ver canım sonraki de aynı saatlerde olsunBiri seni durdursunnetleşti işte ne testi bende hatıra olsun diye yapıyorum aslında benimde 17.05 ye oldu transferim tam gününü doldursun diye bende geç saatte veririm belki
Ben farketmemde bilimsel olarak falan bı açıklaması varmiki hani moralin bozuk olsa kötü dusunsen falan etkilermi diye merak ettim rahim kasılması yapar stres yapmayın diyorlar ya öyle birşey bundada varmiki diye dusundumYani sen onu kendinde farkedemezsin 2 günde psikolojiyi etkilemezgenel olarak hassasız
Hepimize canım benim hepimizeAyy almak nasip olsun, bebeni bindirip gezdirmek nasip olsun canım benim
Evet bugün oldu taze transferHer zaman umutluyum ben. Senin ilk transferin mi olacak?
Sağlıkla tutunurlar inşallah