Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Bacak agrısı dısında hepsi var.. Hayırlısı artık daha 5.gündeyim ya hiç test yapmadım ki artık sonuç ne olur Allah bilir.. Yarın erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba yoksa çok mu erken olur

Gece birdahami yapsam acabadurduramıyor um kendimi hiç bulasmayacaktim bu test işine ne güzel beklemisim işte 9.gune 9.gunden sonra sapittim yarın öğlen vereyim 2saate cikiyo sonuç hep aynı saatte mi vermem gerek

Heh işte tam da bundan bahsediyordum
bana da bu artış ikiz gibi geldi Maşallah darısı başıma
Ultrasonda gizlenen ikiz bile duydum
Ayyyy inşallah dediğin gibidir ve darısı sana ve isteyen herkese olur 3 kat artış olunca ben de ikisi de benimledir inşallah diye umut ediyorum. Kız ben de duydum kimisi gizleniyormuş 5. Hafta da görünmeyip 9. Hafta da falan ikiz haberi alan varmış

Bacak agrısı dısında hepsi var.. Hayırlısı artık daha 5.gündeyim ya hiç test yapmadım ki artık sonuç ne olur Allah bilir.. Yarın erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba yoksa çok mu erken olur
Bacak ağrısı için çok erken olmaz o hemen. Bel ağrısı olduğuna bile şaşırdım 5. Günde inşallah belirtindir ben hiç bişey hissetmemiştim 5. Günde falan sadece regl sancısı oluyordu birde gaz ve karın ağrısı şükür pozitifim 12. Günden sonra bel sırt ve bacak ağrısı oldu ama çok şiddetli değil bu söylediğim fitil olayı da bir hafta sonrasında başladı daha çok şimdi iyice öyle önde hissediyorum

Yaa aynen öyle, bende de kıpırdanmalar var, bazen foruma dalıyorum kim ne belirti yaşamış diye, hepsini yaşayıp negatif olan da var, hiç belirti yaşamadan hamile kalan da. Testlerde belli olacak bakalım, inşallah çok çok çok güzel haberler veririz birbirimize canım

Gece birdahami yapsam acabadurduramıyor um kendimi hiç bulasmayacaktim bu test işine ne güzel beklemisim işte 9.gune 9.gunden sonra sapittim yarın öğlen vereyim 2saate cikiyo sonuç hep aynı saatte mi vermem gerek
Yap canım ne olcak yaparsan at sonucunu Bi bakalım. Benim testim yok olsa ben hala yapacam yani artışa bakıldığı için aynı saatlerde vermen daha güzel olur. Ben transferi 5 e doğru olmuştum o yüzden genelde saat 5-6 gibi vermiştim her iki testi de

Biri seni durdursun netleşti işte ne testi bende hatıra olsun diye yapıyorum aslında benimde 17.05 ye oldu transferim tam gününü doldursun diye bende geç saatte veririm belki

Yani sen onu kendinde farkedemezsin 2 günde psikolojiyi etkilemez genel olarak hassasız
Ben farketmemde bilimsel olarak falan bı açıklaması varmiki hani moralin bozuk olsa kötü dusunsen falan etkilermi diye merak ettim rahim kasılması yapar stres yapmayın diyorlar ya öyle birşey bundada varmiki diye dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…