- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 34
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #15.201
Yok canım ya artıştan hiç tek veya çift diye birşey denmedi merkezden. Artış güzel dediler. Muayenede belli olurmuş. 12. Gün 730 Du. 14. Gün 2196 çıktı 3 kat arttığı için belki ikizdir diye düşünüyorumİnan ben de ilk defa duydumzaten daha fazla ben de dayanamam.
senin artıştan tek mi çift mi anlaşılmıştır dimi?
Allah’ım başıma neler gelecek hiç bilmiyorum. Kendimi çift embriyoya hiç hazırlamamıştım
Ay evet aynen öyle bende anlayamadım bu durumu hiç neden öyle. Evet dolu dolu gibiYa valla benim bugun 5.günüm ama benimde aynı ya sanki öne dogru gelmiş baya dolu dolu yani.. Neden acaba..
Bilmiyorum ki iyi bişey mi kötü bişey mi anlam veremedim.. Ama içerisi artık dolu onu biliyorumAy evet aynen öyle bende anlayamadım bu durumu hiç neden öyle. Evet dolu dolu gibi
İlk transferim naturel siklus olmuştu. Belki hormon kullansak tutardı dedi eşim. Ama bu iki yavruyu karnıma almak varmış kısmette. Ne garip biz plan yaparken alnımıza yazılanı yaşıyoruzAnnesi öyle düşünme, onlar sana hazırlamışlar kendilerinihayırlısıyla doğsunlar inşallah
Heh işte tam da bundan bahsediyordumYok canım ya artıştan hiç tek veya çift diye birşey denmedi merkezden. Artış güzel dediler. Muayenede belli olurmuş. 12. Gün 730 Du. 14. Gün 2196 çıktı 3 kat arttığı için belki ikizdir diye düşünüyorum
Hayırlısı inşallahRica ederim ne demek gerçeği oydu ben de onu söyledim2 embriyoların ikisi de tutacak diy ebi kural yok belki biri tutmuş olabilir. Ama kiminin ikiz gebeliği düşük beta ile başlayabiliyormuş 9. 10. Haftasında ikiz haberi alan bile varmış hiç belli olmaz.
Kiz hamilesin iste ne ic acici degill daha yeni yeni oturuyo o idarara zaten cok gec iniyor hicc kotu dusunme tamam iste masallh subhanallah hamilesinn tatlisssssKizlar test yaptım durum sanki pek iç açıcı değil pazar günden bu yana hiç koyulaşma falan yok katlanmadi sanki hayalet çizgide kaldı
Bakacağız yarın artık alır almaz atarım size kutlarızBence güzel endişe etme önemli olan güzel artması. 12. Gün 100 lü birşey. Çıkacağını düşünüyorumBu da gayet güzel Bi değer. Erken kan verince beta düşük çıkıyor
Ne bileyim sandimki kopkoyu çizgi olacak yarın bakacağız bakalım ilk kez gördüm bunu testte bilemedim normalmi degilmi sağolun sizin sayenizde için rahatlıyorKiz hamilesin iste ne ic acici degill daha yeni yeni oturuyo o idarara zaten cok gec iniyor hicc kotu dusunme tamam iste masallh subhanallah hamilesinn tatlisssss
Aynen belirti arıyor aslında unuttuğumuz herkesin vücudu farklı tepkisi farklıİnşalalh canım, gün geçtikçe beklemek daha zor oluyor insan kendinde belirti arıyor
Merak etme allahin izniyle hamilesin canim sidmi bu kaccinci gununn ❣❣Ne bileyim sandimki kopkoyu çizgi olacak yarın bakacağız bakalım ilk kez gördüm bunu testte bilemedim normalmi degilmi sağolun sizin sayenizde için rahatlıyor
Bugün transferinin 11.gunuMerak etme allahin izniyle hamilesin canim sidmi bu kaccinci gununn ❣❣
yani hissettiğim her şeyi ilaçlardandır diye geçiştiriyorum kendimce ama insan yattığı yerden kendini dinliyo tabiAha geldi belirtiben de sana bişey hissediyor musun diye soracaktım, sonra vazgeçtim strese sokmak istemedim seni başka var mı hissettiğin bişeyler
Merhaba inşallah mesajımı görürsünüz benimde beta 12.gün 87.3 çıktı 14.gün 170.3 çıktı siz kese görmeye gittiniz mi her şey yolundadır inşallah bi de kaçıncı gün embriyosu sizinKızlar ilk beta hcg 72 iydi ikinci 140 çıkmış 2 hafta sonra kontrole gideceğiz artış güzel değil mi doktor tekrar istemedi ama bir kere daha yaptırsam mı sağlık ocağında?
İnşallah belirtindir canım yinede yarın bir test bekliyorum sendenCanlarımkasıklarımda ve belimde biraz huzursuzluk var, ama ilaçların etkisi midir diyorum, hafiften göğüsümde de ağrı var çok belirgin değil. Tam belirti yaşıyorum diyemem o yüzden bugün test yapmadım tuttum kendimi yarın umutbebekin günü inşallah, perşembe de kadercim aenin günün, çok çok güzel haberlerinizi bekliyorum bacılarım
Ben de bilemedim ki aynen içim dolu dolu fitili zor koyuyorumBilmiyorum ki iyi bişey mi kötü bişey mi anlam veremedim.. Ama içerisi artık dolu onu biliyorumbir de bel agrım var bugun az hareket edince agrı giriyor belime yatınca geçiyor bir de senin karnının içi acıyor mu sanki orda bişeyler olmusta acı var mı? Benim öyle ya içim acıyor resmen
Betanın düşük olması problem değil artışın düşük olması problem ben ilk transferimde 64 88 120 114 99 gibi oldu yani çok az arttı ve sonra düşüşe geçti kimyasal olmuş oldu. Önemli olan artış canım ben senin artacağını düşünüyorum çünkü gebelik testi koyulaştı benim koyulaşmamıştıBakacağız yarın artık alır almaz atarım size kutlarızinşallah beta düsük olunca sorun olurmuki kimininki çok yüksek oluyor bunun düşükle falan ilgisi varmı sence
Ooo maşallah heyecanlı günlermiş her günümüz dolu dolu geçecek deseneİnşallah belirtindir canım yinede yarın bir test bekliyorum sendensıraya girdik bakalım yarın ben Perşembe kader cuma sen
Maşallah canımKızlarrrr sonucum çıktı 14. Gün 219612. Gün 730 Du. Şükürler olsun @Nosking mlshope @kofi @Karasbaby Umut_bebek @cennetimgel kızlar aklıma geleni etiketledim heyecandan
İnşAllah canım umarım ikisini de görürümHayırlısı inşallahsiz kese için Perşembe gideceksiniz değil mi inşallah iki minnoşunda kesesini görüp rahatlarsınız