Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Bizim parça kalacak kadar büyümedi yoktur heralde gerci benim kanamamda lekelenmemde olmadı yokya bak kafamda deli sorular başladı
Kız yok kafanıza takılmasın, 2. Reglde hormonlar da toparlar kendini, beta meta kalmaz, doktorlar takip ediyor zaten, bana doktorum beta 20 ye geldiğinde yeterli artık bakmamıza bile gerek yok demişti,en son baktırdığıöda 16ydı, bi daha da baktırmadık

Ay bu internette ki hesap mı ben de yaptım blast transfer tarihine göre hesapladım bugün tam 5 haftalık gösterdi ama beta değerine göre sanki daha farklı çıkıyor hesap
Yavrum betaya bakma senin beta yüksek ikiz ihtimalin çok yüksek o yüzden farklı çıkıyordur, trabsferden iki hafta önceyi baz alacaksın sanırım

Benden bidaha hic betaya bakalım diye kan testi istemedi
Cok kanaman olursa ara dedi çoku birak bende hic yok hicte olmadi

Ay bu internette ki hesap mı ben de yaptım blast transfer tarihine göre hesapladım bugün tam 5 haftalık gösterdi ama beta değerine göre sanki daha farklı çıkıyor hesap
Aynen yazdım tüp bebek hesaplama diye öyle gösteriyo transfer günü toplama günü blast günü falan yaziyodu

Merhaba arkadaşlar. Dondurulmuş transfer olanlara bir sorum olacak. Adetin 2.gününden itibaren estrofeme başladık. Progestona veya crinone jele transferden önce mi başlanacak yoksa sonra mı?

Yavrum betaya bakma senin beta yüksek ikiz ihtimalin çok yüksek o yüzden farklı çıkıyordur, trabsferden iki hafta önceyi baz alacaksın sanırım
Bilmiyorum ki kuzum bu betalarla tek görende varmış o yüzden çok kafamı karıştırdı transferden 2 hafta önce baz alınmalı yoksa biz ne ara hamile kalmış oluyoruz annem transferden 1 gün önce geldi bugün dedim ki anne hesaplamaya göre 5 haftalıkmış dedim biz daha yeni doktordan geldik ne ara oldu diyo Bi de dalga geçmiş ben gelmeden sen hamileydin demekki diyo

Merhaba arkadaşlar. Dondurulmuş transfer olanlara bir sorum olacak. Adetin 2.gününden itibaren estrofeme başladık. Progestona veya crinone jele transferden önce mi başlanacak yoksa sonra mı?
Transfere 5 gün kala iğne ve fitile başlattı ekstradan prednol da kullanırdı 5 gün boyunca. Transfer günü de ilave olarak kan sulandırıcı ekledi

Tedaviniz hayırlı olsun transfere 3 yada 4 gün kala başlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…