-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #14.961
Anladım sıkıntı olmaz Allahın izniyle o zamanRahimde bebekten parça kalırsa oluyormuş
Bizim parça kalacak kadar büyümedi yoktur heralde gerci benim kanamamda lekelenmemde olmadı yokya bak kafamda deli sorular başladıRahimde bebekten parça kalırsa oluyormuş
En net o zaman görürsün 6.gun varsa hayaletinde hayaleti cikiyor o zamanda yaptım ben8 mine diyosun daha 5 gün var
Yok canım olmaz ,2 regle sıfırlanır beta inşallah, sonra yeni tedavi başlarAnladım sıkıntı olmaz Allahın izniyle o zaman
Ay bu internette ki hesap mı ben de yaptım blast transfer tarihine göre hesapladım bugün tam 5 haftalık gösterdi ama beta değerine göre sanki daha farklı çıkıyor hesapTransfer gününü baz aldım 5+1 gösteriyor
Kız yok kafanıza takılmasın, 2. Reglde hormonlar da toparlar kendini, beta meta kalmaz, doktorlar takip ediyor zaten, bana doktorum beta 20 ye geldiğinde yeterli artık bakmamıza bile gerek yok demişti,en son baktırdığıöda 16ydı, bi daha da baktırmadıkBizim parça kalacak kadar büyümedi yoktur heralde gerci benim kanamamda lekelenmemde olmadı yokya bak kafamda deli sorular başladı
Yavrum betaya bakma senin beta yüksek ikiz ihtimalin çok yüksekAy bu internette ki hesap mı ben de yaptım blast transfer tarihine göre hesapladım bugün tam 5 haftalık gösterdi ama beta değerine göre sanki daha farklı çıkıyor hesap
İlk olup bide uzun süre bekleyince böyle oluyo insan yaKeseden sonrada bklion dert etme
Benden bidaha hic betaya bakalım diye kan testi istemediKız yok kafanıza takılmasın, 2. Reglde hormonlar da toparlar kendini, beta meta kalmaz, doktorlar takip ediyor zaten, bana doktorum beta 20 ye geldiğinde yeterli artık bakmamıza bile gerek yok demişti,en son baktırdığıöda 16ydı, bi daha da baktırmadık
Yarın netlestirecegiz kızlar sabah 10 dan randevum var soracağım doktora nasıl hesapliycaz diyeYavrum betaya bakma senin beta yüksek ikiz ihtimalin çok yükseko yüzden farklı çıkıyordur, trabsferden iki hafta önceyi baz alacaksın sanırım
Aynen yazdım tüp bebek hesaplama diye öyle gösteriyo transfer günü toplama günü blast günü falan yaziyoduAy bu internette ki hesap mı ben de yaptım blast transfer tarihine göre hesapladım bugün tam 5 haftalık gösterdi ama beta değerine göre sanki daha farklı çıkıyor hesap
Bn bu ayın 11 inde kanda öğrendim daha yarın gitcem kalp e bide kesenin ici görüncek işte. Yoksa keseyi gördüm sukurİlk olup bide uzun süre bekleyince böyle oluyo insan ya
İnşallah pıtır pıtır atar meleginin kalbiBn bu ayın 11 inde kanda öğrendim daha yarın gitcem kalp e bide kesenin ici görüncek işte. Yoksa keseyi gördüm sukur
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah pit pit kalp atışını duyarsinBn bu ayın 11 inde kanda öğrendim daha yarın gitcem kalp e bide kesenin ici görüncek işte. Yoksa keseyi gördüm sukur
Bilmiyorum ki kuzum bu betalarla tek görende varmış o yüzden çok kafamı karıştırdıYavrum betaya bakma senin beta yüksek ikiz ihtimalin çok yükseko yüzden farklı çıkıyordur, trabsferden iki hafta önceyi baz alacaksın sanırım
Inşallah yarın güzel haberlerle yazarım az bi kanama oldu gldi geçti ama keseye baktı sağlam dedi. Ondan yarı umitliyimİnşallah pıtır pıtır atar meleginin kalbi
Transfere 5 gün kala iğne ve fitile başlattı ekstradan prednol da kullanırdı 5 gün boyunca. Transfer günü de ilave olarak kan sulandırıcı eklediMerhaba arkadaşlar. Dondurulmuş transfer olanlara bir sorum olacak. Adetin 2.gününden itibaren estrofeme başladık. Progestona veya crinone jele transferden önce mi başlanacak yoksa sonra mı?
Tedaviniz hayırlı olsun transfere 3 yada 4 gün kala başlanıyorMerhaba arkadaşlar. Dondurulmuş transfer olanlara bir sorum olacak. Adetin 2.gününden itibaren estrofeme başladık. Progestona veya crinone jele transferden önce mi başlanacak yoksa sonra mı?