-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #14.941
Amin seni çok iyi anlıyorum tüp bebek için gittim rahim filmi dedi onu bekledim tüp kapalı ameliyat dedi 2gün sonra t rahim dedi başka ameliyat çıktı onu da oldum kaç ay geçti ama napalım sonu güzel olsun deyip koşturup duruyoruzSaoll canim benim insallah sok ustune sok yasiyorum bu ara rabbim emeklerimizin karsilgini versin insallah
Aynen yarın heycandan ölcem acaba varmı yokmu kese diyeAy büyük gün yarın mı çok ama çok güzel geçer inşallah
Bir sürü aldım test hergüne yetecek kadar çok şükürEvde test olmayınca karbonat falan varsa onu denercan sıkıntısı 12 gün evde yat hareketler kısıtlı bi test yapımda gelim diyor heralde
Yoku düşünme canım, vardır niye olmasınAynen yarın heycandan ölcem acaba varmı yokmu kese diye
Transfer gününü baz aldım 5+1 gösteriyorTüp bebek gebelik hesaplama var internette canım,ordan hesapla tüp bebekte regl dahil edilmiyor.
Bişey diyemem bacım haklısın ne yapsak yeridir valla6. Günü bekleyebilirsem iyi, testler gözümün içine bakıyor, rüyalarıma giriyor
Ya ben hiç böyle olmadığım için tuhaf ve komik geldi banaBir sürü aldım test hergüne yetecek kadar çok şükürtransferden çıkar çıkmaz yapacaktım da idrarımı zor yaptığımdan o stresten aklıma gelmedi
Embriyosunun var inşallah devamı gelirYoku düşünme canım, vardır niye olmasınhadi al bebenin fotosunu da gel
Evet genelde düşükten ya da kürtajdan sonra yapışıklık oluyor diyorlar, ya da çok ciddi bir enfeksiyon geçirmiş olman gerekiyor, geçirdin mi enfeksiyon hiçBebegin dusme sebebi %100 bu dedi tatlim ama bu yapisiklik dusukten sonrada olabiliyomus .. ya yeni bir yapisiklik yada benim daha once aldirdigim polipden sonra oldu .. bu hafta amleliyat olup actiricam canim
Allah'ım ne kadar sabirsizca bekliyorsunuz azcik benim gibi sabırlı olun yahu ben daha geçen perşembe silik ten biraz iyi gördüm 2.cizgiyiBir sürü aldım test hergüne yetecek kadar çok şükürtransferden çıkar çıkmaz yapacaktım da idrarımı zor yaptığımdan o stresten aklıma gelmedi
Ödeyecek bir yer bulur diyorsun yaniEvde test olmayınca karbonat falan varsa onu denercan sıkıntısı 12 gün evde yat hareketler kısıtlı bi test yapımda gelim diyor heralde
Düşükten sonra da mı oluyorEvet genelde düşükten ya da kürtajdan sonra yapışıklık oluyor diyorlar, ya da çok ciddi bir enfeksiyon geçirmiş olman gerekiyor, geçirdin mi enfeksiyon hiç
Ahahaha canımsın hadi bakalım seninle birlikte bekliyoruz heyecanla yarında yapacacanmiBen benden sonrakilere örnek olsun diye yaptım3. Gün test yaparsanız çıkmaz’ı göstermek için akıllı olun 4. Günden deneyin
Anladim13 ocakta oldum bende 25 ocakta ogrendim
Bende hiç duymamıştımDüşükten sonra da mı oluyorduymamıştım hiç
Rahimde bebekten parça kalırsa oluyormuşDüşükten sonra da mı oluyorduymamıştım hiç
hepimiz delirdik
Hormonlar tavan şekerim bu yolda ne yapsak mübahÇok ümitlenmiştim biliyor musunşurda azıcık sükse yapacaktım 3. Gün çift çizgi diye, iZin vermedi zalım bebem
Rahimde bebekten parça kalırsa yapışıklık oluyormuş, o yüzden beta sıfırlanana kadar test istiyorlar canımBende hiç duymamıştım
Keseden sonrada bklion dert etmeAynen yarın heycandan ölcem acaba varmı yokmu kese diye
8 miHormonlar tavan şekerim bu yolda ne yapsak mübah
Vallahi tarihe geçerdin
Şaka bi yana 8 gun sabah ilk idrarinla yap ben o zaman gördüm hayalet çizgiyi