Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Cnmm bu yapışıklığı açıyorlar bildiğim kadarıyla .yapışıklık giderilince zaten sorun kalmıyor doğal yolla bile olur ozamn.
Bebegin dusme sebebi %100 bu dedi tatlim ama bu yapisiklik dusukten sonrada olabiliyomus .. ya yeni bir yapisiklik yada benim daha once aldirdigim polipden sonra oldu .. bu hafta amleliyat olup actiricam canim

Kızlar bugün 3. Günüm eşimin evde olmayışını fırsat bilip normal kaset test yaptım tek çizgi çıktı kızmayın bana, gazımı aldı en az 2 gün daha yapmam
Yuh canımcim ya ne bu ecele sen yarın kese gormeyede gidersin

Bebegin dusme sebebi %100 bu dedi tatlim ama bu yapisiklik dusukten sonrada olabiliyomus .. ya yeni bir yapisiklik yada benim daha once aldirdigim polipden sonra oldu .. bu hafta amleliyat olup actiricam canim
Geçmiş olsun herşey yolunda gider umarım Allah şifa versin tekrarı olmasın inşaAllah

Deme öyle şeyler bu heyecanla gider
Gider gider kocası evde yokken yapar bir kaçamakaslında negatif çıkacağını bile bile yapiyorsunuz sonrada ihhh zaten cikmayacakti deyip yola devam onun için eve test almayın bak ben almıyorum hiç

Gider gider kocası evde yokken yapar bir kaçamakaslında negatif çıkacağını bile bile yapiyorsunuz sonrada ihhh zaten cikmayacakti deyip yola devam onun için eve test almayın bak ben almıyorum hiç
Evde test olmayınca karbonat falan varsa onu dener can sıkıntısı 12 gün evde yat hareketler kısıtlı bi test yapımda gelim diyor heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…