- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 34
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #14.921
Ay valla sorma geçerdi
Bebegin dusme sebebi %100 bu dedi tatlim ama bu yapisiklik dusukten sonrada olabiliyomus .. ya yeni bir yapisiklik yada benim daha once aldirdigim polipden sonra oldu .. bu hafta amleliyat olup actiricam canimCnmm bu yapışıklığı açıyorlar bildiğim kadarıyla .yapışıklık giderilince zaten sorun kalmıyor doğal yolla bile olur ozamn.
Yuh canımcim ya ne bu ecele sen yarın kese gormeyede gidersinKızlar bugün 3. Günüm eşimin evde olmayışını fırsat bilip normal kaset test yaptım tek çizgi çıktıkızmayın bana, gazımı aldı en az 2 gün daha yapmam
Senden bir tane daha oldu nur topu gibi meraklimizYanlız değilmişim
Geçmiş olsun herşey yolunda gider umarım Allah şifa versin tekrarı olmasın inşaAllahBebegin dusme sebebi %100 bu dedi tatlim ama bu yapisiklik dusukten sonrada olabiliyomus .. ya yeni bir yapisiklik yada benim daha once aldirdigim polipden sonra oldu .. bu hafta amleliyat olup actiricam canim
Azıcık hayalet çizgi görür müyüm umuduyla yaa, napim Allah bana senin sabrından vermemiş cicimYuh canımcim ya ne bu ecele sen yarın kese gormeyede gidersin
Deme öyle şeyler bu heyecanla giderYuh canımcim ya ne bu ecele sen yarın kese gormeyede gidersin
Çok ümitlenmiştim biliyor musun
Inşaallah hayırlısıyla devamı da gelirInşallah dua et Bnde rahatlayayım hyrlisiyla inşallah ya
6. Günü bekleyebilirsem iyi, testler gözümün içine bakıyor, rüyalarıma giriyorAy kız sen çok yaşa 3. Gün çift çizgi çıkması anormal olurdu zatenbiliyorum sen dayanamaz 6. Günde ciddi ciddi başlarsın test yapmaya
Aşkııım kara dutum iki gözüm miniğimOy senin canını yerim benm dünürüm balım kaymağım dert ortağım
Gider gider kocası evde yokken yapar bir kaçamakDeme öyle şeyler bu heyecanla gider
3.gunden hayalet çin min hiç birşey görünmez bence konuya çok hakim olmasamda azbucuk bildiklerinden yola çıkarakAzıcık hayalet çizgi görür müyüm umuduyla yaa, napim Allah bana senin sabrından vermemiş cicim
Seni taşlayacaklarÇok ümitlenmiştim biliyor musunşurda azıcık sükse yapacaktım 3. Gün çift çizgi diye, iZin vermedi zalım bebem
Saoll canim benim insallah sok ustune sok yasiyorum bu ara rabbim emeklerimizin karsilgini versin insallahGeçmiş olsun herşey yolunda gider umarım Allah şifa versin tekrarı olmasın inşaAllah
Evde test olmayınca karbonat falan varsa onu denerGider gider kocası evde yokken yapar bir kaçamakaslında negatif çıkacağını bile bile yapiyorsunuz sonrada ihhh zaten cikmayacakti deyip yola devam onun için eve test almayın bak ben almıyorum hiç
13 ocakta oldum bende 25 ocakta ogrendimBenim oluyor bayağı bn 28 aralıkta oldum transfer
Ben benden sonrakilere örnek olsun diye yaptımSeni taşlayacaklarha sen tarihe ismini altın harflerle yazdırmak istedin anladım
Bakayım bı hemen zaten yarın doktoruma da sorarım daTüp bebek gebelik hesaplama var internette canım,ordan hesapla tüp bebekte regl dahil edilmiyor.