Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Prof Kaan Aydos buldum bakın isterseniz
Biz geçen sene gittik ona 2 ay sonrasına randevu verdi teldeki hemşireye yalvardım yakardım 1 hafta sonrasına aldım sıra neyse gittik 500 tl para aldı. 2 dk muayene etti zaten onu hastanelerde yaptırıp gidiyoruz o kadar kötü dar bi yerki herkes iç içe oturuyor herkes herkesin rahatsızlıgını duyuyor falan 3 saat sıra gelmiyor hoca nerdeyse herkese aynı şeyleri yazıyor gönderiyor.sperm güçlerindirici Vitamin yeme içme düzeni bilgisyarı bile 10-15 yıl önceki bilgisayar hele hemşiresi elinde bi ajanda ayağındaki o şibidik terliklerle tam mahalledeki teyzeler gibi canı isterse telefonu açar istemezse açmaz. Ben hiç memnun kalmadım ama kalan vardır illa bana çok bilgili ama çok eski zaman ve usüllerde kalmış gibi geldi.

bravo valla olaya bakış açın süper ve bunu hayatına geçirmen harika bir davranış örneği . çok haklısın benim annem 5 yıldır alzehımer hastası ne çektiğimi bir ben bir ALLAH bilir. kendini bilmeyen biriyle yaşamak o kadar zor ki tahmin bile edemezsiniz. dediğin gibi ALLAH hepimize hem beden- hem akıl sağlığı yerinde olan bebekler versin inş. amin

Doğrudur ben gitmedim.instagram dan takip ediyordum canlı yayınları falan oluyordu. Yaşı olan bi prof. Eski tara kafa olması öok normal

Durumumuz aynıymış hemen hemen. Benden 24 yumurta toplandı 15 tanesi olgun kaliteli yumurtaymış. 7 tanesi döllendi 3 tanesi 5. Gün olarak donduruldu. Kasımda 1 transfer yapıldı kimyasal oldu. Şimdi 2 tanesi konuldu bekliyorum hala. Valla motil sperm ne hiç bilmiyorum ama eşim 10-15 sperm varmış dedi diye hatırlıyorum gerçekten az yani. Benim eşim sağolsun sigarayı falan da bırakmadı. Belki bıraksa daha iyi olabilirdi. Kimyasalın sebebi için embriyonun genetiği bozuk olabilir dedi doktordan ben dee tam bilmiyorum neden kaynaklandı. Genetiği de göndermemiştim. Ama az döllenme sanırım sperm nedeniyle. Çünkü sizden de çok güzel yumurta toplanmış ve fazlası olunmuş

Doğrudur ben gitmedim.instagram dan takip ediyordum canlı yayınları falan oluyordu. Yaşı olan bi prof. Eski tara kafa olması öok normal
Hiç sorma bide diyoki bu ilaçları 3 ay kullan sonra sperm hormon testi falan ver atıyorum şu tarihte şu mail adresine gönder ama o maili ve soruları sana sadece o gün gönder diyo sistem kapanıyormuş o gün gönderemezsen bitti yani o kadar saçmaki

Sigara önemli ya kaç tane ürologa gittik ilk sordukları sigara kullanıyor musun oldu eşini ikna etmeye bak canım.inşallah sonucun güzel çıkar bizim sperm kaynaklı diye düşünüyoruz çünkü 3 tedavidir aynı yani çok şükür ki döllenme oluyor. Sizin eşinizin sıkıntısı neydi bizimki genetik azfc delasyonu var bide konulan embriyoların kalitesini öğrenebildiniz mi o da çok önemliymiş. Bizde çok embriyo kalsa genetik e göndercektik bebek erkek olursa aynı hastalık kalıtsal olarak ona da geçiyormuş çünkü ama öyle bi şansımız kalmadı

Cnm sana özelden yazıyorum

İnşallah biraz zaman geçsin araştıracağım çok sağolun
Kubilay hoca Azospermi konusunda uzman bence . Şansımıza çıktı sperm . Ama eğer çıkmasaydı ben de Tansel Kaplancanı kafaya koymuştum . Kromozom bozukluğu olan veya daha önce sperm çıkmayan kaç kişide bile bulduğunu okudum gördüm videolarında . Bence de araştır hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Kalitesi arttırılmayan, dna hasarı bulunan sperm tese ile alınınca da kalitesiz oluyor malesef

Çok üzüldüm geçmiş olsun..Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah . Allahım sabır ve güç versin

Canım öneriyorlar ama pgt li embriyoların da tutma garantisi Yok ve çok pahalı bilmiyorum ne yapacağız.Haziran-temmuz gibi tekrar başlayacağız.Pgt tanı amaçlı tedavi yöntemi değil ki kimi doktorlar da embriyo ya zarar verir diyor o konuda kafam çok karışık.Ama böyle de çok yıpratıcı oluyor hiç transfer olmamak daha az acıtıyor insanın canını

Biz de sperm sebebi ile tüp yaptırdık. Bundan 2 yıl önce sperm örneklerinde 15 milyon çıkıyordu tabi morfoloji ve ileri hız falan sıkıntılıydı yine ama bu yıl yaptırdıklarımız hep 2 milyondan az yazıyordu. Opu günü de 2 defa örnek alarak toolayabildiler olmasa teseye alacaklardı gerek kalmadı ama bu son transferim olmazsa eşşimi ikna edip ilk o tedavi olsun istiyorum çünkü tedavi tamamlanmadan hep yarıda bıraktı eşim

Sizinki azosperm degil canim o zaman.

Hatunlar benim transfer şubata ertelendi.Daha bir ay var ,güzel motive olmak istiyorum bana buradan bol bol pozitif haberlerini yapıştırın .Bunu benim için yapın yani bi zahmet ona göre (nokta)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…