- 20 Mart 2019
- 186
- 248
- 103
- 32
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #12.501
Biz geçen sene gittik ona 2 ay sonrasına randevu verdi teldeki hemşireye yalvardım yakardım 1 hafta sonrasına aldım sıra neyse gittik 500 tl para aldı. 2 dk muayene etti zaten onu hastanelerde yaptırıp gidiyoruz o kadar kötü dar bi yerki herkes iç içe oturuyor herkes herkesin rahatsızlıgını duyuyor falan 3 saat sıra gelmiyor hoca nerdeyse herkese aynı şeyleri yazıyor gönderiyor.sperm güçlerindirici Vitamin yeme içme düzeni bilgisyarı bile 10-15 yıl önceki bilgisayar hele hemşiresi elinde bi ajanda ayağındaki o şibidik terliklerleProf Kaan Aydos buldum bakın isterseniz
bravo valla olaya bakış açın süper ve bunu hayatına geçirmen harika bir davranış örneği . çok haklısın benim annem 5 yıldır alzehımer hastası ne çektiğimi bir ben bir ALLAH bilir. kendini bilmeyen biriyle yaşamak o kadar zor ki tahmin bile edemezsiniz. dediğin gibi ALLAH hepimize hem beden- hem akıl sağlığı yerinde olan bebekler versin inş. aminYaaa çok üzüldüm , ama en önemlisi sağlıklı olması ,benim iki kürtajım var hiç üzülmüyorum sağlıksız bir evlat hem aile hem çocuk için çok zor. Rabbim hem akıl hem beden sağlığı olan hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.
Doğrudur ben gitmedim.instagram dan takip ediyordum canlı yayınları falan oluyordu.Biz geçen sene gittik ona 2 ay sonrasına randevu verdi teldeki hemşireye yalvardım yakardım 1 hafta sonrasına aldım sıra neyse gittik 500 tl para aldı. 2 dk muayene etti zaten onu hastanelerde yaptırıp gidiyoruz o kadar kötü dar bi yerki herkes iç içe oturuyor herkes herkesin rahatsızlıgını duyuyor falan 3 saat sıra gelmiyor hoca nerdeyse herkese aynı şeyleri yazıyor gönderiyor.sperm güçlerindirici Vitamin yeme içme düzeni bilgisyarı bile 10-15 yıl önceki bilgisayar hele hemşiresi elinde bi ajanda ayağındaki o şibidik terliklerletam mahalledeki teyzeler gibi canı isterse telefonu açar istemezse açmaz. Ben hiç memnun kalmadım ama kalan vardır illa bana çok bilgili ama çok eski zaman ve usüllerde kalmış gibi geldi.
Durumumuz aynıymış hemen hemen. Benden 24 yumurta toplandı 15 tanesi olgun kaliteli yumurtaymış. 7 tanesi döllendi 3 tanesi 5. Gün olarak donduruldu. Kasımda 1 transfer yapıldı kimyasal oldu. Şimdi 2 tanesi konuldu bekliyorum hala. Valla motil sperm ne hiç bilmiyorum ama eşim 10-15 sperm varmış dedi diye hatırlıyorum gerçekten az yani. Benim eşim sağolsun sigarayı falan da bırakmadı. Belki bıraksa daha iyi olabilirdi. Kimyasalın sebebi için embriyonun genetiği bozuk olabilir dedi doktordan ben dee tam bilmiyorum neden kaynaklandı. Genetiği de göndermemiştim. Ama az döllenme sanırım sperm nedeniyle. Çünkü sizden de çok güzel yumurta toplanmış ve fazlası olunmuşBizde de aynı durum oldu sabah eşimde benimle beraber aç olarak çağrıldı bulunamazsa teseye alınacaktı 2 örnek verdik yeterli dediler almadılar ameliyata. Sonra 17 yumurta topladılar 11 i olgun çıktı sadece 1 tane kaldı o da 6. Gün embriyosu sperm kaynaklı da olabilir tam sayı kaçtı sizin sperm testinde söylediler mi bizimki 7 -8 motil sperm falandı çok çok az yani
Hiç sorma bide diyoki bu ilaçları 3 ay kullan sonra sperm hormon testi falan ver atıyorum şu tarihte şu mail adresine gönder ama o maili ve soruları sana sadece o gün gönder diyo sistem kapanıyormuş o gün gönderemezsen bitti yani o kadar saçmakiDoğrudur ben gitmedim.instagram dan takip ediyordum canlı yayınları falan oluyordu.Yaşı olan bi prof. Eski tara kafa olması öok normal
Sigara önemli ya kaç tane ürologa gittik ilk sordukları sigara kullanıyor musun oldu eşini ikna etmeye bak canım.inşallah sonucun güzel çıkar bizim sperm kaynaklı diye düşünüyoruz çünkü 3 tedavidir aynı yani çok şükür ki döllenme oluyor. Sizin eşinizin sıkıntısı neydi bizimki genetik azfc delasyonu var bide konulan embriyoların kalitesini öğrenebildiniz mi o da çok önemliymiş. Bizde çok embriyo kalsa genetik e göndercektik bebek erkek olursa aynı hastalık kalıtsal olarak ona da geçiyormuş çünkü ama öyle bi şansımız kalmadıDurumumuz aynıymış hemen hemen. Benden 24 yumurta toplandı 15 tanesi olgun kaliteli yumurtaymış. 7 tanesi döllendi 3 tanesi 5. Gün olarak donduruldu. Kasımda 1 transfer yapıldı kimyasal oldu. Şimdi 2 tanesi konuldu bekliyorum hala. Valla motil sperm ne hiç bilmiyorum ama eşim 10-15 sperm varmış dedi diye hatırlıyorum gerçekten az yani. Benim eşim sağolsun sigarayı falan da bırakmadı. Belki bıraksa daha iyi olabilirdi. Kimyasalın sebebi için embriyonun genetiği bozuk olabilir dedi doktordan ben dee tam bilmiyorum neden kaynaklandı. Genetiği de göndermemiştim. Ama az döllenme sanırım sperm nedeniyle. Çünkü sizden de çok güzel yumurta toplanmış ve fazlası olunmuş
Cnm sana özelden yazıyorumSigara önemli ya kaç tane ürologa gittik ilk sordukları sigara kullanıyor musun oldu eşini ikna etmeye bak canım.inşallah sonucun güzel çıkar bizim sperm kaynaklı diye düşünüyoruz çünkü 3 tedavidir aynı yani çok şükür ki döllenme oluyor. Sizin eşinizin sıkıntısı neydi bizimki genetik azfc delasyonu var bide konulan embriyoların kalitesini öğrenebildiniz mi o da çok önemliymiş. Bizde çok embriyo kalsa genetik e göndercektik bebek erkek olursa aynı hastalık kalıtsal olarak ona da geçiyormuş çünkü ama öyle bi şansımız kalmadı
İnşallah biraz zaman geçsin araştıracağım çok sağolunKalitesi düşük demek ki. Baştan muhakkak takviye alması lazım. Yani haddim değil ama nacizâne tavsiyem, direkt tüp bebek yaptırmaya gitmeyin üroloğa gidin. Biz de hep o hataya düştük başarısız denemeler oldu. Sonra hiç tüp bebek muhabbeti yapmadan eşim prof.a gitti. Kullandığı ilaçlar çok işe yaradı. Azospermi değildi ama size de ona göre tedavi uygularlar.
Kubilay hoca Azospermi konusunda uzman bence . Şansımıza çıktı sperm . Ama eğer çıkmasaydı ben de Tansel Kaplancanı kafaya koymuştum . Kromozom bozukluğu olan veya daha önce sperm çıkmayan kaç kişide bile bulduğunu okudum gördüm videolarında . Bence de araştır hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBizim durum sizinkinin aynısı, birebir aynı neredeyse, sebepsiz azospermi. İlaç kullandı eşim, bitkisel kürler falan ama bir değişiklik yok. Yaşım zaten beklemeye müsait değil, tese içinde muhtemelen tek bir şansımız olacak onun içinde nokta atışı bir doktor seçmek için çok gayret ediyorum. Sürekli araştırıyorum. Kadın infertilitesi için seçenek ve doktor çok ama erkek için aynı şey söz konusu değil maalesef. Birde insan kendi için bir soruna çözüm ararken daha kolay, azospermi konusu çok karışık çok çetrefilli. İzmir'de yaşıyoruz, burası bu konuda çok yetersiz, Tansel Kaplancan ismi geçiyor genelde forumlarda ama ben son dakikaya kadar araştırıp öyle karar verelim istiyorum.
Amin inşallahAynıymış doktorumuzda canım. Allah hayırlısını versin bakalım
Ay yuh yani oldu olucak 1 ay bekletsinYa benim doktor 14 gün sonra istedi testi ned en böyle yapılıyor anlamadım eşim de tutturdu 14 ünde test vercez diye
Kalitesi arttırılmayan, dna hasarı bulunan sperm tese ile alınınca da kalitesiz oluyor malesefAzospermli arkadaslar... Azospermin tedavisi yok mikro tese. Gerisine itibar etmeyin. Maddi olarak ezilir, uzulursunuz. Zaten yeterince uzuluyoruz. Azospermle senelerce savastik. Once bilmeyerek sonra bilerek. Yok varikosel ameliyati yok koca kari otlari yok sperm canlandirma ilaclari. Cozumu mikro tesede bulduk. Rabbim kaldiramayacagi yuku kullarina vermezmis. Nelere alisiyoruz... Nefes aldigimiz surece her zaman bi umit var.. Bol dua ve para canlisi olmayan gercek bi doktor. Allah herkesi iyilerle karsilastirsin.
Çok üzüldüm geçmiş olsun..Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah . Allahım sabır ve güç versinKızlar benim bebeğimin kalbi durmuş malasef zaten gelişimini de durdurmuş.Zaten hep hissediyordum birşey olduğunu , hep geriden geldi çünkü .İlk test sonucundan beri beri gece kötü rğyalar gördüm hep , hissetmiştim olmayacağını.Cumartedi tekrar gel dedi doktor ama büyük ihtimalle kürtaj olacağım.Kendimi toplamaya çalışıyorum, hayırlısı böyleymiş
Sorma bekleyip karnım şişerse hamile olduğumu anlarımAy yuh yani oldu olucak 1 ay bekletsinsen bi yolunu bul, test al
Canım öneriyorlar ama pgt li embriyoların da tutma garantisi Yok ve çok pahalı bilmiyorum ne yapacağız.Haziran-temmuz gibi tekrar başlayacağız.Pgt tanı amaçlı tedavi yöntemi değil ki kimi doktorlar da embriyo ya zarar verir diyor o konuda kafam çok karışık.Ama böyle de çok yıpratıcı oluyor hiç transfer olmamak daha az acıtıyor insanın canınıÇok geçmiş olsun canım çok zor bunları çekmeyen anlayamaz asla. İnsan her seferinde bi umuda tutunuyor. Sizin kaliteli embriyolarınız oluşmuş çok şükür doktorunuzla görüşüp pgt yada ngt falan önerirler mi ki acaba genetik için bi dahaki tedavinizde.benim eşimde aynı durumda ister istemez suçluluk duyuyorlar daha fazla üzülüyorlar malesef
Biz de sperm sebebi ile tüp yaptırdık. Bundan 2 yıl önce sperm örneklerinde 15 milyon çıkıyordu tabi morfoloji ve ileri hız falan sıkıntılıydı yine ama bu yıl yaptırdıklarımız hep 2 milyondan az yazıyordu. Opu günü de 2 defa örnek alarak toolayabildiler olmasa teseye alacaklardı gerek kalmadı ama bu son transferim olmazsa eşşimi ikna edip ilk o tedavi olsun istiyorum çünkü tedavi tamamlanmadan hep yarıda bıraktı eşimAzospermli arkadaslar... Azospermin tedavisi yok mikro tese. Gerisine itibar etmeyin. Maddi olarak ezilir, uzulursunuz. Zaten yeterince uzuluyoruz. Azospermle senelerce savastik. Once bilmeyerek sonra bilerek. Yok varikosel ameliyati yok koca kari otlari yok sperm canlandirma ilaclari. Cozumu mikro tesede bulduk. Rabbim kaldiramayacagi yuku kullarina vermezmis. Nelere alisiyoruz... Nefes aldigimiz surece her zaman bi umit var.. Bol dua ve para canlisi olmayan gercek bi doktor. Allah herkesi iyilerle karsilastirsin.
Seni gidi kurnaaaazSorma bekleyip karnım şişerse hamile olduğumu anlarımyarın yürüyüş yapım diyorum biraz ordan da test alıcam ya
Tabi kızım işi bilen işe gitmeyecenSeni gidi kurnaaaazsen ne saman altından su yürütenmişsin de haberimiz yokmuş
Sizinki azosperm degil canim o zaman.Biz de sperm sebebi ile tüp yaptırdık. Bundan 2 yıl önce sperm örneklerinde 15 milyon çıkıyordu tabi morfoloji ve ileri hız falan sıkıntılıydı yine ama bu yıl yaptırdıklarımız hep 2 milyondan az yazıyordu. Opu günü de 2 defa örnek alarak toolayabildiler olmasa teseye alacaklardı gerek kalmadı ama bu son transferim olmazsa eşşimi ikna edip ilk o tedavi olsun istiyorum çünkü tedavi tamamlanmadan hep yarıda bıraktı eşim
Yumurtalarin ve spermlerin kalitesini arttirmak icin bisey yok iste. Her yolu denedik sagolsun dr detayli aydinlatti. Onu belirtmek istedim zaten.Kalitesi arttırılmayan, dna hasarı bulunan sperm tese ile alınınca da kalitesiz oluyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?