Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Azospermli arkadaslar... Azospermin tedavisi yok mikro tese. Gerisine itibar etmeyin. Maddi olarak ezilir, uzulursunuz. Zaten yeterince uzuluyoruz. Azospermle senelerce savastik. Once bilmeyerek sonra bilerek. Yok varikosel ameliyati yok koca kari otlari yok sperm canlandirma ilaclari. Cozumu mikro tesede bulduk. Rabbim kaldiramayacagi yuku kullarina vermezmis. Nelere alisiyoruz... Nefes aldigimiz surece her zaman bi umit var.. Bol dua ve para canlisi olmayan gercek bi doktor. Allah herkesi iyilerle karsilastirsin.

Canm benmmm cok ama cok üzüldüm .ne yazcamı bilemedım inan;( Allah sabrını versin cnm hayırlısını dilemekten baskada çaremiz yok inşlah bırdahakıne kavusursun yavruna

Canim çok üzüldüm çok geçmiş olsun
Rabbim en kisa zamanda sağlıklı şekilde tekrar nasip etsin

14 müüüü dr'lar bile en fazla 12 diyor, ne 14'ü kız eee şekerim önden alıcaktın test. Ben öyle yapıcaktım çünkü biliyorum benim ki de aldırmaz
Ya benim doktor 14 gün sonra istedi testi ned en böyle yapılıyor anlamadım eşim de tutturdu 14 ünde test vercez diye

Yaaa çok üzüldüm cnm yaa Allah yardımcın olsun çok çok geçmiş olsun Allah bir daha nasip etsin inşallah ve sağlıcakla kucağına alırsın umarım

Bizim durum sizinkinin aynısı, birebir aynı neredeyse, sebepsiz azospermi. İlaç kullandı eşim, bitkisel kürler falan ama bir değişiklik yok. Yaşım zaten beklemeye müsait değil, tese içinde muhtemelen tek bir şansımız olacak onun içinde nokta atışı bir doktor seçmek için çok gayret ediyorum. Sürekli araştırıyorum. Kadın infertilitesi için seçenek ve doktor çok ama erkek için aynı şey söz konusu değil maalesef. Birde insan kendi için bir soruna çözüm ararken daha kolay, azospermi konusu çok karışık çok çetrefilli. İzmir'de yaşıyoruz, burası bu konuda çok yetersiz, Tansel Kaplancan ismi geçiyor genelde forumlarda ama ben son dakikaya kadar araştırıp öyle karar verelim istiyorum.

selamlar :)
sizin eşiniz oldu mu mikro tese ? şu an ki durumunuz nedir ?

çok geçmiş olsun.

Kızlar Ankara'da ünlü biprof vardı ürolog ama baya yoğundu adını unuttum ya.

Ben çok araştırmıştım gitmek istedşm her türlü şeyi deneyelim diye ama yazın bile çok yoğundu aylar sonraya randevu veriliyordu ve pahalıydı

Bizde de aynı durum oldu sabah eşimde benimle beraber aç olarak çağrıldı bulunamazsa teseye alınacaktı 2 örnek verdik yeterli dediler almadılar ameliyata. Sonra 17 yumurta topladılar 11 i olgun çıktı sadece 1 tane kaldı o da 6. Gün embriyosu sperm kaynaklı da olabilir tam sayı kaçtı sizin sperm testinde söylediler mi bizimki 7 -8 motil sperm falandı çok çok az yani

Çok geçmiş olsun canım çok zor bunları çekmeyen anlayamaz asla. İnsan her seferinde bi umuda tutunuyor. Sizin kaliteli embriyolarınız oluşmuş çok şükür doktorunuzla görüşüp pgt yada ngt falan önerirler mi ki acaba genetik için bi dahaki tedavinizde.benim eşimde aynı durumda ister istemez suçluluk duyuyorlar daha fazla üzülüyorlar malesef

Çok geçmiş olsun. Sağlığınız yerinde olsun da yeniden denersiniz. Hayırlısı neyse onu versin Allah.

Biraz anlatır mısınız tedavi öykünüzü vaktiniz varsa bizde bilgileniriz. Azospermi sebebiniz neydi öncesinde eşiniz hangi ilaçları kullandı hangi doktorda tedavi oldunuz embriyo kaliteniz nasıldı falan çok da soru sordum ama

Yaaa çok üzüldüm , ama en önemlisi sağlıklı olması ,benim iki kürtajım var hiç üzülmüyorum sağlıksız bir evlat hem aile hem çocuk için çok zor. Rabbim hem akıl hem beden sağlığı olan hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…