- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #12.461
Amin inşallah dualarınızı bklerimGeçmiş gitmiş olsun, yat dinlen kalkmamaya çalış canım, bir daha yaşatmasın rabbim
büyük büyük geçmişler olsun canım. şu anda iyisiniz sanırımAmin inşallah dualarınızı bklerim
Ne diyim ki canım nçAllah ne verirse hayırlısını versin ama bizler yıpranıyor uz işte ya sabır diyelimİlk merkezdi hiçbirşey bilmiyordum Allah razı olsun tese de sperm çıktı ama transferlerde çok yıprandım , boşuna 3 transfer yaşamışsın dedi zaten diğer merkez
Off sorma ya ben bunu nasıl düşünemedim şimdi de el mahkumTestlerini transfer sonrasına bırakırsan böyle kalırsınyavaş yavaş stoklayacaktın, dışarı her çıktığında bir tane alıp koyacaktın kumbarana
Şükür inşallah dewam etmez kanamabüyük büyük geçmişler olsun canım. şu anda iyisiniz sanırım .
Kalitesi düşük demek ki. Baştan muhakkak takviye alması lazım. Yani haddim değil ama nacizâne tavsiyem, direkt tüp bebek yaptırmaya gitmeyin üroloğa gidin. Biz de hep o hataya düştük başarısız denemeler oldu. Sonra hiç tüp bebek muhabbeti yapmadan eşim prof.a gitti. Kullandığı ilaçlar çok işe yaradı. Azospermi değildi ama size de ona göre tedavi uygularlar.Yok görmedi . Direk tese oldu. Varikosel yoktu,hormonlar da normaldi . Kalıtsal bi hastalık da yoktu,ailede de yok bu problem.
Geçmişte ateşli bi rahatsızlık falan neden olabilir dediler . Zaten sperm çıktı çıktı çıkmadı günümüz şartlarında yapacağınız bişey yok dendi bize .
çok şükür çıktı ama tutunma olmadı hiç maalesef ..
14 müüüüHadi bakalım inşallahbana test almıyorlar Koficim eşimde bırakmıyor 14. Gün kan ver sadece diyor ben çatlarım o zamana kadar
canım kusura bakmazsan birşey sormak istiyorum senin eşindeki sıkıntı neydi acabaKalitesi düşük demek ki. Baştan muhakkak takviye alması lazım. Yani haddim değil ama nacizâne tavsiyem, direkt tüp bebek yaptırmaya gitmeyin üroloğa gidin. Biz de hep o hataya düştük başarısız denemeler oldu. Sonra hiç tüp bebek muhabbeti yapmadan eşim prof.a gitti. Kullandığı ilaçlar çok işe yaradı. Azospermi değildi ama size de ona göre tedavi uygularlar.
Öyle tabi hayırlısı, amiiin bolca sabır gerek gerçektenNe diyim ki canım nçAllah ne verirse hayırlısını versin ama bizler yıpranıyor uz işte ya sabır diyelim
İnşallah biraz zaman geçsin araştıracağım çok sağolunKalitesi düşük demek ki. Baştan muhakkak takviye alması lazım. Yani haddim değil ama nacizâne tavsiyem, direkt tüp bebek yaptırmaya gitmeyin üroloğa gidin. Biz de hep o hataya düştük başarısız denemeler oldu. Sonra hiç tüp bebek muhabbeti yapmadan eşim prof.a gitti. Kullandığı ilaçlar çok işe yaradı. Azospermi değildi ama size de ona göre tedavi uygularlar.
Amin canım sen de güzel sonuçlarla gelirsin inşallah yarınArkadaslar herkese merhaba yarın test gunum transferden beri beni strese soktugu ıcın telefondan uzak duruyordum bugun duanızı istemeye geldım ınsallah hayırlı haberler alırız hepımız
Geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm ve biliyorum teselli edilebilir bir durum değil. Vardır bunda da bir hayır deyip teslim olacağızKızlar benim bebeğimin kalbi durmuş malasef zaten gelişimini de durdurmuş.Zaten hep hissediyordum birşey olduğunu , hep geriden geldi çünkü .İlk test sonucundan beri beri gece kötü rğyalar gördüm hep , hissetmiştim olmayacağını.Cumartedi tekrar gel dedi doktor ama büyük ihtimalle kürtaj olacağım.Kendimi toplamaya çalışıyorum, hayırlısı böyleymiş
Çok çok üzgünümKızlar benim bebeğimin kalbi durmuş malasef zaten gelişimini de durdurmuş.Zaten hep hissediyordum birşey olduğunu , hep geriden geldi çünkü .İlk test sonucundan beri beri gece kötü rğyalar gördüm hep , hissetmiştim olmayacağını.Cumartedi tekrar gel dedi doktor ama büyük ihtimalle kürtaj olacağım.Kendimi toplamaya çalışıyorum, hayırlısı böyleymiş
Maalesef öyle canım.2 embriyonun ikiside en iyi kaliteydi 5aa dediler ama tuttu fakat gelişmedi demek ki embriyoların Genetiği bozukmuş.Elimizden birşey gelmiyor, eşim daha kötü benden.Onda sorun olduğu için kendini kötü hhissediyor.Eşimin kullanmadığı takviye kalmadı düzelmiyor.Biz böyle olana kadarıi deneyeceğiz herhaldeGeçmiş olsun canım. Çok üzüldüm ve biliyorum teselli edilebilir bir durum değil. Vardır bunda da bir hayır deyip teslim olacağızbeter şeylerden korunma ve daha iyilerine vesile olmasını duasıyla hepimiz aynı korkuyu yaşıyoruz. Şu 3 aylık dönem çok önemli. Sperm ve yumurta kalitesi DNa ları ile ilgili diye biliyorum bu gelişme evresi. Düşük,kalp durması,kanama... Her gün acaba birşey olacak mı korkusu içimizde
çabucak ve acısız gelip geçmesi dileğiyle canım . Rabbim hepimize sabır ve güç versin. hep hayırlısı diye dua ediyoruz zaten .Kızlar benim bebeğimin kalbi durmuş malasef zaten gelişimini de durdurmuş.Zaten hep hissediyordum birşey olduğunu , hep geriden geldi çünkü .İlk test sonucundan beri beri gece kötü rğyalar gördüm hep , hissetmiştim olmayacağını.Cumartedi tekrar gel dedi doktor ama büyük ihtimalle kürtaj olacağım.Kendimi toplamaya çalışıyorum, hayırlısı böyleymiş
Denetim canım rabbim dert vermişse dermanı da vermiştir inş. O dermanı araya araya bulacağızMaalesef öyle canım.2 embriyonun ikiside en iyi kaliteydi 5aa dediler ama tuttu fakat gelişmedi demek ki embriyoların Genetiği bozukmuş.Elimizden birşey gelmiyor, eşim daha kötü benden.Onda sorun olduğu için kendini kötü hhissediyor.Eşimin kullanmadığı takviye kalmadı düzelmiyor.Biz böyle olana kadarıi deneyeceğiz herhalde
Teşekkür ederim canım hayırlısı.Bunu yaşamak gerçekten çok zormuş anlamış oldum.çabucak ve acısız gelip geçmesi dileğiyle canım . Rabbim hepimize sabır ve güç versin. hep hayırlısı diye dua ediyoruz zaten .
Çok yıprandım gerçekten hem maddi hem manevi.Üzüntüden düşünmekten başım ağrıyor ama Elden birşey gelmiyorÇok çok üzgünümne güzel gidiyordu, rahime inmişti yerini bulmuştu. Ne oluyor anlamıyorum, gerçekten işimiz çok zor, çok yıpranıyoruz, Allah dayanma gücü versin canım, sağlıklı ve güçlü evlatlar vererek yerini doldursun. Çok çabaladın, elinden geleni yaptın canım keşke böyle şeyler hiç yaşamasak
Cok uzuldum kuzumKızlar benim bebeğimin kalbi durmuş malasef zaten gelişimini de durdurmuş.Zaten hep hissediyordum birşey olduğunu , hep geriden geldi çünkü .İlk test sonucundan beri beri gece kötü rğyalar gördüm hep , hissetmiştim olmayacağını.Cumartedi tekrar gel dedi doktor ama büyük ihtimalle kürtaj olacağım.Kendimi toplamaya çalışıyorum, hayırlısı böyleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?