- 5 Ekim 2020
- 59
- 69
- 38
- 31
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #12.441
Her gun bı tarafımı kontrol ediyordum sureklı forumlara sayfalara bakıyordum kimde nasıl belırtı var dıye o yuzden telefonu bıraktımSorma imkan kendini dinleyip duruyo
Biz teseyi ilk merkezim olan özel Ankara tüp bebek merkezinde Kubilay Vicdan hocada olduk . Üroloğu yaptı ameliyata ama Kubilay hocada girdi ameliyata .Çok şükür buldu da. Alanında kesinlikle uzman , bize %40 demişti bulma ihtimali ama bulundu .merhaba, tese'yi nerde kime yaptırdınız acaba ? Bizimde yaptırmamız gerekecek, okudukça kafam daha çok karışıyor. Biraz bilgi verirseniz çokkkkkk makbule geçer :) şimdiden teşekkür ederim.
Üzülüyoruz,insanız.Burda bu duyguyu yaşayan bir sürü insan var.Hiç üzülme,olmazsa da yorulursak biraz dinlenir yine devam ederiz canım.Hep iyi olacağına inanalım.İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.Benim ismim tabloda yoktu ama 11ocakta transfer olmuştum 5.gün 2tane . Bugün test günümdü ve yine negatif olduğunu öğrendim .
Çok üzgünüm... Umarım sizlerin hakkında hayırlısı olur, sizleri tanımasam da dualarımdasınız
Sıra sende beklemedeyizYaa harika maşallah Koficim
Rabbim yüreğindeki yavrunu, rahmine koysun inşaallahArkadaslar herkese merhaba yarın test gunum transferden beri beni strese soktugu ıcın telefondan uzak duruyordum bugun duanızı istemeye geldım ınsallah hayırlı haberler alırız hepımız
Sadece tese mi oldu? Öncesinde tedavi görmedi mi?Evet eşimde azospermi var .çok şükür sperm çıktı tesede ama 4 transfer oldum toplamda 4üde negatif .. hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah . Gerçekten istediğin zaman hamile kalabilmek ne güzel nimetmiş.. umarım biz de o güzel duyguları tadarız
Istanbuldaysan bülent erol'a gidin muhakkak. Asla pişman olmazsın.merhaba, tese'yi nerde kime yaptırdınız acaba ? Bizimde yaptırmamız gerekecek, okudukça kafam daha çok karışıyor. Biraz bilgi verirseniz çokkkkkk makbule geçer :) şimdiden teşekkür ederim.
Olabilir.. amin herkesin yardımcısı olsun inşallahİlk merkezim özel Ankara tüp bebek merkeziydi. 4 embriyo döllenmişti 4ünü de 2. Günde dondurdular
Yok görmedi . Direk tese oldu. Varikosel yoktu,hormonlar da normaldi . Kalıtsal bi hastalık da yoktu,ailede de yok bu problem.Sadece tese mi oldu? Öncesinde tedavi görmedi mi?
Amin canım benim inşallahOlabilir.. amin herkesin yardımcısı olsun inşallahİlk merkezim özel Ankara tüp bebek merkeziydi. 4 embriyo döllenmişti 4ünü de 2. Günde dondurdular.
Amin ınsallahhhRabbim yüreğindeki yavrunu, rahmine koysun inşaallah
En güzeli bende bir ara bıraktım telefonu ama yeniden sardım. O değilde transferden sonra doktor dedi ki telefon görüşmelerini kısa tut karın bölgene yaklaştırma telefonu çaldıkça bakarsın uzakta dursun telefonun dedi. Benim elimden telefon düşmüyorHer gun bı tarafımı kontrol ediyordum sureklı forumlara sayfalara bakıyordum kimde nasıl belırtı var dıye o yuzden telefonu bıraktım
Hadi bakalım inşallahSıra sende beklemedeyiz
Bende oyle ya sureklı elimdeydi bırseylet yapıyordum bakıyordum sonra orguye sardım bendeEn güzeli bende bir ara bıraktım telefonu ama yeniden sardım. O değilde transferden sonra doktor dedi ki telefon görüşmelerini kısa tut karın bölgene yaklaştırma telefonu çaldıkça bakarsın uzakta dursun telefonun dedi. Benim elimden telefon düşmüyorgerçi konuşma çok yapmadım ama telefona da bakmasam sıkılıyorum iyice
Ay iyi yapmışsın valla örgü tam bir terapiBende oyle ya sureklı elimdeydi bırseylet yapıyordum bakıyordum sonra orguye sardım bende
İlk merkezdi hiçbirşey bilmiyordum Allah razı olsun tese de sperm çıktı ama transferlerde çok yıprandım , boşuna 3 transfer yaşamışsın dedi zaten diğer merkezAmin canım benim inşallah2. Günde ilk defa duydum dondurulan demekki 2
İnşallah , amiiin hepimiz için en hayırlısı en güzeli olsun ..Üzülüyoruz,insanız.Burda bu duyguyu yaşayan bir sürü insan var.Hiç üzülme,olmazsa da yorulursak biraz dinlenir yine devam ederiz canım.Hep iyi olacağına inanalım.İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.
Merhaba Bu Cd56 naturel killer testini hangi bölümde yaptırmamız gerekiyor bilginiz var mıEvet canım natural killer denilen kötü bağışıklık değeri yüksek olan anne adaylarına veriliyor, tutunan embriyoyu zararlı görüp saldıran bağışıklığı baskılıyor. Benim bu nedenle tutunan embriyom kimyasalla sonuçlandı. Şimdi yeniden yumurta topladık dün. Beşinci güne ulaşıp genetikten sağlıklı sonuç alırsak bu kez bana da serum vereceğini söyledi doktorum. Çok çok iyi yapmışsınız önden alarak. Güzel haberler ver inşallah
Testlerini transfer sonrasına bırakırsan böyle kalırsınHadi bakalım inşallahbana test almıyorlar Koficim eşimde bırakmıyor 14. Gün kan ver sadece diyor ben çatlarım o zamana kadar
Geçmiş gitmiş olsun, yat dinlen kalkmamaya çalış canım, bir daha yaşatmasın rabbimGldim kese sağlam dedi 5 e kadar yatış serum verdi rahim kasılıp embriyoyu atmasın die de 2 ilaç yazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?