Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Benim ismim tabloda yoktu ama 11ocakta transfer olmuştum 5.gün 2tane . Bugün test günümdü ve yine negatif olduğunu öğrendim .
Çok üzgünüm... Umarım sizlerin hakkında hayırlısı olur, sizleri tanımasam da dualarımdasınız 🙏🏻
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tekrarında iyi haberler alırsınız zor günler geçiriyoruz gerçekten benim eşimde azospermi sizin eşinizin azospermi sebebi belli mi acaba?

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tekrarında iyi haberler alırsınız zor günler geçiriyoruz gerçekten benim eşimde azospermi sizin eşinizin azospermi sebebi belli mi acaba?
Evet eşimde azospermi var .çok şükür sperm çıktı tesede ama 4 transfer oldum toplamda 4üde negatif .. hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah . Gerçekten istediğin zaman hamile kalabilmek ne güzel nimetmiş.. umarım biz de o güzel duyguları tadarız

Evet eşimde azospermi var .çok şükür sperm çıktı tesede ama 4 transfer oldum toplamda 4üde negatif .. hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah . Gerçekten istediğin zaman hamile kalabilmek ne güzel nimetmiş.. umarım biz de o güzel duyguları tadarız
Benim de eşime tese yapılacaktı ama gerek kalmadı opu günü sperm bulundu 2 defa sperm örneği alınmıştı. Bulunmasaydı doktor tese yapıcaktı. Bu durumda benim eşim de azospermi mi oluyor? Morfoloji sayı ve ileri hareket sıkıntılı çıkıyordu testlerde. İlk transferim kimyasal oldu. 15 kaliteli yumurtanın 7 si döllenmiş ti 3 embriyom 5. Gün olarak dondurulmuştu. Acaba sperm kaynaklı mıdır bu tutunup tutunmama olayı kafam karmakarışık.

Benim de eşime tese yapılacaktı ama gerek kalmadı opu günü sperm bulundu 2 defa sperm örneği alınmıştı. Bulunmasaydı doktor tese yapıcaktı. Bu durumda benim eşim de azospermi mi oluyor? Morfoloji sayı ve ileri hareket sıkıntılı çıkıyordu testlerde. İlk transferim kimyasal oldu. 15 kaliteli yumurtanın 7 si döllenmiş ti 3 embriyom 5. Gün olarak dondurulmuştu. Acaba sperm kaynaklı mıdır bu tutunup tutunmama olayı kafam karmakarışık
Eşim bugüne kadar 6 defa falan sperm testi verdi hiç birinde çıkmadı . Morfoloji ,ileri hareket ölçülmüyordu bile . Sizin azospermi değildir bence .
İlk merkezim de 2.gün embriyosu kondu zaten 3 transfer geçirdim yıprandım . Bahçeci de 5.güne gittik ama yine olmadı . Sperm kalitesinden mi acaba diyorum artık bilemiyorum bende siz gibi .

Ama siz şuna test gününü bekliyorsunuz olumlu düşünün derim ve inşallah güzel haberi alırsınız .🙏🏻

Kızlar, bu lutinus fitilden dolayı mıdır nedir vajianım girişinde kenarda küçük çıban gibi bişey çıktı, hemşireye sordum fitil tahriş etmiş olabilir dedi ama böyle bişey yaşayan var mı acaba aranızda? Transferimin 3. günü bugün, korktum bi engel bişey olur mu diye :((

Kızlar bugün transferin 5. Günü arada sırada adet olacakmışım gibi ağrı oluyor ve göğüsleri şişti hassaslık var dokununca ağrıyor. Off gene belirti aramaya başladım 😅
Idrar testi nezaman yapmayi dusunuyorsun canim? Belinde agriyormu? Bosuna arama benimde surekli gelip gitti belirtilerim😅

Anladım canım. Aynen öyle bilseler ki ne kadar şanslılar normal yolla hamile kalanlar. Bizimde sayılı sperm çıkışı oluyor 3 kere denedik dahaca bizimde hiç tutmadı bakalım bi donmuş embriyom var şubatta onu deniycez işte

Eşim bugüne kadar 6 defa falan sperm testi verdi hiç birinde çıkmadı . Morfoloji ,ileri hareket ölçülmüyordu bile . Sizin azospermi değildir bence .
İlk merkezim de 2.gün embriyosu kondu zaten 3 transfer geçirdim yıprandım . Bahçeci de 5.güne gittik ama yine olmadı . Sperm kalitesinden mi acaba diyorum artık bilemiyorum bende siz gibi .

Ama siz şuna test gününü bekliyorsunuz olumlu düşünün derim ve inşallah güzel haberi alırsınız .🙏🏻
Bahçecide hangi doktora gidiyosunuz acaba

Oligabilmemne sperm falan da varmış benimki o sanırım ama bilmiyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun. 2. Gün embriyonuzu nerede yaptırmıştınıız

Idrar testi nezaman yapmayi dusunuyorsun canim? Belinde agriyormu? Bosuna arama benimde surekli gelip gitti belirtilerim😅
7. Gün yapmak istiyorum ama eşim izin vermiyor evden de çıkıp test alamıyorum bırakmıyorlar salmıyolar beni anacım 😅 doktor 14. Gün kan ver dedi çok uzun Bi süre ama ya. Belim tam olarak ağrımıyor sadece adet gibi ağrı olduğunda belimde hafif geliyor ağrısı ama geçiyor sonra. Sende durumlar nasıl kaçıncı gğndeydşn ya ben kızları karıştırdım hep 😅 belki de hamileydin 😍

merhaba, tese'yi nerde kime yaptırdınız acaba ? Bizimde yaptırmamız gerekecek, okudukça kafam daha çok karışıyor. Biraz bilgi verirseniz çokkkkkk makbule geçer :) şimdiden teşekkür ederim.

Anladım canım. Aynen öyle bilseler ki ne kadar şanslılar normal yolla hamile kalanlar. Bizimde sayılı sperm çıkışı oluyor 3 kere denedik dahaca bizimde hiç tutmadı bakalım bi donmuş embriyom var şubatta onu deniycez
İnşallah hayırlısıyla bu sefer tutar senin de canım 🤲🏻

Oligabilmemne sperm falan da varmış benimki o sanırım ama bilmiyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun. 2. Gün embriyonuzu nerede yaptırmıştınıız
Olabilir.. amin herkesin yardımcısı olsun inşallah 🙏🏻 İlk merkezim özel Ankara tüp bebek merkeziydi. 4 embriyo döllenmişti 4ünü de 2. Günde dondurdular.

Back