- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #12.401
Iyi yapmışsın. Hemen telaş etme oluyor böyle şeyler canım. Hep yat olur mu? Boşver bunu sen dün nasıl geçti? Gördün mü keseniVar attim ığnemi vuruldum az sakinledi
Aynen cnm bugün 4. GündüInsallah canim benim. Bugun kacinci gun 4 muydu
Benim değil kız ben hals ikideyimAy maşallah üçüzler mi geliyor
Canım benimde 6. Haftadan itibaren sürekli kanamam var şuan 9. Haftadayım hala da devam ediyor her kanama düşük demek değil sakin ol ayaklarının altına yastık koy bol su iç ve uzanVar attim ığnemi vuruldum az sakinledi
Çok üzüldümBenim ismim tabloda yoktu ama 11ocakta transfer olmuştum 5.gün 2tane . Bugün test günümdü ve yine negatif olduğunu öğrendim .
Çok üzgünüm... Umarım sizlerin hakkında hayırlısı olur, sizleri tanımasam da dualarımdasınız
Ahh canım benim, Allah bir daha yaşatmasın, hep bu korkuyla yaşamıyor muyuz zatenBenim ismim tabloda yoktu ama 11ocakta transfer olmuştum 5.gün 2tane . Bugün test günümdü ve yine negatif olduğunu öğrendim .
Çok üzgünüm... Umarım sizlerin hakkında hayırlısı olur, sizleri tanımasam da dualarımdasınız
Rabbim en kısa sürede tekrar deneme gücü versin canım çok zor bir süreç dilerim kolay atlatır toplarsın umudunu kaybetme ;'(Benim ismim tabloda yoktu ama 11ocakta transfer olmuştum 5.gün 2tane . Bugün test günümdü ve yine negatif olduğunu öğrendim .
Günaydın canım nasıl oldun, durdu mu kanaman,ne zaman gideceksin doktoraVar attim ığnemi vuruldum az sakinledi
Ay ona yazacaktım sana yazmışım senin ikiz beybi bölünmeden devamBenim değil kız ben hals ikideyim
Amin inşallahRabbim en kısa sürede tekrar deneme gücü versin canım çok zor bir süreç dilerim kolay atlatır toplarsın umudunu kaybetme ;'(
Keşke... amin inşallahAhh canım benim, Allah bir daha yaşatmasın, hep bu korkuyla yaşamıyor muyuz zatenkeşke %100 garanti olsa tüp bebek. yeni tedavinde bebeğin hemen gelsin kollarına inşallah. Birbirimize desteğiz, duacıyız Allah razı olsun canım
Amin inşallah dediğiniz gibi sağlığımız yerinde olduktan sonra yine deneriz inşallahÇok üzüldümVardır bunda da bir hayır. zor ve uzun bir süreçten geçiyoruz hepimiz, allah sağlık sıhhat versin yine denersiniz.
Geçmiş olsun cnm üzüldüm ama hakkında hayırlısı elbet Allah vermediğinde bir sebep var sıkma canını. Var mı başka embriyon deneyecek misin tekrardanBenim ismim tabloda yoktu ama 11ocakta transfer olmuştum 5.gün 2tane . Bugün test günümdü ve yine negatif olduğunu öğrendim .
Ay maşallah darısı bize çok sevindim canım adına Allah sağlıcakla kucağına da versin inşallahKizlar cok mesaj var gece tek tek okuycm. Bugun kontrolum vardi 8 haftalik olmusuz kalbinide duydum cok sukur darisi herbirinizin basina insallahhhh
Bugün tekrarla canım testi 6. Gün erken olabilirIlk tup bebek denemem dusukle sonuclandi maalesef. Bu ay da donmus embriyo ile transferi yaptik bugun. 6. Gun transferden sonra bekliyoruz, gerci sabah idrar testi yaptim maalesef negatifti insallah tutunmustur da ben erken yapmisimdir testi.
Yaa harika maşallah KoficimDuyduk duyduk çok şükürdarısı başına beybi
Gldim kese sağlam dedi 5 e kadar yatış serum verdi rahim kasılıp embriyoyu atmasın die de 2 ilaç yazdıGünaydın canım nasıl oldun, durdu mu kanaman,ne zaman gideceksin doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?