Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Benim ismim tabloda yoktu ama 11ocakta transfer olmuştum 5.gün 2tane . Bugün test günümdü ve yine negatif olduğunu öğrendim .
Çok üzgünüm... Umarım sizlerin hakkında hayırlısı olur, sizleri tanımasam da dualarımdasınız 🙏🏻
Çok üzüldüm 😔 Vardır bunda da bir hayır. 🧿 zor ve uzun bir süreçten geçiyoruz hepimiz, allah sağlık sıhhat versin yine denersiniz. ❤️

Benim ismim tabloda yoktu ama 11ocakta transfer olmuştum 5.gün 2tane . Bugün test günümdü ve yine negatif olduğunu öğrendim .
Çok üzgünüm... Umarım sizlerin hakkında hayırlısı olur, sizleri tanımasam da dualarımdasınız 🙏🏻
Ahh canım benim, Allah bir daha yaşatmasın, hep bu korkuyla yaşamıyor muyuz zaten😞keşke %100 garanti olsa tüp bebek. yeni tedavinde bebeğin hemen gelsin kollarına inşallah. Birbirimize desteğiz, duacıyız Allah razı olsun canım

Rabbim en kısa sürede tekrar deneme gücü versin canım çok zor bir süreç dilerim kolay atlatır toplarsın umudunu kaybetme ;'(

Ahh canım benim, Allah bir daha yaşatmasın, hep bu korkuyla yaşamıyor muyuz zaten😞keşke %100 garanti olsa tüp bebek. yeni tedavinde bebeğin hemen gelsin kollarına inşallah. Birbirimize desteğiz, duacıyız Allah razı olsun canım
Keşke... amin inşallah 🙏🏻 Allah sizden de razı olsun 🤲🏻

Çok üzüldüm 😔 Vardır bunda da bir hayır. 🧿 zor ve uzun bir süreçten geçiyoruz hepimiz, allah sağlık sıhhat versin yine denersiniz. ❤️
Amin inşallah dediğiniz gibi sağlığımız yerinde olduktan sonra yine deneriz inşallah 🙏🏻 Sizlerin hakkında da hayırlısı olsun, inşallah hepimiz bir gün kavuşuruz bebeklerimize.

Geçmiş olsun cnm üzüldüm ama hakkında hayırlısı elbet Allah vermediğinde bir sebep var sıkma canını. Var mı başka embriyon deneyecek misin tekrardan

Ilk tup bebek denemem dusukle sonuclandi maalesef. Bu ay da donmus embriyo ile transferi yaptik bugun. 6. Gun transferden sonra bekliyoruz, gerci sabah idrar testi yaptim maalesef negatifti insallah tutunmustur da ben erken yapmisimdir testi.
Bugün tekrarla canım testi 6. Gün erken olabilir

Back