Aralık - Ocak Transfer olacaklar

O zamana kadar ilaç fitil iğne falan vermemiş miydi doktor
Çok üzüldüm kuzum inşallah en kısa zamanda olur ve kucağına alırsın kusura bakma çok soruyorum ama
est. bu forum zaten birbirimize sorup ogrenmemiz icin. tabiiki progesteron igne ve estradiol ilac zaten kullaniyordum. kan pihtilasma testlerim temizdi o yuzden kan sulandirici kullanmadim. Zaten progesteron ve estradiol (estrofem) hemen hemen her tup bebekte transfer oncesinden baslayarak kullaniliyor 10. haftaya kadar.

Kullanıyom geçen hafta tuttu dün de keseye gittim aradım yarına aldım randevu.
Ya çok ilginç burda senin gibi olan bir kaç arkadaş daha vardı, keseyi gördükten hemen sonra kanamaları başlayan. Belki görürler yazılanları, sana yorum yaparlar. Çok geçmiş olsun canım, telaş yapma dinlen bakalım, ayaklarını havaya dik yat canım

direkt dusuk diye dusunme ama doktor belki progesteronun falan dozunu arttirabilir.
Gitcm şans
Aynen blki geçirip yazanlar olur dedim hyrlisi nasip

Gitcm şans

Aynen blki geçirip yazanlar olur dedim hyrlisi nasip
Canım benim de aynı şekilde belli aralıklarla kanamalarım oldu çok şükür ulan iyiyiz 12+5 olduk. Ama en güzeli hemen Dr a gidip kontrol ettirmen baba proluton depot diye bir iğne Çar onu yaptırdılar 3-5 güne bir kanamanın durumuna göre progestanın da dozunu arttırdılar ki daha bugün bıraktım progestan kullanmayı stres yapma bol bol dinlen ama ne olursa olsun bence beklemeden Dr a git en azından kendini yiyip bitirmekten iyidir

Yarın gel dedi aldım sabaha hmn randevu inşallah siz gbi olsada yatıp kullanmaya raziyim bide donuk embryo die bn aynı ilaçlara dewam ediom zaten

Yarın gel dedi aldım sabaha hmn randevu inşallah siz gbi olsada yatıp kullanmaya raziyim bide donuk embryo die bn aynı ilaçlara dewam ediom zaten
Yavrum fitilin varsa atsana. Progesteron ne kullaniyorsun? Acile gidip progesteron vurdursaydın.

Canim acil kadın doğum polikliniğinde çalışan hemşire olarak şu an hastaneye gitmeni öneririm. Dr ultrasonla önce kese duruyormu ona bakar ve yerindeyse proluton depot iğne veya başka bisey yapar muhakkak.. Yarinki randevunu bekleme bence canim. Inşallah herşey yolundadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…