Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Eveeet, 5 günde bir vurulduğum var bir de ikisini vurduğumda 100TL aldııı ((
Cok abartmis. Evin onunde ozel saglik kabinine gidiyorum. Gunluk 10 veriyorum tek dozdu once. Simdi sabah aksam iki defa yapiyor buna ragmen fiyat cikarmadi. Soyup sogana ceviriyolar insani yuh be

Bilemedim badecim bir an öyle korktum gerçi kısmet olacağı varsa her şekilde olur ama ne bilim. Sen de durumlar nasıldı tek mi çift mi tuttu bazen karıştırıyorum kim hamiş hiç transferde ydi diye
Tek tuttu canim tam 8 haftalik olmusuz rahat ol guzel haberler ver

Kızlar bu estrofem fitil ıgneye dewam ederken nasıl bu kadar kanamam olabiliyor aklım almıyor
Gebelik varmı transfer mı oldunuz sonuç beklemede misiniz bende kullanıyorum bu ilaçları ama kanamam falan yok daha 10 günü geçti kullanmaya baslayali

Gebelik varmı transfer mı oldunuz sonuç beklemede misiniz bende kullanıyorum bu ilaçları ama kanamam falan yok daha 10 günü geçti kullanmaya baslayali
Bnm tuttu 2 kere kan verdim artış güzeldi dün keseyide gördüm ama bugün başıma gelen bu gayet adet başladı gbi kanamam var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…