- 6 Eylül 2019
- 769
- 1.000
- 53
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #12.361
evet pozitifti kan testinde de artis normaldi 7. haftada gelisimi durunca dusukle sonuclanmisti.7.gunden sonra normal zamanında 12.gunde de pozitif miydi daha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet pozitifti kan testinde de artis normaldi 7. haftada gelisimi durunca dusukle sonuclanmisti.7.gunden sonra normal zamanında 12.gunde de pozitif miydi daha
O zamana kadar ilaç fitil iğne falan vermemiş miydi doktorevet pozitifti kan testinde de artis normaldi 7. haftada gelisimi durunca dusukle sonuclanmisti.
Çok üzüldüm kuzum inşallah en kısa zamanda olur ve kucağına alırsın kusura bakma çok soruyorum amaevet pozitifti kan testinde de artis normaldi 7. haftada gelisimi durunca dusukle sonuclanmisti.
Duyduk duyduk çok şükürSürpriz yumurtanın kalp atışıhadi güzel haberle gel canım
Cok abartmis. Evin onunde ozel saglik kabinine gidiyorum. Gunluk 10 veriyorum tek dozdu once. Simdi sabah aksam iki defa yapiyor buna ragmen fiyat cikarmadi. Soyup sogana ceviriyolar insani yuh beEveeet, 5 günde bir vurulduğum var bir de ikisini vurduğumda 100TL aldııı((
Tek tuttu canim tam 8 haftalik olmusuz rahat ol guzel haberler verBilemedim badecim bir an öyle korktum gerçi kısmet olacağı varsa her şekilde olur ama ne bilim. Sen de durumlar nasıldı tek mi çift mi tuttu bazen karıştırıyorum kim hamiş hiç transferde ydi diye![]()
Ayyy çookkk güzellll maşallah canımya çok çok sevindim, Rabbim sağlıcakla kucağına versin insallahÇok şükür güzel geçti. 6+5 kalp atışını duyduk, kendisini gördükdarısı tüm isteyenlerin başına olsun inşaallah
![]()
Amin canım hepimize nasip etsin inşaallahAyyy çookkk güzellll maşallah canımya çok çok sevindim, Rabbim sağlıcakla kucağına versin insallah![]()
Ay hadi maşallah cnm darısı bana güzel haberler veririm inşlhTek tuttu canim tam 8 haftalik olmusuz rahat ol guzel haberler ver![]()
EvetAramızda 1 gün var![]()
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinÇok şükür güzel geçti. 6+5 kalp atışını duyduk, kendisini gördükdarısı tüm isteyenlerin başına olsun inşaallah
![]()
Insallah canim benim. Bugun kacinci gun 4 muyduAy hadi maşallah cnm darısı bana güzel haberler veririm inşlh![]()
Gebelik varmı transfer mı oldunuz sonuç beklemede misiniz bende kullanıyorum bu ilaçları ama kanamam falan yok daha 10 günü geçti kullanmaya baslayaliKızlar bu estrofem fitil ıgneye dewam ederken nasıl bu kadar kanamam olabiliyor aklım almıyor
Bnm tuttu 2 kere kan verdim artış güzeldi dün keseyide gördüm ama bugün başıma gelen bu gayet adet başladı gbi kanamam varGebelik varmı transfer mı oldunuz sonuç beklemede misiniz bende kullanıyorum bu ilaçları ama kanamam falan yok daha 10 günü geçti kullanmaya baslayali
Kalk hemen acile git hic bekleme doktorunu falan.Bnm tuttu 2 kere kan verdim artış güzeldi dün keseyide gördüm ama bugün başıma gelen bu gayet adet başladı gbi kanamam var
Aynen acile git neden gitmedin ya olmaz öyle şeyBnm tuttu 2 kere kan verdim artış güzeldi dün keseyide gördüm ama bugün başıma gelen bu gayet adet başladı gbi kanamam var
Kese oluştu sade ici daha dolu değil, normal acilemi gideyim düşük gbi mi olcak Bnm yaniAynen acile git neden gitmedin ya olmaz öyle şey