- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #12.341
Aaaa çok yapmış arkadaşımın annesi de olsa dua ede ede yapar yani o biraz abartmış aynen öyle 20 gündür kaç enjeksiyon yaptılar haddi hesabı yokbide 75tl den indirim yaptıı, şakaa gibii
Doktor et beni dedi ama belkide poliptir bize türkçesini söylemiştirCanım et beninden kastın polip galiba. Benim de gecen yil ocak ayinda alindi poliplerim hsg'li ameliyat ile benimki pamukcuk seklinde tum rahmimi sarmisti. Maalesef teshisi cok zor ben de kac kez hsg cekildim ultrason cekildim hic farkedilmedi bi kez adetim cok parcali olunca ayni doktoruma gittim ve sulu ultrasonla bakip gordu ve hemen ertesi aya ameliyata aldi. Bana doktor bu ameliyat tup bebek basarisini arttirir ama polip tekrar edebilir o yuzden 1 yil gecmeden tup bebek denememiz lazim dedi biz belki gebelige polipler engeldir diye 8 ay denedim yine gebelik olmayinca tup bebek'e basladik. Benim de operasyonum 1 saatlik anestezili bi ameliyatti. Benim bi hafta hafif kanamam oldu, ve bi iki hafta kendime dikkat ettim agir kaldirmadim, usutmedim, cok is guc yapmadim. Ama sukur oyle agrim sizim olmamisti cok hafif kramplar oluyordu
Hadi kolay gelsin hepimizeBende öyle yapıcam mecbur
Ben Azerbaycanda yasiyorum. Burda izinli.Hayırlı olsun. Sıkı sıkı tutunsun bebecikler.3 tane transfer ilk defa duyuyorum. Özel bir sebebi var mı acaba?
Ilk tup bebek denemem dusukle sonuclandi maalesef. Bu ay da donmus embriyo ile transferi yaptik bugun. 6. Gun transferden sonra bekliyoruz, gerci sabah idrar testi yaptim maalesef negatifti insallah tutunmustur da ben erken yapmisimdir testi.Doktor et beni dedi ama belkide poliptir bize türkçesini söylemiştirBende şu anda baya dikkat ediyorum. Dün okula gittim biraz üşüttüm gibi oldu hemen ağrı ve hafif kanama.geldi. Bu arada tüp bebek çalışmalarına başladınızmı. Bakalım şubatta transfer olacak benim. Rahime çizikte attılar tutunma şansını artıruyormuş.. Hepimiz inşallah emeklerimizin sonucunu alırız tatlı bebişlerle
Kaçıncı gün embriyosu. Bence çok erken yapmışsın canım. Pozitif düşün ki sonucu güzel olsun. Bakalım benimki şubatta yapılcak 2 tane yapılcak transfer inşallah güzel sonuçlar alırızIlk tup bebek denemem dusukle sonuclandi maalesef. Bu ay da donmus embriyo ile transferi yaptik bugun. 6. Gun transferden sonra bekliyoruz, gerci sabah idrar testi yaptim maalesef negatifti insallah tutunmustur da ben erken yapmisimdir testi.
Çok sağol canım. Bolca sıcak tutuyorum kendimi inşallah transfer şubatta. Hayırlısıyla güzel sonuçlanır inşCok gecmis olsun canim umarim tez vakitte toparlanirsin.. hayirlisiyla transferinide olursun doktorunu degistirdigin iyi olmusSifa dilerim
Sürpriz yumurtanın kalp atışı4'te randevum canım daha gitmedik
İnşallah tutunmuştur inşallah öyledirCanım belli olmuyor bebeğin tutunmasına bağlı bazıları geç tutunuyor 10-12.gün bcg salgılıyor
Aa öyle miydi4'te randevum canım daha gitmedik
Canim ne renk kanaman peki? Ben de keseyi gördükten sonra 2 gün kahverengi olmuştuKızlar kanamam var szce normal mi napmaliyim, bosami endişe ediyorum dün herşey normaldi keseyi gördük. Nie böyle bise gldi başıma
Normal kanCanim ne renk kanaman peki? Ben de keseyi gördükten sonra 2 gün kahverengi olmuştu
Doktorunu aradinmi canim ne dedi? Normal kan olsa da olurya hani belki yerleşme kanamasidir? Kaçıncı haftan ve progesteron vs kullanıyormuşum? Bol istirahat bol su iç canimNormal kan
5. gun tek emrbiyo . Ilk denememde 3. gun embriyosu transfer edilmisti 7. gun idrarda pozitif gormustum. Bakalim bekleyecegiz artik nasip.Kaçıncı gün embriyosu. Bence çok erken yapmışsın canım. Pozitif düşün ki sonucu güzel olsun. Bakalım benimki şubatta yapılcak 2 tane yapılcak transfer inşallah güzel sonuçlar alırız
7.gunden sonra normal zamanında 12.gunde de pozitif miydi daha5. gun tek emrbiyo . Ilk denememde 3. gun embriyosu transfer edilmisti 7. gun idrarda pozitif gormustum. Bakalim bekleyecegiz artik nasip.
Kullanıyom geçen hafta tuttu dün de keseye gittim aradım yarına aldım randevu.Doktorunu aradinmi canim ne dedi? Normal kan olsa da olurya hani belki yerleşme kanamasidir? Kaçıncı haftan ve progesteron vs kullanıyormuşum? Bol istirahat bol su iç canim
Çok şükür güzel geçti. 6+5 kalp atışını duyduk, kendisini gördükAa öyle miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?