Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Doktor et beni dedi ama belkide poliptir bize türkçesini söylemiştir Bende şu anda baya dikkat ediyorum. Dün okula gittim biraz üşüttüm gibi oldu hemen ağrı ve hafif kanama.geldi. Bu arada tüp bebek çalışmalarına başladınızmı. Bakalım şubatta transfer olacak benim. Rahime çizikte attılar tutunma şansını artıruyormuş.. Hepimiz inşallah emeklerimizin sonucunu alırız tatlı bebişlerle

Ilk tup bebek denemem dusukle sonuclandi maalesef. Bu ay da donmus embriyo ile transferi yaptik bugun. 6. Gun transferden sonra bekliyoruz, gerci sabah idrar testi yaptim maalesef negatifti insallah tutunmustur da ben erken yapmisimdir testi.

Ilk tup bebek denemem dusukle sonuclandi maalesef. Bu ay da donmus embriyo ile transferi yaptik bugun. 6. Gun transferden sonra bekliyoruz, gerci sabah idrar testi yaptim maalesef negatifti insallah tutunmustur da ben erken yapmisimdir testi.
Kaçıncı gün embriyosu. Bence çok erken yapmışsın canım. Pozitif düşün ki sonucu güzel olsun. Bakalım benimki şubatta yapılcak 2 tane yapılcak transfer inşallah güzel sonuçlar alırız

Kızlar kanamam var szce normal mi napmaliyim, bosami endişe ediyorum dün herşey normaldi keseyi gördük. Nie böyle bise gldi başıma

Kaçıncı gün embriyosu. Bence çok erken yapmışsın canım. Pozitif düşün ki sonucu güzel olsun. Bakalım benimki şubatta yapılcak 2 tane yapılcak transfer inşallah güzel sonuçlar alırız
5. gun tek emrbiyo . Ilk denememde 3. gun embriyosu transfer edilmisti 7. gun idrarda pozitif gormustum. Bakalim bekleyecegiz artik nasip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…