Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ay ben 3 sanıyorum
Benim gaz hep vardı canım ya 1.gün başladı hala da geçmedi gaz olması bence iyiye işaret
Ay hadi inşallah 2 hafta sonra iki kese gördüm diye yaz buraya valla kendi sonucumu beklerken bu kadar heyecanlanmadım
UkaderU

Hepsini hayırlı haberlerini duymayı nasib etin Allahım. Benim 16ocak 5.gün embriyosu. 3tane transfe oldu

Reçetem var, reçetemi alır gider vurdururum o halde

Eveeet, 5 günde bir vurulduğum var bir de ikisini vurduğumda 100TL aldııı ((
Yazık günah vermeyin devlet acile gidin ücretsiz yapılıyor prolutan ignemi ben acilde yaptırıyorum devlette recetemi gösterip ücret falan alinmiyo özel de de ben bı yaptırdım 10 TL aldı 50 tl nedir yahu

Bide arkadaşımın annesi dediniz yani eşim günlük iğnelerimi hiç vuramadi başladığımızdan beri komşuma vurdurdum hepsini anneme gelince de annem devam etti söyleyim geçmişe dönük ücret alsınlar benden

Ben de onlardan yaptım , 2tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti . 9.gün bugün Negatif çıktı o yüzden merak ettim .
Ben gibi idrarda negatif görüp , test günü kanda pozitifi gören oldu mu acaba ?
Canım belli olmuyor bebeğin tutunmasına bağlı bazıları geç tutunuyor 10-12.gün bcg salgılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…