- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.888
- 528
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #12.321
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canim aksam tv karsisinda misal cayin yani bos olmuyorYani kaçamaklar oluyo ben bile yapıyorumherşeyi bı anda kesemeyiz bol su içmeye özen göster kuzum ama
Rica ederim canim cumlemize inshaAllahDetaylı cevap için çok teşekkür ederim. Umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız![]()
Bacım bugün 4. Günüm hiç bir belirtim yok benim dün biraz gaz vardısenin bu zamanların nasıldı ne tür belirtilerin vardı
Çook teşekkür ederim 2derim amiin hepimiz bebişleri sağlıkla alalım kucağımızaYaaa işte bu kadaaaaarçok sevindim canım Allah tamamına erdirsin inşaallah
halt yemiş o hemşireler
![]()
Bende öyle yapıcam mecburBen acile gidip vurduruyorum eşim cesaret edemezdi sanırsam bende guvenemezdim
Eveeet, 5 günde bir vurulduğum var bir de ikisini vurduğumda 100TL aldıııNasil yani igne basi 50 derken ???? Her igne vurdugunda 50 mi aliyor yani ???
Hepsini hayırlı haberlerini duymayı nasib etin Allahım. Benim 16ocak 5.gün embriyosu. 3tane transfe oldu
2020 ÇILGIN ANNELERaralık-ocak-şubat
ANA ADITRANSFER
TARİHİEMBRİYO
SONUÇ
PlutonMerkez
belirsiz 5.gün
Embriyo-
@Semaknc 14
Aralık5.gün
Embryo-
@Ssevincli 14
Aralık5.gün
embryo-
@Bade_badee 14
Aralık5.gün
Embryo-
@ayseeeserkannn
17
Aralık3gün
Embryo-
@AaGg 19
Aralık5.gün
Embryo-
@Snmdndr 15
Aralık5.gün
Embryo-
@Nooram 12
Aralık5.gün
Embryo-
@MatMag 8
Aralık3.gün
Embryo-
@dekrsz 10
Aralık5.gün
Embryo-
@Elftncr72 24
Aralık5.gün
Embryo-
@efuulimm 11
Aralık5.gün
Embryo-
@Boncukboncuk33 8
Aralık5.gün
Embryo-
@Oaktree 12
Aralık3.gün embryo -
@Elftncr72 24
Aralık5.gün
Embryo-
@Nursevim03 12
Aralık5.gün
Embryo-
@DUYGUSAHIN86 10
Aralık5.gün
Embryo-
@Mukuu2004 21
Aralık3.gün
Embryo-
@DuruDur 18
Aralık5.gün
Embryo-
@afrartis 14
Aralık5.gün
Embryo-
@Yellewangel23 21
Aralık3.gün
Embryo-
@EylulAdaArs 18
Aralık3.gün
Embryo-
@karrtanesiii 17
Aralık5.gün
Embryo-
@Khkh 21
Aralık5.gün
Embryo-
@dilek3829 24
Aralık3.gün
Embryo-
@elif5 23
Aralık4.gün
Embryo-
@wenebe 2
Ocak5.gün
Embryo-
@mumiscoming ocak embryo -
@Ayfer arslan 25
Aralık3.gün
Embryo-
@zzazu 25
Aralık5.gün
Embryo-
@Meleqimmelek7890 31
Aralık5.gün
Embryo-
B Beklenenmucizemgeldi 13
Ocak3.gün
Embryo-
Reçetem var, reçetemi alır gider vurdururum o haldeAcil de de olsa reçete istiyorlar ben haftalık prolutan da acil e gidiyorum 2 haftadır ecz nin verdiği reçete gösteriyorum vuruyo sağlık ocağı da yapar galiba aile doktorunun hemşiresi evde olsam sağlık ocağına giderim ama annemlerdeyim acil daha garanti geldi sağlık ocağı misafirim diye yapmazsa
Yok ateşlenmesin yanaktan küçücükYine fitiller ateşleniyor![]()
![]()
Çok havalısınız hanım efendiHahahha tabi yanaktan o da yüz verirsem![]()
4'te randevum canım daha gitmedikGiyotin mi? Ne yaptin canim
Yazık günah vermeyin devlet acile gidin ücretsiz yapılıyor prolutan ignemi ben acilde yaptırıyorum devlette recetemi gösterip ücret falan alinmiyo özel de de ben bı yaptırdım 10 TL aldı 50 tl nedir yahuEveeet, 5 günde bir vurulduğum var bir de ikisini vurduğumda 100TL aldııı((
Yaa sorma ne demezsinÇok havalısınız hanım efendi![]()
bide 75tl den indirim yaptıı, şakaa gibiiYazık günah vermeyin devlet acile gidin ücretsiz yapılıyor prolutan ignemi ben acilde yaptırıyorum devlette recetemi gösterip ücret falan alinmiyo özel de de ben bı yaptırdım 10 TL aldı 50 tl nedir yahu![]()
Komşunuz ve anneniz köşeyi döner vallaBide arkadaşımın annesi dediniz yani eşim günlük iğnelerimi hiç vuramadi başladığımızdan beri komşuma vurdurdum hepsini anneme gelince de annem devam etti söyleyim geçmişe dönük ücret alsınlar benden![]()
Canım belli olmuyor bebeğin tutunmasına bağlı bazıları geç tutunuyor 10-12.gün bcg salgılıyorBen de onlardan yaptım , 2tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti . 9.gün bugün Negatif çıktı o yüzden merak ettim .
Ben gibi idrarda negatif görüp , test günü kanda pozitifi gören oldu mu acaba ?
Hayırlı olsun. Sıkı sıkı tutunsun bebecikler.Hepsini hayırlı haberlerini duymayı nasib etin Allahım. Benim 16ocak 5.gün embriyosu. 3tane transfe oldu![]()