Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Arkadaslar merhaba, yaklasik 3 hftadir mesajlarinizi okuyorum ve hep dua ediyorum pozitifi gorenlere de negatif olanlara da. Ben de bgn regl oldm, bahceci fulyaya gitmstm aralik ayinda reglinizin 2-3.gunu gelirsiniz demislerdi, yarin icin randevu aldm, cok korkuyorum her surecten bnm icin de dua edebilir misiniz? bir de bahceci fulyadan olan arkdslar var ise etrafinda eczane var mi veya oralardan igneleri alabiliyoruz mu? ben sehirdiisindan ve kucuk bir ilden gelecegim (Kirklareli) buradan temin edebilir miyim
bilemiyorum, cok tesekkurler her sey icin smdiden

Bn bursadayim ankarada olan arkdaslar bilgi verebilir cnm ilaç konusunda. Tabikide dua ederiz En kuvvetli silahımız Rabbim hyrli şekilde neticelendirsin bu yolda yormadan evladını kucağına alabilmeyi nasip EYLESİN. Maddi manevi darda koymasin.

Hangi ilaçlar la Ankara'dayim ben

Amin canim, cok cok sagolasin, cekilen skntilari gordukce oyle korkuyorum ki, Allah emeklerimizi zayi etmesin insallah

Hangi ilaçlar la Ankara'dayim ben
Canım cok tesekkurler ben yarın iğnelere başlarım sanırım, reglimin 2.gunu, daha tedaviye yeni baslanacak, sureci blmyrm ama igne kullaniliyor sanirim yumurta buyutmek icin, bahceci fulyaya randevu aldm da cevresinde eczane var mi ve igneler orada oluyor mu diye sormak istedim, ben kirklarelinde yasiyorum burasi asiri kucuk bi yer burada bulamayabilitim belki

İlaçlar değişik uygulaniyo bence farklı markalar verenler var ben bahcecide olmadım başka klinikte oldum ama çevresinde vardır ecz falan oralardan temin edebilirsin kendi evimin ordaki ecz de bulamamıştım bu ilaçları hastane çevresinden almıştık biz bana 2.gunu gittiğimde gonalf 450 ile başlamıştı 6 gün sonra tekrar gitmiştim tekrar gonalf ve cetrotide vermişti kontrollere cagirmisti 2 3 günde bı sonra çatlatma ignesini vermişti canım çatlama ignesinden 2 gün sonra toplamayı 3 gün sonra da transferi yapmıştık beklemedeyim şu an

Belki senin yumurtalar 5.gune gider 5.gun trasnfer eder o değişkenlik gösteriyor benim 3.gun transfer edildi 5.gune gelemedi kalan yumurtam

Canimmm buyuk kismini atlatmissin, bebegin seninledir insallah ve pozitif haberini verdigin mesajini da goruruz yakin zamanda, zaman su gibi aksin senin icin

Belki senin yumurtalar 5.gune gider 5.gun trasnfer eder o değişkenlik gösteriyor benim 3.gun transfer edildi 5.gune gelemedi kalan yumurtam
benim amh dusuk canim yas da 33 yumurtalarim kaliteli de cok da olmayabilir, Alllah hayirlisini versin insallah canim, her asamasindan cok tedirgin ve kaygiliyim bu nedenlerle ama en azindan bunu da denemedik dememek icin giridk bu yola bakalim

İnşallah canım seninde guzek geçer umarım sakin stres yapma toplamada zaten uyuyosun uyanınca biraz adet agrisi gibi ağrım oldu geçti sonra transfer anı çok güzel doktor o güzel bilgilendirerek yaptı ki gördüm ekrandan falan ben nasıl yerleştirdiğini falan sakın kendini kasma o anda bebeğini düşün ve idrara çok sıkışık git geceki idrarını yapmadan ben sabah çıkmıştım sonra su octim hastaneye kadar ama yeterli gelmedi karın içini görebilmek için biraz ugrastirdim ultrason fotosuna bakıp embriyomun bebislerimi seviyorum 7 gündür
Canimmm buyuk kismini atlatmissin, bebegin seninledir insallah ve pozitif haberini verdigin mesajini da goruruz yakin zamanda, zaman su gibi aksin senin icin

benim amh dusuk canim yas da 33 yumurtalarim kaliteli de cok da olmayabilir, Alllah hayirlisini versin insallah canim, her asamasindan cok tedirgin ve kaygiliyim bu nedenlerle ama en azindan bunu da denemedik dememek icin giridk bu yola bakalim
Tedirgin olma akışına bırak streste sokma kendini ve yemek icmene dikkat et kabız olma sebze meyve beslen protein ağırlıklı vs beslen güzelce

u
Canimmm cok tesekkurler allah razi olsn, Allah tamamina erdirsin insallah, cok heyecanlandm senin adina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…