Aralık - Ocak Transfer olacaklar

E Ecem41 arayıp bulamamıştı en son hatırladığım. başka bir ilaç aldığını söyledi ama belki ilerdeki günler için lazım olabilir canım . bu ince düşüncen içinde herkes adına teşekkür ederim.

Kızlar şimdi aradılar 17 taneden 11 tanesi işleme alınmış cuma tekrar arıyacagız demısler
Canım olabilir böyle şeyler, hatta 11 tanenin içinden döllenmeyenler de çıkabilir. Hiç canını sıkma, hepimizin başına geldi, benim de 14 taneden 10 tanesi işleme alındı,6sı döllendi 5i 5. Güne gitti. İnşallah ilk denemende tutar da kalan embriyolarını kardeş yapmak için kullanırsın ilerde

Benım 17 yumurtadan 15 tanesi olgunmus 11 tanesi işleme alınmış ınsallah 5 günü tamamlarda da blastokist olarak transfer yaparlar zaten 2 tane transfer yapacaklar daha doktor eğer 5 gune zor ulasır blastokist ten çıkmazsa ngs işlemı yapacaklar yurt dısına gonderecekler emrıyoları ınsallah gerek kalmaz

Ay sorma zaten o kadar çok bilgi sahibi okuyoruz ki tüp bebek merkezinde çalışabiliriz aynen fazlası zarar herşey dozunda oldukça sıkıntı yaratmaz bence de eski zamanlarda insanlar hiç birşey bulamıyorum yemek için ama topaç topaç çocuklar oluyodu artık herşey hassas olmuş durumda ne diyim. Umarım herkesin yüzü güler bakalım snuçlarımız ne olacak

Ay valla çok iyi yapmışsın anneler İstanbulda biz urfada tüp bebeği antepte yaptırdık anneler yakın olsa direk anneme gider kalırdım ama anca annemi getirttim. En güzeli valla anacınla rahat rahat takıl Bi şekilde stres sebebi olabiliyor bunlarda var o potansiyel

Detaylı cevap için çok teşekkür ederim. Umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

Şimdi gebelik düşünür düşünmez folik le baslaniyo vitaminler bilmem neler eskiden bunlar yoktu sağlıklıca doğumlar oluyodu yediğimiz içtiğimiz herşey sıkıntılı tabi vücutlar da sıkıntı veriyo Allah yardımcımız olsun

Korkma bende kesin tutmadi demistim. Sen yinede temkinli ol. Ofkeyle kalkan zararla oturur. Onca emek sonucta
Bilemedim badecim bir an öyle korktum gerçi kısmet olacağı varsa her şekilde olur ama ne bilim. Sen de durumlar nasıldı tek mi çift mi tuttu bazen karıştırıyorum kim hamiş hiç transferde ydi diye

Canim sakin oyle dusunup kendini suclama bebegin insh tutunmustur.. ben aha 12 haftama giriyorum hc bir tik yok Rahat ol daha basindasin yolun daha nice pozitifler keseler gorecegiz Allah izin verirse
Ay hadi inşallah dediğin gibi olur. Sana da maşallah canım benim sağlıcakla kucağına da al inşallah darısı da bize biz de o haberleri veririz inşallah

İnşAllah öyledir be canım ne bilim insan tedirgin oluyor. Tüm ruh dengem şaştı vallahi daha ilk transferin ilaçları vücudumdan çıkmadan ikinciye başladım gerçekten bu ilaçlar hormonlar çok etkiliyor

Ben de onlardan yaptım , 2tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti . 9.gün bugün Negatif çıktı o yüzden merak ettim .
Ben gibi idrarda negatif görüp , test günü kanda pozitifi gören oldu mu acaba ?
Canını hemen sıkma canım. İdrara geç geçebiliyor. Benim arkadaşımın oldu. Gününden önce idrarda negatifti. Test günü kanda 300ün üstünde çıktı. Olumlu düşünmek en önemli etkenlerden biri

Sen transferden öncede böyleydin, şu sinirini biraz rafa kaldır tatlım. 9 ay falan, bebişde sinirli olur bak. Çekersin sonra
Ahaha Aygül iyi dedin ya dimi transferden öncede vardı bu hallerim. Ben zaten normalde de sinirli stresli takıntılı Bi insanım inşallah aşarım valla çocuklarım ben gibi olmasın pamuk gibi olsunlar

Doğru diyorsun aynen öyle yediğimiz içtiğimiz de hep sıkıntı var. Amin inşallah canım Allah yardımcımız olsun

Kızlar Bnde çok şükür ultrosona gittim dün herşey yolunda 2 şubata randevu aldım Inşallah hyrlisiyla güzel neticeler alırım. Sade keseye bakıldı önümüzdeki randevu daha mühim. Sabırla beklemeye başladım aldım 4 kutu ığnemi, ılaclari stokladım napalim devam şikayetim de yok ytrki hyrlisiyla yolunda gitsin herşey
Blki kalp atışını filan duyunca inanırım bn hâlâ hazmedemedim bu durumu. Zaman durdu sanki.

İnşallah dediğiniz gibi olur yarın test günüm ,umarım kanda pozitifi görürüm allahım hepimize hayırlınve sağlıklı evlatlar versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…