ciceklerlemutlu
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 18 Ocak 2021
- 36
- 41
- 3
- 27
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #12.281
Normal ucuz olanlardan yaptımHayırlı olsun inşallahErken gebelik testi mi yoksa normal ucuz olanlardan mı yaptınız acaba
İsteyen herkese Allah ım nasip etsinHayırlı olsun inşallahErken gebelik testi mi yoksa normal ucuz olanlardan mı yaptınız acaba
E Ecem41 arayıp bulamamıştı en son hatırladığım. başka bir ilaç aldığını söyledi ama belki ilerdeki günler için lazım olabilir canım . bu ince düşüncen içinde herkes adına teşekkür ederim.Kızlar merhaba.. Çoğunuz biliyorsunuz 2. Tüp bebek tedavimi beklerden doğal yoldan gebe kalmıştım . Bugün çok şükür ki kalp atışlarını da duydum
Elimde 17 flakon prolutex 25 mg var. Gerçekten ihtiyacı olan birine ücret talep etmeden sadece kargo karşılığı göndermek isterim. Varsa almak isteyen özelden yazabilir bana ❤
Ben de onlardan yaptım , 2tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti . 9.gün bugün Negatif çıktı o yüzden merak ettim .Normal ucuz olanlardan yaptım
Canım olabilir böyle şeyler, hatta 11 tanenin içinden döllenmeyenler de çıkabilir. Hiç canını sıkma, hepimizin başına geldi, benim de 14 taneden 10 tanesi işleme alındı,6sı döllendi 5i 5. Güne gitti. İnşallah ilk denemende tutar da kalan embriyolarını kardeş yapmak için kullanırsın ilerdeKızlar şimdi aradılar 17 taneden 11 tanesi işleme alınmışcuma tekrar arıyacagız demısler
Benım 17 yumurtadan 15 tanesi olgunmus 11 tanesi işleme alınmış ınsallah 5 günü tamamlarda da blastokist olarak transfer yaparlar zaten 2 tane transfer yapacaklar daha doktor eğer 5 gune zor ulasır blastokist ten çıkmazsa ngs işlemı yapacaklar yurt dısına gonderecekler emrıyoları ınsallah gerek kalmazCanım olabilir böyle şeyler, hatta 11 tanenin içinden döllenmeyenler de çıkabilir. Hiç canını sıkma, hepimizin başına geldi, benim de 14 taneden 10 tanesi işleme alındı,6sı döllendi 5i 5. Güne gitti. İnşallah ilk denemende tutar da kalan embriyolarını kardeş yapmak için kullanırsın ilerde
Ay sorma zaten o kadar çok bilgi sahibi okuyoruz ki tüp bebek merkezinde çalışabilirizSagol canim insallah hepimizin olumlu sonuclar alir, saglikla hayirla kucagimiza aliriz bebeklerimizi. Evet tabii dusuk degerle de yine de tutunan var ama en azindan bunlari bilirsek daha hazirlikli oluruz her sonuca diye dusunuyorum. zaten sahsi hobim oldu tup bebek makalesi okumak
Yani bu sebze mevyelerin de yine en onemlisi olcusu. Oturup bi ananas bitirmedikce cok sorun olmaz Allahin izniyle her sey dozun da guzel. Yine bilimsel makalelerde okudugum kadariyla ozellikle infertilite sorunu yasayan insanlar kafeini birakinca dogurganliklari arttigi tedavilerde sansin yukseldigi yaziyordu o yuzden ilaclara basladigimdan beri kahve/cay/yesilcay tuketmiyorum. tuketmek dusurur diye bisey yok ama ben sadece ihtimali yuksek tutmaya calisiyorum.
Ay valla çok iyi yapmışsın anneler İstanbulda biz urfada tüp bebeği antepte yaptırdık anneler yakın olsa direk anneme gider kalırdım ama anca annemi getirttim. En güzeli valla anacınla rahat rahat takıl Bi şekilde stres sebebi olabiliyor bunlarda var o potansiyelÖyle oluyo ya bı sure sonra cildiriyor insan o yüzden transfer günü hemen kendimi annemmlere bıraktirdim oda durdu 1 2 gün eve işe postaladim rahat rahat anacuğumla takılıyorum evde olsam stres olcak benide etcek hiç gerek yoktu
Hahahha tabi yanaktan o da yüz verirsemStreslisiniz şimdi bu dönem. Beklemeler kolay olmuyor. Senin kadar o da stres yapiyordur. Öpüşün barışın bu gece (ama yanaktan)
Detaylı cevap için çok teşekkür ederim. Umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınızBu pgtnin bizde genis capli arastirmasi oldu soy agacina bakilip genetik problemin karsilastirilmasi yapildi iki ailelerdede otomal resesif hastalik saptandiginda pgt oneriliyor yani tup bebek mecburi kiliniyor.. buda iki ayri taramadan gecti bizde hem otosomale bakildi hemde ngs yapildi bu ngs de genelde pgt diye biliniyor ama farkli bir tarama.. down sendromuna bakiliyor bu da tek embryo fiyati dedikleri sey biz 4 tane embryo ya €850,- verdik tanesi 250$ di ozamanlar bunu herkeze onermiyor drlar veya cogu insan fiyattan dolayi yaptiramiyor keske daha uygun olsa herkezinki ilkinde tutabilir cok fazla gorulen bir problem aslinda embryolarin kalitesinden ziyade genetigi de cok onemliymis.. umarim embryolariniz saglikli cikarRabbim maddi manevi yardimciniz olsun
Şimdi gebelik düşünür düşünmez folik le baslaniyo vitaminler bilmem neler eskiden bunlar yoktu sağlıklıca doğumlar oluyodu yediğimiz içtiğimiz herşey sıkıntılı tabi vücutlar da sıkıntı veriyo Allah yardımcımız olsunAy sorma zaten o kadar çok bilgi sahibi okuyoruz ki tüp bebek merkezinde çalışabilirizaynen fazlası zarar herşey dozunda oldukça sıkıntı yaratmaz bence de eski zamanlarda insanlar hiç birşey bulamıyorum yemek için ama topaç topaç çocuklar oluyodu artık herşey hassas olmuş durumda ne diyim. Umarım herkesin yüzü güler bakalım snuçlarımız ne olacak
Bilemedim badecim bir an öyle korktum gerçi kısmet olacağı varsa her şekilde olur ama ne bilim. Sen de durumlar nasıldı tek mi çift mi tuttu bazen karıştırıyorum kim hamiş hiç transferde ydi diyeKorkma bende kesin tutmadi demistim. Sen yinede temkinli ol. Ofkeyle kalkan zararla oturur. Onca emek sonucta
Ay hadi inşallah dediğin gibi olur. Sana da maşallah canım benim sağlıcakla kucağına da al inşallah darısı da bize biz de o haberleri veririz inşallahCanim sakin oyle dusunup kendini suclama bebegin insh tutunmustur.. ben aha 12 haftama giriyorum hc bir tik yokRahat ol daha basindasin yolun daha nice pozitifler keseler gorecegiz Allah izin verirse
İnşAllah öyledir be canım ne bilim insan tedirgin oluyor. Tüm ruh dengem şaştı vallahi daha ilk transferin ilaçları vücudumdan çıkmadan ikinciye başladım gerçekten bu ilaçlar hormonlar çok etkiliyorOlmamıştır merak etme o kadar yürümekle kalkmakla falan. Böyle zamanlarda insan hassas oluyor hormonlarda tetikliyor sanırım stres baskı derken herşey üst üste geliyor yalnız değilsin bende bazen tedavilerde aynı şeyleri yaşadım insan kendine hakim olamıyor bazengeçer gider sen kendini de eşini de üzme boşver
Canını hemen sıkma canım. İdrara geç geçebiliyor. Benim arkadaşımın oldu. Gününden önce idrarda negatifti. Test günü kanda 300ün üstünde çıktı. Olumlu düşünmek en önemli etkenlerden biriBen de onlardan yaptım , 2tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti . 9.gün bugün Negatif çıktı o yüzden merak ettim .
Ben gibi idrarda negatif görüp , test günü kanda pozitifi gören oldu mu acaba ?
Ahaha Aygül iyi dedin ya dimi transferden öncede vardı bu hallerim. Ben zaten normalde de sinirli stresli takıntılı Bi insanım inşallah aşarım valla çocuklarım ben gibi olmasın pamuk gibi olsunlarSen transferden öncede böyleydin, şu sinirini biraz rafa kaldır tatlım. 9 ay falan, bebişde sinirli olur bak.Çekersin sonra
İlk transferimde eşim bana hurma yedirip durmuştuEvet bende öyle okumuştum.
Doğru diyorsun aynen öyle yediğimiz içtiğimiz de hep sıkıntı var. Amin inşallah canım Allah yardımcımız olsunŞimdi gebelik düşünür düşünmez folik le baslaniyo vitaminler bilmem neler eskiden bunlar yoktu sağlıklıca doğumlar oluyodu yediğimiz içtiğimiz herşey sıkıntılı tabi vücutlar da sıkıntı veriyo Allah yardımcımız olsun
İnşallah dediğiniz gibi olur yarın test günüm ,umarım kanda pozitifi görürümCanını hemen sıkma canım. İdrara geç geçebiliyor. Benim arkadaşımın oldu. Gününden önce idrarda negatifti. Test günü kanda 300ün üstünde çıktı. Olumlu düşünmek en önemli etkenlerden biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?