Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Hahah ay ne güldüm şekerim ya

Çok çok güzel.Ben yazdıklarından o enerjiyi ve pozitifliği alabildim zaten.Yeni transferin Ocak kaç gibi olacak?

Çok çok güzel.Ben yazdıklarından o enerjiyi ve pozitifliği alabildim zaten.Yeni transferin Ocak kaç gibi olacak?
14'ünde adet olabilirsem ilk haftasi olurum diye tahmin ediyorum. Aderim düzenlidir ama geçen ay opudan ötürü erken adet oldum. Ne zaman başlar hiç bilmiyorum sen ne zaman adet olursun?

Senin arkan sağlam tabi kızın kuyusunu kazdınız burda basın açıklamasını dört gözle bekliyoruz

Senin eşinin ne sıkıntısı vardı?
benim eşimşn sperm sayıları azdı .1 milyon canlı 600 bin morfoloji 2 hız 15 öyle bişidi.
biz öncesimde cocuk denemesi yapmadık haberimiz yoktu testis kanseri oldu . o sıra kemoterapi görürsw diye soerm dondurun dediler o zaman ortaya cıktı sayı azlıgı 3 bucuk yıl bosuna korunmusuz

Valla ilk sene olmasın dediğimiz halde hiç korunmadık. Eşim dedi ki kaç çocuğumuz olursa olsun korunmayalım. Zaten korunma da yüzde 99 koruyor. Kısmet olacaksa yüzde 1'e denk gelir olur dedi. Zorluğunu bilmiyor atıyor bol keseden Tamm dedim. 9 yıl olcak bekliyoruz sonra tese ile mi aldılar spermi?

eşimin sperm cıkışı var diye normal örnek verdi , eşimde korunmak şstemiyordu canım ben başlarda bebek düşünmüyrdum konu benle alaklıydı ilk ögrendigmde yıkıldım o yüzden . istedim ama düşünmemiştim . meger ne cok istiyormuşum

ha birde birinci evre cıktı kanser cok sükğr kemoterapi görmedi sadecw tek testisi alındı . ona ragmen ameliyatdan daha cok cıktı ve ben doktorları dinlemedim cünkğ eşimi kimse arastırmadı . ımpry teatrıo bir se doktorun verdigi promwn k ve güzel beslenme caksır suyu hepsini kullandım :) hormonlarını takip ederek ki her ay kontrolü var düzenli kanswr sebebli

Benimkinde ileri hareketli hiç yoktu. Takviyelerle bide tesa ile alındı. Yüzde 85 hareketli çıktı. Bana da umut oldu senin durumun. Çünkü öyle anladım ki hareketlilik kalitesi spermin

ben hemşirelere tesa yapalım dedim . embryologa da speem konteol ettirdik kötü durmuyor spermler dedi. kötü olsa yapalım derdik ilk denemeniz dedi

Ay canım Rabbim tekrar yaşatmasın inşaallah biz de teatrio impryl emodex keçiboynuzu özü çörekotu yağı aldık eşime. 5 ay kullandı. 2 ay da hormonunu yükseltmek için merional ve ovitrelle kullandi. Karşılığını alırız inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…