- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
Hahah ay ne güldüm şekerim yaAy adet bekliyorduk, şimdi bide yarın akşamı bekletopik sahibi basın açıklaması yapıcak yarın saat 19.00'da bence beni herkese tek tek şikayet etti. Ondan cezalandırdılar. Sen kofiyle nasıl uğraşırsın diye
Çok çok güzel.Ben yazdıklarından o enerjiyi ve pozitifliği alabildim zaten.Yeni transferin Ocak kaç gibi olacak?Beni şuan olumsuz olarak etkilemiyor. Olabilir böyle şeyler insanlar için. Rabbim bu kadar bonkör davranmış, güzel bir anne baba, kardeşler, eş, sağlık, geçim, idrak vermiş. Bunu yaşadım diye hayata küsersem Rabbime karşı nankörlük etmiş olurum. Kaldı ki bu yaşadığımın da ahirette bir mükafatı vardır inşaallahben gayet umutlu ve pozitifim
Olsun sizinkiler de 21 süprizleri olur inşInşaallah hepiniz pozitiflenin canımmmben ocakçıyım malum
14'ünde adet olabilirsem ilk haftasi olurum diye tahmin ediyorum. Aderim düzenlidir ama geçen ay opudan ötürü erken adet oldum. Ne zaman başlar hiç bilmiyorumÇok çok güzel.Ben yazdıklarından o enerjiyi ve pozitifliği alabildim zaten.Yeni transferin Ocak kaç gibi olacak?
Güzel bir açılış yaparız inşaallah havali havalıOlsun sizinkiler de 21 süprizleri olur inş
Sizin yaş kaçtı ? Yani ben zaten ikiz istiyorum inşallah allahım nasip eder . olmazsa da en azından belki birinden biri tutarBen de böyle bir şey istesem mi düşüyorum.O yüzden sordum.Tabi doktorun dediğine uyacağız ama.
Dediğim gibi her yerde aynı değil zaten kimisi tek daha iyi diyor kimisi çiftBende çift istedim doktor yasal değil kabul etmedi ilk deneme olduğu için ve yaştan dolayı
Senin arkan sağlam tabi kızın kuyusunu kazdınız burdaAy adet bekliyorduk, şimdi bide yarın akşamı bekletopik sahibi basın açıklaması yapıcak yarın saat 19.00'da bence beni herkese tek tek şikayet etti. Ondan cezalandırdılar. Sen kofiyle nasıl uğraşırsın diye
Adet beklediğine göre sen de ocakta olucaksınMerhabalar bende alın araniza bende adeti bekliyorum.dondurulmus transfer için.2021 bize uğurlu gelir inşallah
Aynen meraktan çatlicamSenin arkan sağlam tabi kızın kuyusunu kazdınız burdabasın açıklamasını dört gözle bekliyoruz
Allah gönlüne göre versin canımSizin yaş kaçtı ? Yani ben zaten ikiz istiyorum inşallah allahım nasip eder . olmazsa da en azından belki birinden biri tutar
Senin eşinin ne sıkıntısı vardı?Benden de 11 tane toplandı. 9 una işlem yapıldı 7 si olgundu. 6 si 5 inci güne gitti . Bizde de erkek problemi vardı. Ama ben eşime resmen 29. Yol bakımına aldim
benim eşimşn sperm sayıları azdı .1 milyon canlı 600 bin morfoloji 2 hız 15 öyle bişidi.Senin eşinin ne sıkıntısı vardı?
Valla ilk sene olmasın dediğimiz halde hiç korunmadık. Eşim dedi ki kaç çocuğumuz olursa olsun korunmayalım. Zaten korunma da yüzde 99 koruyor. Kısmet olacaksa yüzde 1'e denk gelir olur dedi. Zorluğunu bilmiyor atıyor bol kesedenbenim eşimşn sperm sayıları azdı .1 milyon canlı 600 bin morfoloji 2 hız 15 öyle bişidi.
biz öncesimde cocuk denemesi yapmadık haberimiz yoktu testis kanseri oldu . o sıra kemoterapi görürsw diye soerm dondurun dediler o zaman ortaya cıktı sayı azlıgı 3 bucuk yıl bosuna korunmusuz
eşimin sperm cıkışı var diye normal örnek verdi , eşimde korunmak şstemiyordu canım ben başlarda bebek düşünmüyrdum konu benle alaklıydı ilk ögrendigmde yıkıldım o yüzden . istedim ama düşünmemiştim . meger ne cok istiyormuşumValla ilk sene olmasın dediğimiz halde hiç korunmadık. Eşim dedi ki kaç çocuğumuz olursa olsun korunmayalım. Zaten korunma da yüzde 99 koruyor. Kısmet olacaksa yüzde 1'e denk gelir olur dedi. Tamm dedim. 9 yıl olcak bekliyoruzsonra tese ile mi aldılar spermi?
ha birde birinci evre cıktı kanser cok sükğr kemoterapi görmedi sadecw tek testisi alındı . ona ragmen ameliyatdan daha cok cıktı ve ben doktorları dinlemedim cünkğ eşimi kimse arastırmadı . ımpry teatrıo bir se doktorun verdigi promwn k ve güzel beslenme caksır suyu hepsini kullandım :) hormonlarını takip ederek ki her ay kontrolü var düzenli kanswr sebebliValla ilk sene olmasın dediğimiz halde hiç korunmadık. Eşim dedi ki kaç çocuğumuz olursa olsun korunmayalım. Zaten korunma da yüzde 99 koruyor. Kısmet olacaksa yüzde 1'e denk gelir olur dedi. Zorluğunu bilmiyor atıyor bol kesedenTamm dedim. 9 yıl olcak bekliyoruz sonra tese ile mi aldılar spermi?
Benimkinde ileri hareketli hiç yoktu. Takviyelerle bide tesa ile alındı. Yüzde 85 hareketli çıktı. Bana da umut oldu senin durumun. Çünkü öyle anladım ki hareketlilik kalitesi spermineşimin sperm cıkışı var diye normal örnek verdi , eşimde korunmak şstemiyordu canım ben başlarda bebek düşünmüyrdum konu benle alaklıydı ilk ögrendigmde yıkıldım o yüzden . istedim ama düşünmemiştim . meger ne cok istiyormuşum
Ay canım Rabbim tekrar yaşatmasın inşaallahha birde birinci evre cıktı kanser cok sükğr kemoterapi görmedi sadecw tek testisi alındı . ona ragmen ameliyatdan daha cok cıktı ve ben doktorları dinlemedim cünkğ eşimi kimse arastırmadı . ımpry teatrıo bir se doktorun verdigi promwn k ve güzel beslenme caksır suyu hepsini kullandım :) hormonlarını takip ederek ki her ay kontrolü var düzenli kanswr sebebli
Hmm hareketlilik var ya ondan demek kiben hemşirelere tesa yapalım dedim . embryologa da speem konteol ettirdik kötü durmuyor spermler dedi. kötü olsa yapalım derdik ilk denemeniz dedi