- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 45
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
Benimki belli değil şimdilikOcak ayındakofi ve benden başka transfer olacak kimler var acaba?
Sona yaklaşmışsınızMerhaba kızlar grup hayırlı güzel haberlerle dolup taşsın inşallah , haftaya transfer olacak olan varmı aranızda , ben bu salı dondurulmuş embriyo transferi olacağım.
Dün az bi gerginlik oldu sonra bizim kız ayrıldı ordan yeni topik açtı diye belki çekememezlik etmişlerdir. Ben öyle düşündüm yaniŞikayetlik ne vardı ki?
Benim de Ocak da olması bekleniyor.Opu’dan sonraki aya ertelendi.Sizinki neden belli değil?Benimki belli değil şimdilik
Evet heyecanlı bekleyiş.Sona yaklaşmışsınızsalı günü hayırlısıyla alın gelin bebişinizi
ah bal böcügüüü seni :)Aslında iyi yapıyorsun bir yerde. Kafan karışmasın diye detaylıca yazdım sana. Kendinle kıyasladığında hiç seninkine benziyor mu? Benzemiyor. O zaman için rahatlamalı beybi
Yok ya ben sanmıyorum öyle bişey olacağını. Öyle olsa kendine yazı bişey gelirdi herhalde.Dün az bi gerginlik oldu sonra bizim kız ayrıldı ordan yeni topik açtı diye belki çekememezlik etmişlerdir. Ben öyle düşündüm yani
Inşaallahah bal böcügüüü seni :)
tatlı gızzz
inş herkes bebişlerime saglıkla kavusur. kimse kötü seyler yasamaz
Kesin mi taze olacağı? Ocak transferi olacak arkadaşlar arıyorum daMerhabalarBende bugün Opu oldum kısmetse taze transfer olacak .Embriyoların durumuna göre kaçıncı gün olacağı belli olacak bakalım
Kesin gibi canım.11 yumurta toplandı bakalım kaçı olgun bilmiyoruzKesin mi taze olacağı? Ocak transferi olacak arkadaşlar arıyorum dahayırlısı olsun. Kaç yumurta toplandı?
Belki değildir bilemiyorum ki aklıma başka bişey gelmedi . Ban yiyince mesaj mı geliyor daha önce hiç banlanmadım daYok ya ben sanmıyorum öyle bişey olacağını. Öyle olsa kendine yazı bişey gelirdi herhalde.
Canım Uğur hocada mı oldun tedaviyi görüşemedik seninleKesin gibi canım.11 yumurta toplandı bakalım kaçı olgun bilmiyoruz
Benim de 11 tane toplanmıştıKesin gibi canım.11 yumurta toplandı bakalım kaçı olgun bilmiyoruz
Hayır canım Uğur hoca da değil vazgeçtik ordan .Ankara da tedavi görüyorum okullar kapanınca buraya geldimCanım Uğur hocada mı oldun tedaviyi görüşemedik seninle
Ah9'u geçmişti. 3.ay içindeykenama bununla hiç içinizi karartmayın. Çok dengesizdi baştan belliydi bişey olacağı. Kalbi duyduktan sonra bağ kurmaya başladım o da çok uzun sürmedi malesef. Beta 11. Gü 24 cikti. 13. Gün 36 16. Gün 60'lardaydi. 18 gün 180 oldu birden. 1 Hafta sonra kese göründü hem de 2 tane. Anladım bi tuhaflık var. Sonra kanama oldu ufak çaplı bi kese gitti. Sonra kalbi falan duyduk. Rutin kontrole gittiğimde kalbi atmıyordu. Cok kötü bi his. Kanama falan olsa insan kendini hazırlar. Hayatımda yaşadığım en kötü şoktu. Allah kimseye yaşatmasın. Sen bunlardan etkilenme kuşum. Beta ele veriyor herşeyi emin ol
Vallahi.baya şok yaşadık. Korktuk. Hala etkisindeyiz. Tüp tedavisine başladığımızdan beri korona cenaze kaza derken artık bilmiyorum rabbim bu üzüntüler üzerine inş müjdeler nasip ederAy ne diyorsun geçmiş olsun bişey yok inşaallah
Ben banlanmak kelimesini bile yeni duydumBelki değildir bilemiyorum ki aklıma başka bişey gelmedi . Ban yiyince mesaj mı geliyor daha önce hiç banlanmadım da
Benden de 11 tane toplandı. 9 una işlem yapıldı 7 si olgundu. 6 si 5 inci güne gitti . Bizde de erkek problemi vardı. Ama ben eşime resmen 29. Yol bakımına aldimKesin gibi canım.11 yumurta toplandı bakalım kaçı olgun bilmiyoruz