- 27 Ekim 2020
- 118
- 147
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
Evet Opu’dan sonra östrojen yüksek çıktığından transferim Ocak ayına ertelendi.Adetin ikinci günü gideceğim bakalım.Umarım hepimiz burdan güzel haberler veririz.Sen kaç yıldır hamilelik istiyorsun?Daha önce tüp bebek deneyimin oldu mu?Kendime arkadaş buldum nihayetadet olmayı mı bekliyorsun sen de ?
Çok geçmiş olsun canım ya üzüldüm Rabbim beterinden korusunSağol canım hamd olsun bir çizik bile yok. Ama şok geçirdik. Resmen takla atmaktan kıl payı kurtulduk diyim.Bu tüp bebek sürecini bi sağlıkla bitirebilseydim
Çok geçmiş olsun.ben hiç iyi gelmedim @halemgul canım ya başımızda bir şey var dolanıyor. Bugün sabah hastaneye giderken trafik kazası geçirdik.
Çok geçmiş olsun ya allahım esirgesinSağol canım hamd olsun bir çizik bile yok. Ama şok geçirdik. Resmen takla atmaktan kıl payı kurtulduk diyim.Bu tüp bebek sürecini bi sağlıkla bitirebilseydim
Kesin diğer topiktekiler şikayet etti kızcağızıSebebini malesef bilmiyor
8 yılı doldurduk 9'un içindeyiz. Bu 3. Denemem ama son 2 senedir uğraşıyoruz. Akışına bırakmıştık. Olursa olur olmazsa olmaz kafasıEvet Opu’dan sonra östrojen yüksek çıktığından transferim Ocak ayına ertelendi.Adetin ikinci günü gideceğim bakalım.Umarım hepimiz burdan güzel haberler veririz.Sen kaç yıldır hamilelik istiyorsun?Daha önce tüp bebek deneyimin oldu mu?
Ay ne diyorsun geçmiş olsun bişey yok inşaallahben hiç iyi gelmedim @halemgul canım ya başımızda bir şey var dolanıyor. Bugün sabah hastaneye giderken trafik kazası geçirdik.
Şikayetlik ne vardı ki?Kesin diğer topiktekiler şikayet etti kızcağızı
Ben de kendi yaptı sandım. Ne kadar çocukça şeyler. Allah akıl fikir versin.KızlarrrPlutonMerkez hesabı banlanmış yarın akşam 7ye kadar malesef yok haberiniz olsunn.
Kalbi kaç haftada durdu8 yılı doldurduk 9'un içindeyiz. Bu 3. Denemem ama son 2 senedir uğraşıyoruz. Akışına bırakmıştık. Olursa olur olmazsa olmaz kafasıilki negatif oldu. 2.sinin kalbi durdu. Ben de adet bekliyorum. Ocakta olur transfer inşaallah. Sen ne zamandır istiyorsun, uğraşıyorsun? Bu sefer hepimiz pozitifi alır, sonuna kadar gider, sağlıklı evlatlar doğururuz inşaallah
Bende dün eşime ağlarken, daha ben AŞ erecektim sokaklara dökecektim dedimbu durumu kullanmanın tam zamanışimdi kikir kikir koca gelince acıyooo ühühüh
Bizde de 3 buçuk yıl oluyor.Daha öncesinde iki kez klomen kullandım olmadı.Uzun zamandır da oluruna bırakmıştık.Baktık olmuyor bir de tüp bebek deneyelim dedik.:)Ocak da ikimiz de hamilelik haberi alırız İnşallah canım.Senin çok iyi bir enerjin var gibi geldi.Hep böyle olalım bu süreçte.Çabucak geçsin.8 yılı doldurduk 9'un içindeyiz. Bu 3. Denemem ama son 2 senedir uğraşıyoruz. Akışına bırakmıştık. Olursa olur olmazsa olmaz kafasıilki negatif oldu. 2.sinin kalbi durdu. Ben de adet bekliyorum. Ocakta olur transfer inşaallah. Sen ne zamandır istiyorsun, uğraşıyorsun? Bu sefer hepimiz pozitifi alır, sonuna kadar gider, sağlıklı evlatlar doğururuz inşaallah
9'u geçmişti. 3.ay içindeykenKalbi kaç haftada durdu
Bilemiyorum canım oda bilmiyormuş sebebiniKesin diğer topiktekiler şikayet etti kızcağızı
Kofi cim ben manyağın tekiyim . Umarım hikayem mutlu sonla biter.9'u geçmişti. 3.ay içindeykenama bununla hiç içinizi karartmayın. Çok dengesizdi baştan belliydi bişey olacağı. Kalbi duyduktan sonra bağ kurmaya başladım o da çok uzun sürmedi malesef. Beta 11. Gü 24 cikti. 13. Gün 36 16. Gün 60'lardaydi. 18 gün 180 oldu birden. 1 Hafta sonra kese göründü hem de 2 tane. Anladım bi tuhaflık var. Sonra kanama oldu ufak çaplı bi kese gitti. Sonra kalbi falan duyduk. Rutin kontrole gittiğimde kalbi atmıyordu. Cok kötü bi his. Kanama falan olsa insan kendini hazırlar. Hayatımda yaşadığım en kötü şoktu. Allah kimseye yaşatmasın. Sen bunlardan etkilenme kuşum. Beta ele veriyor herşeyi emin ol
Inşaallah öyle olurBizde de 3 buçuk yıl oluyor.Daha öncesinde iki kez klomen kullandım olmadı.Uzun zamandır da oluruna bırakmıştık.Baktık olmuyor bir de tüp bebek deneyelim dedik.:)Ocak da ikimiz de hamilelik haberi alırız İnşallah canım.Senin çok iyi bir enerjin var gibi geldi.Hep böyle olalım bu süreçte.Çabucak geçsin.
Aslında iyi yapıyorsun bir yerde. Kafan karışmasın diye detaylıca yazdım sana. Kendinle kıyasladığında hiç seninkine benziyor mu? Benzemiyor. O zaman için rahatlamalı beybiKofi cim ben manyağın tekiyim . Umarım hikayem mutlu sonla biter.
Hayatımda hep olumsuxzluklar oldu, bu pozitif teste hep kocamın şansına
Kötü şeyler düşünmek istemiyorum ama hep kötü şeyleri merak ediyorum .
Anam da çok kızıyor yarin beta vercdm bakalım ks gelecek . 12. Gun
BidahakineBende dün eşime ağlarken, daha ben AŞ erecektim sokaklara dökecektim dedimkursağımda kaldı diyorum
Geçmiş olsun canım, kötü birşey yoktur inşallah.ben hiç iyi gelmedim @halemgul canım ya başımızda bir şey var dolanıyor. Bugün sabah hastaneye giderken trafik kazası geçirdik.