- 24 Kasım 2020
- 1.348
- 2.315
- 33
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
Anacagizlarim noluyo durun hele sakin olungelsin o açıklasın kanıma giren o bikere.iş atan oydu bana kayıtsız kalamadım. AŞK_I TOPİK her türkü ihtiras aldatma herşey vr
Çabuk gönlümü all
Haaa hanfendi sen oyüzden mi bana hiç yazmadın bugün yemekten vakit bulamadın demekKızlar ya ben hep biseyler yiyorum hiç boş durmuyorum karnım hic doymuyor sonum ne olacak böyle ya
suara bnde oyleyim ne tatli ypsam diye araystayimKızlar ya ben hep biseyler yiyorum hiç boş durmuyorum karnım hic doymuyor sonum ne olacak böyle ya
Bende yedikce yiyorumda cikarmaya gelince cikmiyorKızlar ya ben hep biseyler yiyorum hiç boş durmuyorum karnım hic doymuyor sonum ne olacak böyle ya
dönüyorum dolasiyorum kankam olan buzdolabinin onunde buluyrm kndimiBende yedikce yiyorumda cikarmaya gelince cikmiyorkabiz oldumda ayiptir soylemesi karnim 3 aylik gibi duruyo
yani bi aldatmaca dönüyor ama benm kimin yengesiyim kim benim eniştem onu daha çöZemedimAma o senin enişten
Aynen bende sanmiyorumBana da coraspin verdi canım. Iğneye geçmez artık sanmıyorum
Ben olaya tamamen fransiz kaldimyani bi aldatmaca dönüyor ama benm kimin yengesiyim kim benim eniştem onu daha çöZemedimmatmazel gelsin çözer olayı Rabbimnasip6103
İşte bu beni açığa vermiyor canım arkadaşımBen olaya tamamen fransiz kaldim
Haaa hanfendi sen oyüzden mi bana hiç yazmadın bugün
Kız vakit daraldı malum ev işlerini bitirmeye çalışıyorumyemekten vakit bulamadın demek
suara bnde oyleyim ne tatli ypsam diye araystayim
Hadi ya bende şimdilik öyle durum yok sonrası ne olur bilmemBende yedikce yiyorumda cikarmaya gelince cikmiyorkabiz oldumda ayiptir soylemesi karnim 3 aylik gibi duruyo
Ben rahim dinlendirmedeyim canim.Bana 5.gune gitmedim riske atmak istemedim dedi.2 yumurta toplandi sadece.3.gun embriyosu ikiside sansim daha az gibi geliyo o yüzden.Gerci ilk transferim 6.gun embriyosuydi ama yine tutmadi.Eveeet senin de mi yoksa5.gün embriyosu. Ilk konuşmamızda daha 5. Güne gideriz demişti. Sen ne durumdasın şuan?
Bi yandan yemek yapmaya calisyorum bi yandan size calisiyorumİşte bu beni açığa vermiyor canım arkadaşımfransız matmazeli seni
Olacak hele dur sen bi transfer olda hormonlar tavan yapsinKız vakit daraldı malum ev işlerini bitirmeye çalışıyorum
Hadi ya bende şimdilik öyle durum yok sonrası ne olur bilmem
Benimde aksama kaynimla elticugum geliyor daha piyasada hicbisey yokk tuuhhh kotu gelinim benBi yandan yemek yapmaya calisyorum bi yandan size calisiyorum
ben lohusa karı gibi yatıyom ne yemek ne başka bişeyBi yandan yemek yapmaya calisyorum bi yandan size calisiyorum
Hadi bakalim gorelim su marifetleriniBu liste yapma olayını çözdüm nihayetgece yada yrn mutlaka yapıcam herkes özelden sırlarını benmle paylaşssın pls listeyi yapar yapmaz spor toto sonuçlarını siZlerle paylaşıcam KAMUOYUNA DUYRULUR
isteyeni koyarım aşkoşHadi bakalim gorelim su marifetlerinibeni koyma istersen zaten oldum ben transfer
Gorumcrm var yanimda transferden beri Alalh razi olsun ben pisiriyorum toplamsi vs ona aitBenimde aksama kaynimla elticugum geliyor daha piyasada hicbisey yokk tuuhhh kotu gelinim ben