- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
Bana da coraspin verdi canım. Iğneye geçmez artık sanmıyorumEvt sana da oyle verir tahmini ekstra kan sualndirici vs vermicekse eger ben corasprinle idare ediyorum cok şükür
2ya göbeğim şuan sağlı sollu şişti dokunamıyom bile hiç masum bir iğne değilmişÜzgünüm brütüsgöbekten 2 mi yapıyosun tek mi?
ihanet haa göz göre göre haaa hihhh
Eveeet senin de mi yoksaCanim seninde mi doktorun ebru hanim.Senin kacinci gun embriyolarin.Insalah pozitifi gorrusun canim .
yaaaihanet haa göz göre göre haaa hihhh
Kız dr'un başını yedin yedin, ona rağmen yapılacak ne kadar iğne varsa dayamış sana2ya göbeğim şuan sağlı sollu şişti dokunamıyom bile hiç masum bir iğne değilmiş
Bana sakın sadece arkadaşz demeeeeeegggg
Ohaaa o daha kötü beee bitane yedim dötümn üstüne oturamıyrm 2adet ondan tansiyonum düştüKız dr'un başını yedin yedin, ona rağmen yapılacak ne kadar iğne varsa dayamış sanasuyuna gitseydin böyle olmazdı belki başka proluton yok dimi? Biz göbeğe gecmeseydik iki günde 1 , 2 doz proluton vericekti. Kâğıtta öyle yaziyor ama degistirmis covidden ötürü
Yazına baktım da hep üzgün ve ağlayan emojiler koymuşsunMerhaba herkese.Benimde 2 adet donmus embriyom var.yasim 40Tuplerim yok.Cikolata kistlerim var Aman yazarken bunaldim valla.Bu arada 3 tanede unv.hastensinse donmus embriyom var.1 basarisiz denemem var.Kistlerimden dolayi lucrin depot vuruldum.Obur aya transfer dusunuyo doktorum.once ozelde olan 2 embriyomu transfer edicem.offf allahim insallah en kisa zmaanda kavusuruz yavrularimiza
Bende istiyodumda bizimki sevmiyo gicikSen kedi olbenmde vrdı o kediciğin aynısından alerjim oldu die gönderdik ama çok sevimliydiii aslnda çocuklarla daha iyi anlaşıyor keratalar
Bence prolutonu ceza olarak vermiş sana aaahhhahsbsbdjdkclclgmgOhaaa o daha kötü beee bitane yedim dötümn üstüne oturamıyrm 2adet ondan tansiyonum düştüproluton sadece 1adetti bitti gitti oh gbüş siİnkıyle aynı işte 2adt.kan sulandırıcı kullanmıcam ama coraspin style pazarlık bu kdr oldu
gelsin o açıklasın kanıma giren o bikere.iş atan oydu bana kayıtsız kalamadımBana sakın sadece arkadaşz demeeeeeegggg
Bana sakın sadece arkadaşz demeeeeeegggg
kofiiii kofiiii bu salgın biterr dışarı çıkarız seni yakalarım yakalarsamBence prolutonu ceza olarak vermiş sana aaahhhahsbsbdjdkclclgmg
Ayy o kedicik kimin ya yerim ben onuuuuu
Çabuk gönlümü allgelsin o açıklasın kanıma giren o bikere.iş atan oydu bana kayıtsız kalamadım. AŞK_I TOPİK her türkü ihtiras aldatma herşey vr
Bizimkide kediyi gönderirken bildiğin ağladı ya sanki yavrusunu sahiplendirdikBende istiyodumda bizimki sevmiyo gicik
Demi ya benmde aynısı vardı ceku balım dı adıAyy o kedicik kimin ya yerim ben onuuuuu
Ama o senin eniştengelsin o açıklasın kanıma giren o bikere.iş atan oydu bana kayıtsız kalamadım. AŞK_I TOPİK her türkü ihtiras aldatma herşey vr