Aralık - Ocak Transfer olacaklar

aynen doğru cnm kaç gün kaldı regl ne?
Bir şey sorabilir miyim haftasonları yasaklar var ama 2.günüm haftasonuna gelme ihtimali var
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum haklısınız 6 ayda yapmadığımız tedavi kalmayıp ilerleme olmayınca kabullendik ve bismillah çekip başlayacağız inşaAllah

1hafta snra yumurta büyütmeye başlıcakanz pco felan yoksada taze transfer olursun artık
Çok şükür bir problemim yok 3 hafta öncede Rahim filmi çektirdim o da normal çıktı sadece prolaktinim yüksekti hap kullandım muhtemelen o da düşmüştür taze mi mantıklı dondurulmuş mu çoğu yerde dondurulmuş embriyo da tutma ihtimali daha da yükseliyoemuş

ya donmuş die değil de rahim ve beden dinlendiği için olasılık artıyor.drun zaten karar verir buna kan değerlerine göre gerek duymassa zaten bekletr. Taze olursa aynı haftaya gelıo senle transfermz

Test yapmadılar mı hiç birde ücreti konuştun mu ilaçlar tedavi ne kadar tutuyor adım başı para ister
Benim zaten testlerim felan hepsi var elimde ama onlarda kendileri için kan testi ultrason felan yapacaklar sanırım muayene ediyormuş doktor çünkü. 8750 TL ücret istediler Prof doktor Adana Acıbadem hastanesi + ilaçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…