- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #3.001
Sen ne yapiyorsun yalniz başınagece 2de gelio sabah tekrar işe gidiyor hayalet gibi oldu evde
Yaa çok istiyorum yapmak ama çok erken sanki be
Yani öle düşünüyordum ama transfer olmayınca yandırmaya devam ediomTransfer günü mü bırakıcaktın? Iyi bir motivasyon sebebi
Ne bileyim her an sağdan soldan bi engel çıkıcakmış gibimaalesef bir örneğide benimneden ertelensinki seninki?
Sen ne yapiyorsun yalniz başına
Ben de tam yeni yeni bırakmıştım covid oldum. Allah resmen bana ikramda bulundu. Bitti gitti çok şükürYani öle düşünüyordum ama transfer olmayınca yandırmaya devam ediom
Bir şey sorabilir miyim haftasonları yasaklar var ama 2.günüm haftasonuna gelme ihtimali varaynen doğru cnm kaç gün kaldı regl ne?
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum haklısınız 6 ayda yapmadığımız tedavi kalmayıp ilerleme olmayınca kabullendik ve bismillah çekip başlayacağız inşaAllahMerhaba ben de ilk denememi yaptım ultra tecrübeli sayılmam ama bence de ebeveyn olmaya hazırsanız beklemenin anlamı yok.kimse kolayca yürüyen bir süreç olduğunu söyleyemez ama bir hedefe yönelik hareket ederek ilerleme kaydettiğiniz için belirsiz ve deneyip durmaktan çok daha iyi bana gore ve öyle çok korkmayın lütfen biz kadinlar her yoldan güçlü geçebilecek yaratıklarız kendinize inanıyor ve istiyorsanız bismillah diyin başlayın bence keyifle geçsin süreciniz ilk denemede yavrunuza kavusun inşallah
Ya neden çıksın ki aaa herşey güzel olacakNe bileyim her an sağdan soldan bi engel çıkıcakmış gibi
Keşke şimdi sana yazarken de yandırdım geneBen de tam yeni yeni bırakmıştım covid oldum. Allah resmen bana ikramda bulundu. Bitti gitti çok şükürdarısı başına canım. covid değil tabii bırakma olayı
Bugün de bişey yok doğru düzgün. Hercai izlemiyosun umarım
kiyamam kuzuma yakinda tekrar baslican fazla alisma yokkluklarina benm karnm davul olduuuuuAha bende yandırdım cigaramı İlaçlara nasıl alışmışım bırakınca bi afalladım bugün
Yok bee hiç işim olmazBugün de bişey yok doğru düzgün. Hercai izlemiyosun umarım
Çok şükür bir problemim yok 3 hafta öncede Rahim filmi çektirdim o da normal çıktı sadece prolaktinim yüksekti hap kullandım muhtemelen o da düşmüştür1hafta snra yumurta büyütmeye başlıcakanzpco felan yoksada taze transfer olursun artık
Valla benmde davul gibiydi 5aylk gibi şişmişti ama bugün inmişkiyamam kuzuma yakinda tekrar baslican fazla alisma yokkluklarina benm karnm davul olduuuuu
Senin iş zor anlaşıldıKeşke şimdi sana yazarken de yandırdım gene
Valla yok şekerim sadece gaz oluyor arada başka belirtim yokNbr canim belirti ariyorum snde varmi bseyler
ya donmuş die değil de rahim ve beden dinlendiği için olasılık artıyor.drun zaten karar verir buna kan değerlerine göre gerek duymassa zaten bekletr. Taze olursa aynı haftaya gelıo senle transfermzÇok şükür bir problemim yok 3 hafta öncede Rahim filmi çektirdim o da normal çıktı sadece prolaktinim yüksekti hap kullandım muhtemelen o da düşmüştürtaze mi mantıklı dondurulmuş mu çoğu yerde dondurulmuş embriyo da tutma ihtimali daha da yükseliyoemuş
Benim zaten testlerim felan hepsi var elimde ama onlarda kendileri için kan testi ultrason felan yapacaklar sanırım muayene ediyormuş doktor çünkü. 8750 TL ücret istediler Prof doktor Adana Acıbadem hastanesi + ilaçlarTest yapmadılar mı hiç birde ücreti konuştun mu ilaçlar tedavi ne kadar tutuyor adım başı para ister
Anladım canım inşaAllah Allah gönlümüze göre verirya donmuş die değil de rahim ve beden dinlendiği için olasılık artıyor.drun zaten karar verir buna kan değerlerine göre gerek duymassa zaten bekletr. Taze olursa aynı haftaya gelıo senle transfermz