- 1 Aralık 2019
- 5.685
- 23.089
- 30
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #2.981
haaa iyi o zamannn efkarlanmama gerek yoooguuumuşşkızzz ben hep yalnızımki neyine hava atıosamadam eve gelio 2saat duruyo tekrar gidiyo ben kuluman gibi tek başıma oturuyom evde çıkın gelin bana hepiniz
Aslında sabırlıdan ziyade obsesifim ve kendimi çok iyi tanıyorum. O konu kafamı karıştırıcak bir konu. Ve ben sükût ve sakin ve dingin ve korkusuz bir şekilde test sonucumu öğrenmek istiyorumAy sende çok sabırlısin valla şekerimaslında kafanı karistirmsamis oluyorsun ama ben yapamam öyle çatlarim ebru hanım çok şeker duruyor merkezde gordumde adetimle gelmi dediler tabi verirler kalitesinde hemde minnosun resmide oluyor bildiğim kadarıyla
Ohoooo o 2 saatte neler olur nelerkızzz ben hep yalnızımki neyine hava atıosamadam eve gelio 2saat duruyo tekrar gidiyo ben kukuman
gibi tek başıma oturuyom evde çıkın gelin bana hepiniz
haaa iyi o zamannn efkarlanmama gerek yoooguuumuşş
Diğer topikte bunu yazan arkadaşlar olmuştu. Pozitifi bile gördüler. Gariban kofi hala adet bekliyoyok geçmem anacım anca beraber kanca beraber .sen başla ardına hemen ben varımseninkide pek nazlıymış napak
ya o 2saatte bi halt olduğu yokOhoooo o 2 saatte neler olur nelersen fazla rahatlama bi kaç güne gelir seninki de
Ben şüpheliyim ya dün dayanamadım yaptım
Yaaaa kofim eylülden bu yana ahanda bende beklıom .tam bitti derken akailk cıktı gene bekliom hayatım beklemekle geçio gel içek bizDiğer topikte bunu yazan arkadaşlar olmuştu. Pozitifi bile gördüler. Gariban kofi hala adet bekliyo
Ben bıraktım 4 gün oldu arada canım istemiyo desem yeridirAha bende yandırdım cigaramı İlaçlara nasıl alışmışım bırakınca bi afalladım bugün
Bak yaBen şüpheliyim ya dün dayanamadım yaptım
Aaa valla bırakmıstn sen içmedin yani bravo benm minnoşuma darısı banaaaaaaaaBen bıraktım 4 gün oldu arada canım istemiyo desem yeridir
Tamam pazar sabah yapicamBak yatransfer günü yapmadın Allahtan pazar yap bari
Ne bileyim senin rahim kabarmış inmiş gelir belki dedimya o 2saatte bi halt olduğu yokadama göreve gidio sürekli korona ayırdı bizi bu arada benmki gelmez ya 23ü normalde gecikebilir bence okdr ilaç aldk bilemedm
Bu topik işleri benim psikolojimi bozdu. Yine ertelencek gibi geliyor. kötü örneklerle dolu bir ortamYaaaa kofim eylülden bu yana ahanda bende beklıom .tam bitti derken akailk cıktı gene bekliom hayatım beklemekle geçio gel içek biz
Nbr canim belirti ariyorum snde varmi bseylerGaz bendede var canım ya malesef
gece 2de gelio sabah tekrar işe gidiyor hayalet gibi oldu evdeNe bileyim senin rahim kabarmış inmiş gelir belki dedimkocam ne ara uyuyo sorması ayıp
Transfer günü mü bırakıcaktın? Iyi bir motivasyon sebebiAaa valla bırakmıstn sen içmedin yani bravo benm minnoşuma darısı banaaaaaaaa
maalesef bir örneğide benimBu topik işleri benim psikolojimi bozdu. Yine ertelencek gibi geliyor. kötü örneklerle dolu bir ortam
Ne bilim kız kıyamıyorum ona da bu ilaçlar hormonlar beni aşırı duygusal bir insan yaptıAhaha yav biz ne sıkıntılar yaşıoz semoşum kocaların derdinemi yanak bide