Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Canmm inan hepimiz rıhsal bir sonav veriyoruz kendini yalnz hissetme.hepimiz zor bir tedavi içindeyiz.ama umudumuzu neşemizi yitirmemek için de savaşıyoruz. gülmek en çok kadına yakışıyor
Yuru bee halamin giizziii valla ne guzel konustun benide motive ediyon mashaAllah Allah hepimizin gonlune gore versin

İç iç işe yarıyor hem ağrısız hemde çabk oluyor.tadını çıkar cnm haftaya döt ağrısı sırası sanada gelecek
Gelemicek çünkü benim dr'um göbektem veriyor günde 2 kere covid var, bulaşma riski olur diye sağlık ocaklarına gitmemizi istemiyor Rabbimnasip6103 'le dr'umuz ayni ordan biliyorum

Gelemicek çünkü benim dr'um göbektem veriyor günde 2 kere covid var, bulaşma riski olur diye sağlık ocaklarına gitmemizi istemiyor Rabbimnasip6103 'le dr'umuz ayni ordan biliyorum
Nasıl yaaa ee bende göbekten oluyorum ama 1tane proluton vurdurttu transfer hazırlıgı için sen nasıl o iğneyi olmassın banane yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…