-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
Aa öyle mi bana demediler öyle bisey öyleyse bende sağ sol olarak devam edeyim o zamanBana iğneler için birini sağa diğerini sola yap diyordu doktorum. Sen niye öyle yapıyorsun.
Sıkıntı etme anim bende bahceci umutta ebru hoca da oldumbana 2 embriyo transfer etmiyor doktor prosedür gereği, bende cok istedim 2 olsun .
kafamda deli sorular dondurulmuş embriyo çözüldüğünde canlı kalmama durumu çık aklımdan :/
Canmm inan hepimiz rıhsal bir sonav veriyoruz kendini yalnz hissetme.hepimiz zor bir tedavi içindeyiz.ama umudumuzu neşemizi yitirmemek için de savaşıyoruz. gülmek en çok kadına yakışıyorSagolun kizlar.ruh halim hic iyi değil malasef.Iyice bosluga düştüm sanki.Hicbiseye umudum yok.
Yuru bee halamin giizziiiCanmm inan hepimiz rıhsal bir sonav veriyoruz kendini yalnz hissetme.hepimiz zor bir tedavi içindeyiz.ama umudumuzu neşemizi yitirmemek için de savaşıyoruz. gülmek en çok kadına yakışıyor
Bende bahcecide ebru hanimdayim.Benim embriyolarim 3.gun.Sıkıntı etme anim bende bahceci umutta ebru hoca da oldumbenimde dondurulmus 5.gun tek emnriyoydu
Inslalah guzel haberleri alirsin canim herkes inan bi sekilde imtihanlardan geciyo bunalma noktasina geliyo bol bol fetih suresi oku Rabbim feraha cikarsin inslalah en kisa zamandaBende bahcecide ebru hanimdayim.Benim embriyolarim 3.gun.
Sagol canim.Senin olumlu oldumu transferin?Inslalah guzel haberleri alirsin canim herkes inan bi sekilde imtihanlardan geciyo bunalma noktasina geliyo bol bol fetih suresi oku Rabbim feraha cikarsin inslalah en kisa zamanda
Evt canim gecen hafta pozitifi gordum cok sukur haftaya da kese kontrolune gidicemSagol canim.Senin olumlu oldumu transferin?
ahaha emmim gızıııııYuru bee halamin giizziiivalla ne guzel konustun benide motive ediyon mashaAllah Allah hepimizin gonlune gore versin
Gelemicek çünkü benim dr'um göbektem veriyor günde 2 kereİç iç işe yarıyor hem ağrısız hemde çabk oluyor.tadını çıkar cnm haftaya döt ağrısı sırası sanada gelecek
Nasıl yaaa ee bende göbekten oluyorum ama 1tane proluton vurdurttu transfer hazırlıgı için sen nasıl o iğneyi olmassın banane yaaaaGelemicek çünkü benim dr'um göbektem veriyor günde 2 kerecovid var, bulaşma riski olur diye sağlık ocaklarına gitmemizi istemiyor Rabbimnasip6103 'le dr'umuz ayni ordan biliyorum
Evt sana da oyle verir tahmini ekstra kan sualndirici vs vermicekse eger ben corasprinle idare ediyorum cok şükürGelemicek çünkü benim dr'um göbektem veriyor günde 2 kerecovid var, bulaşma riski olur diye sağlık ocaklarına gitmemizi istemiyor Rabbimnasip6103 'le dr'umuz ayni ordan biliyorum
Annaaaaaammm yerim bu minnoslari
Cok sevindim canim sağlıkla kucagina al inşallah.Bizede cok dua et.Evt canim gecen hafta pozitifi gordum cok sukur haftaya da kese kontrolune gidicem
Alalh razi olsum canim inslalah ediyorum her zaman aklimdasinizCok sevindim canim sağlıkla kucagina al inşallah.Bizede cok dua et.
Üzgünüm brütüsNasıl yaaa ee bende göbekten oluyorum ama 1tane proluton vurdurttu transfer hazırlıgı için sen nasıl o iğneyi olmassın banane yaaaa
Canim seninde mi doktorun ebru hanim.Senin kacinci gun embriyolarin.Insalah pozitifi gorrusun canim .Gelemicek çünkü benim dr'um göbektem veriyor günde 2 kerecovid var, bulaşma riski olur diye sağlık ocaklarına gitmemizi istemiyor Rabbimnasip6103 'le dr'umuz ayni ordan biliyorum
Sen kedi olAnnaaaaaammm yerim bu minnoslaricocuk olmassa artik eve kedi alip beslicem hangisiyim ben