- 11 Temmuz 2019
- 974
- 1.335
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #2.961
Ne için histereakopi yapalım dedi, 3 aşaması var histereskopinin ona göre fiyatlandırması gecen sene ben 7bin küsüre yaptırmıştım cem beyeFiyatlar nedurumda canım bsnada histeroskobi yapalım dedi ama çok uçuk sanırsam fiyat
Test yapmadılar mı hiç birde ücreti konuştun mu ilaçlar tedavi ne kadar tutuyor adım başı para isterDaha başlamadım hastaneyle konuştum adetinizin 1.günü arayın 2.günü hemen başlarız tedavinize uygun görünürseniz dediler doğru dimi
alev resmi falan atma giz halamgizi esimle 15 gündr halvet göremiyoruk zatiii tedavi derken araya corona da girdiiikıskançlıktan ateşe vercem buralarıyakarım bu topiği
Geçen hafta hsg çektirdim arkuat uterus varmış rahimde cökukluk ne boyutta olduğunu görmek için histeroskobi yapalım dedi bizde herşeyi özelde yapınca birde farklı şehirden gidiyoruz ucakti oteldi derken ikiye katlandı masraflar çok gerekli ise mecbur yaptıracaz dedim sen bilirsin dedi olmazsa olmaz değil ama boyutu önemli çöküklügün dedi ilerde düşük sebebi falan oluyormuş çok olursa seninki septum demiNe için histereakopi yapalım dedi, 3 aşaması var histereskopinin ona göre fiyatlandırması gecen sene ben 7bin küsüre yaptırmıştım cem beye
VicdansızAhaha onları hiç düşünmüyom farkındaysan ben bizi düşünüomoh olsn onlara
Evet benim rahim kalp şeklinde idi rahmi bölen perde alındı canım sen hangi şehirden geliyorsun haklısın yol otel masrafları cabası ama histereskopi olay bir şeydi ben öyle atlattım yaniGeçen hafta hsg çektirdim arkuat uterus varmış rahimde cökukluk ne boyutta olduğunu görmek için histeroskobi yapalım dedi bizde herşeyi özelde yapınca birde farklı şehirden gidiyoruz ucakti oteldi derken ikiye katlandı masraflar çok gerekli ise mecbur yaptıracaz dedim sen bilirsin dedi olmazsa olmaz değil ama boyutu önemli çöküklügün dedi ilerde düşük sebebi falan oluyormuş çok olursa seninki septum demi
Konya'ya yakınım ben İstanbul'a mecbur uçakla gittik geldik tedavi süreci de otelde kaldık dışardan yedik falan derken çok açıldık birde ngs yaptırınca ngs yaptirmasak histeroskobi yaptırirdim geçen yıl yaptırdım ben ilk tüp tedavimde Dr hiç cökukluk falan demedi ileri boyutta olsa söylerlerdi sanırsam niyeki histeroskobi kolay aslında sende nasıl oldu hsg varmı elinde sakıncası yoksa baksamEvet benim rahim kalp şeklinde idi rahmi bölen perde alındı canım sen hangi şehirden geliyorsun haklısın yol otel masrafları cabası ama histereskopi olay bir şeydi ben öyle atlattım yani
Bendede şu an belirti yok göğüslerde hassasiyetim de yokKasık ağrım yok şu an gaz geçmiyor ve göğüslerim acıyor elleyince sadece o da estrofem progestan onlardan olabilir diye düşünüyorum
Valla öyleAllah ne verdiyse
Ahahahaha yanıyosun fuat abiiiiiialev resmi falan atma giz halamgizi esimle 15 gündr halvet göremiyoruk zatiii tedavi derken araya corona da girdiii
Ahaha yav biz ne sıkıntılar yaşıoz semoşum kocaların derdinemi yanak bideVicdansızama bu yolda çekilen her çile kutsal dayansınlar napalım
Bende dondurulmuş oldugu için bu sefer pgt gönderemedik genetikte problem cıkmayıncada cembey gerek yok dedi şimdiye kadar cok hsg cekildim canım 4 tane müsait olunca gönderirimKonya'ya yakınım ben İstanbul'a mecbur uçakla gittik geldik tedavi süreci de otelde kaldık dışardan yedik falan derken çok açıldık birde ngs yaptırınca ngs yaptirmasak histeroskobi yaptırirdim geçen yıl yaptırdım ben ilk tüp tedavimde Dr hiç cökukluk falan demedi ileri boyutta olsa söylerlerdi sanırsam niyeki histeroskobi kolay aslında sende nasıl oldu hsg varmı elinde sakıncası yoksa baksam
ahahaha ben artık bağımsız bir cumhuriyetimAlev alevvvvv
Ya işte bu yüzden ben doktorlara güvenemiyorum bizimde genetigimizde problem yok bize niye gönderelim dedi ki düşüğüm yok ilk denemeyi denemeden bile saymıyorum üstelik tamam canimBende dondurulmuş oldugu için bu sefer pgt gönderemedik genetikte problem cıkmayıncada cembey gerek yok dedi şimdiye kadar cok hsg cekildim canım 4 tane müsait olunca gönderirim
Benim tüp bebek serüvenim kaplumbağa hızında. Beni geçersin belki de tavşancıkBoluda kar var diyolar belki yolda kalmıştırsen bekle az daha sana yetişirim bu gidişle
Ne hava atiyonnn daaaaa yüzeyselle idare etcez bir müddet bizdeeahahaha ben artık bağımsız bir cumhuriyetimsiz derdinize yanın
Bendede şu an belirti yok göğüslerde hassasiyetim de yok
Valla öyle
yok geçmem anacım anca beraber kanca beraber .sen başla ardına hemen ben varımBenim tüp bebek serüvenim kaplumbağa hızında. Beni geçersin belki de tavşancık
kızzz ben hep yalnızımki neyine hava atıosamNe hava atiyonnn daaaaa yüzeyselle idare etcez bir müddet bizdee