- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #2.921
Yok şekerim ya olamadım adet bekliyorum. Haftaya başlarız transfer hazırlığına inşaallah. Ebru hanımdayım ben deBen sormadan duramazdim çok meraklıyım konu kendim olunca sen transfer oldunmu dediğim gibi rabbim ol dedikten sonra 5a b pekte önemli değil kendiliğinden gebe olanlarinki belki 5ccben cem bey deyim sen kimdesin
Huuu kizlarr nerdesinizzzzzz yaaawww soru sordum ammaaakasıklarim nasil agriyor öyle sisti karnim sabahtan beri kahvltiylayim 1 cennet hurmasi yedim sadece yemekten sisti desem oda degil siz nece siniz hanilar
benimde sabah öglen aksam 2 ser taneValla yeni reçete yazmış bugün sabah 2 öğlen 2 akşam 2 fitil
Ne yırtması ya iğnelere tam gaz devam
Ay sende çok sabırlısin valla şekerimYok şekerim ya olamadım adet bekliyorum. Haftaya başlarız transfer hazırlığına inşaallah. Ebru hanımdayım ben detransferde kağıt veriyolarmış ya, o zaman öğrenicem ben de kalitelerini. Yada vermeyin bana derim
O konudan bende çok muzdaribim maalesefHuuu kizlarr nerdesinizzzzzz yaaawww soru sordum ammaaa
Sen kan sulandırıcı iğne kullanıyordun demiiiiValla yeni reçete yazmış bugün sabah 2 öğlen 2 akşam 2 fitil
Ne yırtması ya iğnelere tam gaz devam
Haha o zaten çay değil çay aromalı limonlu sıcak suBaci o çay başka çay ne doğuş ne lipton
Boluda kar var diyolar belki yolda kalmıştırYok bu akşam da gelmicek anlaşılan. Otobüsün lastiği mi patladı ne oldu
Ben en iyisi direk söleyimHaha o zaten çay değil çay aromalı limonlu sıcak suama yani kandiriyorum kendimi ne var
dk sn hesabıda yap oldu olacak delüü kanka13 saat varkarışık hallerdeyimmm
Yaaa gerçekten mi? Off nasıl saftirik salak durumuna düştüm yaaaBen en iyisi direk söleyimçay dan kastımız kocayla aşk yaşamacalar
Düşünmedim değildk sn hesabıda yap oldu olacak delüü kanka
Ahaha ya herkes unutmuş halde yalnz değilsin baci herkes çaysızYaaa gerçekten mi? Off nasıl saftirik salak durumuna düştüm yaaabak o konuyu okadar unutmuşum ki ihtimali gelmemiş aklıma ay kötü eziklendim ya neyse kötü şekilde de olsa öğrenmiş oldum ne bilem ben
ayyy uzun hesap bende üşendim şimdiDüşünmedim değilama üşendim
sen bana cewap vermiyon haaa küstüm al hih sustum konusmicamayyy uzun hesap bende üşendim şimdi
Asıl ben sana küstüm sen bana cvp yazmıyon asıl çüçük kuzum yazdm cvp vermedin bide bana küsüyorsen bana cewap vermiyon haaa küstüm al hih sustum konusmicam
Asıl ben sana küstüm sen bana cvp yazmıyon asıl çüçük kuzum yazdm cvp vermedin bide bana küsüyoryersin zoppayı haaa
Neden acele olsn ki madem bir problem vr neden bekleyesinki çok ta iyi yapmışın kuzummm hayrlı olsun tedavinMerhaba güzel anne adayları. Biliyorum belki bana diceksiniz ne bu acele diye ama 6 aydır çocuğumuz olmuyor sebebi ise eşimin sperm sayısı düşük. 1 kere 16 milyon civarı çıktı ne yaptıysak yükseltemedik kullanmadığımız şey kalmadı aşılama deneyecektik Ocak ayında ama bugün 4 milyon olduğunu öğrendik tekrardan. hormonları bir kere çok düşmüştü fsh 0.06 ya kadar Şuan ise hormonlar normal ama bir türlü sperm sayısı yükselmiyor. Belli ki doğal yolla olmayacak bizde tüp bebek deneyelim diyoruz. 1 hafta sonra bat günüm İlk defa yaptıracağım ve çok korkuyorum nolursunuz dualarınızda banada yer verin